Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ERKEKLER NE BEKLER (1 Kullanıcı)

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ERKEKLER NE BEKLER

ireme yazdı:
ZARİFECİĞİM İSTİYOSAN BEN CEVAPALAYABİLİRİM.(K.S.E.O) YU.

KALBİNİN SAHİBİNE EMANET OL DEMEK..;);)

cok sagol beni meraktan kurtardin iremeB)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mk5834 yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
FORUMUN ESAS MUHATTABLARI GELDİĞİNE GÖRE SİZLER ÇEKİLEBİLİRSİNİZ, SİZ GİDİN KENDİ FORUMUNUZA YAZIN. NE BU YA MEYDANI BOŞ BIRKAMAYA GELMİYOR. HERKESİN DİLİ HERŞEYE DÖNÜYOR.
BU ARADA KONU İLE İLGİLİ FİKRİMİ SÖYLÜYORUM.
BENDE MK5834 KARDEŞİMİN TESPİTİNNİ ALTINA İMZAMI ATIYORUM. AHA ATTIM (K.S.E.O.) .

kardeşin neredesin ya.onaltı rekata onaltı rekat dahamı ekledin.ben burada yalnız kaldım.hadi bakalım bayanlar gardımızı aldık.şimdi konuşun bakalım.sitenin iki gülsüz dikeni geldi. :)

MK5834 BENCE İYİ DÜŞÜN HAKKINDA KILIBIK SÖYLENTİSİ ÇIKARTANLAR VAR İSMİ LAZIM DEĞİL?NOT:bu bir gıybet değil,ihbardır:D:D:D

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

mtekik yazdı:
Avukat yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
FORUMUN ESAS MUHATTABLARI GELDİĞİNE GÖRE SİZLER ÇEKİLEBİLİRSİNİZ, SİZ GİDİN KENDİ FORUMUNUZA YAZIN. NE BU YA MEYDANI BOŞ BIRKAMAYA GELMİYOR. HERKESİN DİLİ HERŞEYE DÖNÜYOR.
BENDE MK5834 KARDEŞİMİN TESPİTİNNİ ALTINA İMZAMI ATIYORUM. AHA ATTIM (K.S.E.O.) .

EMİN MİSİN İYİ DÜŞÜN,EVDEKİ BAYAN SAYISINI VE SİTEMİZ BAYANLARININ GÜCÜNÜ DÜŞÜSON KARARIN MI?BAK EVLATSIN AMA SİZİN EVİN TELEFONNUN DA RAMAYALIM MK5834 BİNPİŞMAN ŞU AN.:D

ABLAM EMİN DEĞİLİM MEHMETİM.:p
BİDEFA BEN EVDE DURUMU AYARLADIM. SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ Kİ, KIZ ÇOCUKLARI BABAYA DAHA DÜŞKÜN OLURLAR VE BİZDEDE BU BÖYLE. DOLAYISIYLA 5-1 OLAN BENİM.
MK5834 KARDEŞİME GELİNCE KARDEŞİM, MADEM DEMİRDEN KORKUYORSUN, NEDEN TRENE BİNİYORSUN. BÖYLE BİR SIKINTIN VARDA NEDEN BU SÖZLERİ SARF EDİYROSUN.
BAK SANA BİR İYİLİK DAHA YAPAYIMDA KURTUL, SANA BİR ŞEY DİYEN OLURSA MTEKİK ZORLADI, KAFAMA SİLAH DAYADI ZORLA YAZDIRDI FALAN DE KURTUL.
K.S.E.O.

yok be kardeş bunlar şaka tabi.ben kendisinden saygı görmeyi ne kadar hakediyorsam bana tahammül ettiği için oda saygı görmeyi o kadar hakediyor.ALLAH bizlere birbirimizin yokluğunu göstermesin.eee bizler istediğimizi bulduğumuz için evlenip çoluk çocuğa karıştık.halen bekar olanlar henüz bulamamışlar o yüzden foruma cevap yazmaya devam etsinler.

sözün özü kadında erkekte saygı sevgi bekler.ve ne kadar veriyorsa o kadarını görür.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Avukat yazdı:
mk5834 yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,

kardeşin neredesin ya.onaltı rekata onaltı rekat dahamı ekledin.ben burada yalnız kaldım.hadi bakalım bayanlar gardımızı aldık.şimdi konuşun bakalım.sitenin iki gülsüz dikeni geldi. :)

MK5834 BENCE İYİ DÜŞÜN HAKKINDA KILIBIK SÖYLENTİSİ ÇIKARTANLAR VAR İSMİ LAZIM DEĞİL?NOT:bu bir gıybet değil,ihbardır:D:D:D

evli her erkek az çok kılıbık olmak zorundadır.ama şu an rahat rahat atabilirim.tabi siz gerçekten hanımın telefonunu bulamadıysanız.:D
ama biliyorumki benim hanım teyzem zor durumda kalmamı istemez değilmi?

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mk5834 yazdı:
mtekik yazdı:
Avukat yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,

EMİN MİSİN İYİ DÜŞÜN,EVDEKİ BAYAN SAYISINI VE SİTEMİZ BAYANLARININ GÜCÜNÜ DÜŞÜSON KARARIN MI?BAK EVLATSIN AMA SİZİN EVİN TELEFONNUN DA RAMAYALIM MK5834 BİNPİŞMAN ŞU AN.:D

BİDEFA BEN EVDE DURUMU AYARLADIM. SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ Kİ, KIZ ÇOCUKLARI BABAYA DAHA DÜŞKÜN OLURLAR VE BİZDEDE BU BÖYLE. DOLAYISIYLA 5-1 OLAN BENİM.
MK5834 KARDEŞİME GELİNCE KARDEŞİM, MADEM DEMİRDEN KORKUYORSUN, NEDEN TRENE BİNİYORSUN. BÖYLE BİR SIKINTIN VARDA NEDEN BU SÖZLERİ SARF EDİYROSUN.
BAK SANA BİR İYİLİK DAHA YAPAYIMDA KURTUL, SANA BİR ŞEY DİYEN OLURSA MTEKİK ZORLADI, KAFAMA SİLAH DAYADI ZORLA YAZDIRDI FALAN DE KURTUL.
K.S.E.O.

yok be kardeş bunlar şaka tabi.ben kendisinden saygı görmeyi ne kadar hakediyorsam bana tahammül ettiği için oda saygı görmeyi o kadar hakediyor.ALLAH bizlere birbirimizin yokluğunu göstermesin.eee bizler istediğimizi bulduğumuz için evlenip çoluk çocuğa karıştık.halen bekar olanlar henüz bulamamışlar o yüzden foruma cevap yazmaya devam etsinler.

sözün özü kadında erkekte saygı sevgi bekler.ve ne kadar veriyorsa o kadarını görür.
GÜZEL YORUM..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
mk5834 yazdı:
mtekik yazdı:
Avukat yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,

K.S.E.O.

GÜZEL YORUM..

şiiitttt neler oluyor burda :D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

KAMBERDE GELDİ VALLA BU HİÇ ÇEKİLMEZ HA

muaz01

Kayıtlı Kullanıcı

selam aleyküm. akıllı erkek hayata ciddi bakanı ister, düşünmesini bileni iister,gerçekçiligi ister lay lay lom istemez, hangi konuda olursa olsun fikirlerini kendisine dava edineni ister ,cesur ister, çalışkan ister, paylaşımcı ister,kendi eksiklerini tamamlayacak eş ister ebedi hayattada beraber olabilecek refikasını istter cenabı hakkın razı olmasını ister. selametle

muaz01

Kayıtlı Kullanıcı

buları istemezde rezillik ister se kendi eliyle eden kendi eliyle bulur çekmeye mahkum olur

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

kamber bana mı dedin ;)
EVETTTTTTTTTTTTTTTTT

demek öyle safinaz hanım....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM SAFİNAZ NERDEN ÇIKTI.ERKEKLER NE İSTER BAN KIZIYORUM BAKIN BİR ÇOK ERKEK EŞİNİN AÇILMASINI İSTER.YADA EŞİ ÖRTÜNMEK İSTİYOR EŞİ İZİN VERMİYOR İŞTE BEN BUNA KIZIYORUM..DİYORUM Kİ BİR ERKEK NASIL OLURDA KENDİ HELALİNİ BAŞKASIYLA PAYLAŞIR.....

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

kamber bana mı dedin ;)
EVETTTTTTTTTTTTTTTTT

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM SAFİNAZ NERDEN ÇIKTI.ERKEKLER NE İSTER BAN KIZIYORUM BAKIN BİR ÇOK ERKEK EŞİNİN AÇILMASINI İSTER.YADA EŞİ ÖRTÜNMEK İSTİYOR EŞİ İZİN VERMİYOR İŞTE BEN BUNA KIZIYORUM..DİYORUM Kİ BİR ERKKE NASIL OLURDA KENDİ HELALİNİ BAŞKASIYLA PAYLAŞIR.....

bence o kadar ağır konuşmayalım. paylaşmak çok farklı bişey açık olup günaha girmek çok yanlış bişey. paylaşmak kelimesi bence yanlış kaçıyor. bide her açık insan paylaşılan insanmı demek. bu tezde çok yanlış. öyle kapalıu insanlar varki açık dediğimiz insanlar onların yanında tesettürlü kalır. İnsan ne oldum dememeli ne olacam demeli.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BİR BAYAN TESETTÜRLÜYSE VE EŞİ ONU AÇIYORSA EVET EŞİNİ PAYLAŞIYOR. NE AYRISI YA BAYA PAYLAŞIYOR KİM NE DERSE DESİN...

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

kamber bana mı dedin ;)
EVETTTTTTTTTTTTTTTTT

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM SAFİNAZ NERDEN ÇIKTI.ERKEKLER NE İSTER BAN KIZIYORUM BAKIN BİR ÇOK ERKEK EŞİNİN AÇILMASINI İSTER.YADA EŞİ ÖRTÜNMEK İSTİYOR EŞİ İZİN VERMİYOR İŞTE BEN BUNA KIZIYORUM..DİYORUM Kİ BİR ERKEK NASIL OLURDA KENDİ HELALİNİ BAŞKASIYLA PAYLAŞIR.....
BEN DE ANLAYAMIYORUM BU NASIL OLUYOR DİYE AMA OLUYOR. EŞİNİN KAPANMASINI İSTEMEDİĞİ GİBİ HERZAMAN BAKIMLI GÜZEL OLMASINI İSTİYOR. BİLMİYOR Kİ SADECE KENDİSİNE SÜSLENMESİNİN DAHA GÜZEL OLDUĞUNU ANLAYAMIYOR...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt