Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ERKEKLER NE BEKLER (1 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ERKEKLER NE BEKLER

serife07 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
KAMBERDE GELDİ VALLA BU HİÇ ÇEKİLMEZ HA

kamber bana mı dedin ;)
EVETTTTTTTTTTTTTTTTT

demek öyle safinaz hanım....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM SAFİNAZ NERDEN ÇIKTI.ERKEKLER NE İSTER BAN KIZIYORUM BAKIN BİR ÇOK ERKEK EŞİNİN AÇILMASINI İSTER.YADA EŞİ ÖRTÜNMEK İSTİYOR EŞİ İZİN VERMİYOR İŞTE BEN BUNA KIZIYORUM..DİYORUM Kİ BİR ERKEK NASIL OLURDA KENDİ HELALİNİ BAŞKASIYLA PAYLAŞIR.....
BEN DE ANLAYAMIYORUM BU NASIL OLUYOR DİYE AMA OLUYOR. EŞİNİN KAPANMASINI İSTEMEDİĞİ GİBİ HERZAMAN BAKIMLI GÜZEL OLMASINI İSTİYOR. BİLMİYOR Kİ SADECE KENDİSİNE SÜSLENMESİNİN DAHA GÜZEL OLDUĞUNU ANLAYAMIYOR...
BAK NE GÜZEL YAZMIŞSINIZ.TAMMA BAKILMLI OLSUN AMA SADECE EŞİNE KOCASINA KARŞI OLSUN.MUSTAFA BEY SİZLER BÖYLE PAY VERDİKÇE BİZLER RAHATA ALIŞIRIZ.BİRAZ KATI OLUN YAPAMAZ EDEMEZ DEYİN.BANA GÖRE BİR BAYAN ERKELERİN YANINDAN ZİYADE BAYANLARIN YANINDADA EŞERBININ YAKALARININ ÜZERİNE BIRAKSINLAR.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
zarife_76 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
kendilerine robot alsınlar o zaman....

ONA BIR KULP TAKARLAR:D:D:D
SANKİ KENDİLERİ DOKUNULMAZLARYA BİDE BİR ŞEYLERDE İSTEMEYİ BİLİYORLAR.VALLA BEN SİNİR OLUYORUM HA...

niye yaw bir tane daha aysimo robot olsa fenamı olur ki:D:D:D:D:D
olmaz tabi size alalım bi kaçtana aysimo aykido..... falan

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
zarife_76 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
kendilerine robot alsınlar o zaman....

ONA BIR KULP TAKARLAR:D:D:D
SANKİ KENDİLERİ DOKUNULMAZLARYA BİDE BİR ŞEYLERDE İSTEMEYİ BİLİYORLAR.VALLA BEN SİNİR OLUYORUM HA...

niye yaw bir tane daha aysimo robot olsa fenamı olur ki:D:D:D:D:D
olmaz tabi size alalım bi kaçtana aysimo aykido..... falan

NİYE HERKES FATMACIMLA UĞRAŞIYOR,KIZDIRMAYIN ONU.HAFTASONUNA GERGİN GİRMESİN.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

EVLİLK kutsal bir müessesedir kadında erkekte saygı sevgi bekler.ve ne kadar veriyorsa o kadarını görür.
SEVGİ SAYGI MUHABBET HER ŞEY KARŞILIKLIDIR B)B)B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
EVLİLK kutsal bir müessesedir kadında erkekte saygı sevgi bekler.ve ne kadar veriyorsa o kadarını görür.
EVET ABLAM HERŞEY KARŞILIKLIDIR NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.YANİ ERKEKLER İSTEDİKLERİNİ İSTESİNLER KARŞI TARAFA O İSTEDİKLERİNİN AYNISINI VERMİYORLARSA ÜZGÜNÜM SADECE İSTEMEKLE YETİNİRLER...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
hafize yazdı:
EVET ABLAM HERŞEY KARŞILIKLIDIR NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.YANİ ERKEKLER İSTEDİKLERİNİ İSTESİNLER KARŞI TARAFA O İSTEDİKLERİNİN AYNISINI VERMİYORLARSA ÜZGÜNÜM SADECE İSTEMEKLE YETİNİRLER...

EVET BUNUN ÜSTÜNE SÖYLENECEK SÖZ YOK.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
hafize yazdı:

Fatmacım hemen herşeye kısasa kısas olmaz onlar bize ters davranıp aynısını iade ettinmi olmaz bir kere iki kere olmadı izah ederek biz onların her istediklerini anında yapıyormuyuz her şeyin başı sabır S.A

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
hafize yazdı:

Fatmacım hemen herşeye kısasa kısas olmaz onlar bize ters davranıp aynısını iade ettinmi olmaz bir kere iki kere olmadı izah ederek biz onların her istediklerini anında yapıyormuyuz her şeyin başı sabır S.A
ABLA VALLA BENDEN UZAK OLSUNLAR DA NE İSTERLESE İSTESİNLER...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
forumun adı erkekler ne ister ama hep bayanlar ne istediğini yazıyor.biz birşey istemiyoruz herşey sizin olsun.B)B)B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
s.a
forumun adı erkekler ne ister ama hep bayanlar ne istediğini yazıyor.biz birşey istemiyoruz herşey sizin olsun.B)B)B)

ve aleykümselam kardeş kadınlarla başa çıkılmaz bunu biliyoruz demi. :)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

:D:D baksanıza sizin için açılan forma bile el koyduk.. :D:D

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

zarife_76 yazdı:
beylerden yorum yokmu?

VAR ELBET YENİ GÖRDÜM KONUYU.YORUM ŞU BENCE ABARTILI YAA.BU KADAR DA DEĞİLDİR.HAA YOKMU ÖYLELER VAR.AMA YANLIŞ BENCE.VALLA EŞİM BAŞIMIN TACI,ÇOCUKLARIMIN ANASI.ACABA BEN LAYIKMIYIM ONA DİYE DÜŞÜNÜRÜM BAZEN.
BENCE KISACASI HERŞEY KARŞILIKLI OLUR.SAYGINLIK İÇİNDE DEĞİLMİ?EE BU ARADA NABER....

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:
zarife_76 yazdı:
beylerden yorum yokmu?

VAR ELBET YENİ GÖRDÜM KONUYU.YORUM ŞU BENCE ABARTILI YAA.BU KADAR DA DEĞİLDİR.HAA YOKMU ÖYLELER VAR.AMA YANLIŞ BENCE.VALLA EŞİM BAŞIMIN TACI,ÇOCUKLARIMIN ANASI.ACABA BEN LAYIKMIYIM ONA DİYE DÜŞÜNÜRÜM BAZEN.
BENCE KISACASI HERŞEY KARŞILIKLI OLUR.SAYGINLIK İÇİNDE DEĞİLMİ?EE BU ARADA NABER....

sizin gibiler istisna mi diyelim?:):):)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

:D:D baksanıza sizin için açılan forma bile el koyduk.. :D:D

siz bizim için olan herşeye el koydunuz. elinizde gelse ki (bi kısmı mı desem çoğu mu desem kullanıyo) aklımızı bile kullanacaksınız

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
miyase yazdı:
KIZLAR FAZLA YÜKLENMEYELİM SANIRIM NAMAZDALAR GELİNCE DAYANAMAZLAR SAYARLAR ZATEN ,BİZDE DİNLERİZ MASALLARI, BU ARADA FATMACIĞIM,BİZİM BİR GURUBUMUZ VAR SADECE BAYANLAR ÜYE OLUYOR ,GEL SENİDE ÜYE YAPAYIM,BAŞKA KATILMAK İSTEYEN VARSA BUYURSUN ,
BAYANLAR GURUBUNA BEN KATILIRSAM VALLA BENİ 3. GÜN DÖVERLER.BEN SUÇUN % 99 KADINLARDA ARARIM Kİ BANA GÖRE ÖYLEDİR.KADINLAR BENİ KABULLENMEZLER...
BIRAKTIM GİTTİM ORTALIK KARIŞMIŞ,BİLİYORDUM AMA BÖYLE OLACAĞINI,ARKADAŞLAR BU KONU DÜNYA,DA BİLE BİR SONUCA VARAMAMIŞKEN BOŞUNA UĞRAŞMAYALIM,FATMACIM PEŞİN PEŞİN SÖYLİYEYİM BİZ ŞİDDETE KARŞIYIZ,BİZİMKİSİ İŞİN GIRGIRI,AMA BAK ÇOK EĞLENİRSİN.SEN BİLİRSİN;)

UŞAKLAR SİZE SÖYLÜYORUM,PAÇİLERE LAF YOK;)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a. arkadaşlar
yettim mustafalarım, ben yokken hırpalamışlar sizi bayağı.
hanım arkadaşlar size sesleniyorum. sizinle bir anlaşma yapalım. siz burada yazın bizde kadınlar ne isterler kısmında. o zaman daha mantıklı olur. siz erkekleri bizde (tanımayanlar tabi) bayanları tanır.
k.s.e.o.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
s.a. arkadaşlar
hanım arkadaşlar size sesleniyorum. sizinle bir anlaşma yapalım. siz burada yazın bizde kadınlar ne isterler kısmında. o zaman daha mantıklı olur. siz erkekleri bizde (tanımayanlar tabi) bayanları tanır.
k.s.e.o.

ve aleykümselam abi bizi yanlız gördüler sahipsiz sandılar Allah razı olsun geldiğin için.

hadi hadi şimdi konuşsanıza mtetik abiden korkuyormusunuz. (siz varya siz tek korkunuz kendiniz başka bişey değil)

bazı zamanlarda neler yapabileceğinize kimse akıl erdiremez

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
mtekik yazdı:
s.a. arkadaşlar
k.s.e.o.

ve aleykümselam abi bizi yanlız gördüler sahipsiz sandılar Allah razı olsun geldiğin için.

hadi hadi şimdi konuşsanıza mtetik abiden korkuyormusunuz. (siz varya siz tek korkunuz kendiniz başka bişey değil)

bazı zamanlarda neler yapabileceğinize kimse akıl erdiremez

herhalde yemek saati bayanlar mesgul birazdan geliriz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt