Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Erkekler eşlerine neden seni seviyorum demez. (3 Kullanıcı)

melek_melaike

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selam

RE: selam

selamın aleykum ben melek yeni üye oldum arkadaşlar.ben bu konuda sevginin söylenmesinden çok gösterilmesinden yanayım

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
Erkekler neden "Seviyorum" demezler..

Erkekler neden "Seviyorum" demezler..

Kadınların en çok yakındıgı konulardan biridir Erkeklerden Sevgi ve İlgi sözcükleri duymamak..

Kadınların dilinden Erkeklere Sevgi Sitemi.!

Sürekli birilerini sevme ihtiyacı duyarız. Sevildiğimizi duyabilmek, başka biçimiyle de "onay" almak için elimizden geleni yaparız.

Sonra da "bu kadar sevdiğim bir insan, bana nasıl böyle bir kötülük yapar" diye küçücük bir haksızlığa uğradığımızda acılar içinde kıvranırız. Her insanın sevgiye, sevildiğini hissetmeye ihtiyacı vardır. Sevgilisi tarafından, eşi, annesi, babası, kardeşleri, iş arkadaşları ve çevresinde önemsediği insanlar tarafından sevildiğini hisseden kişi nasıl da ayaklarının üzerinde "güçlü" durur. Sevginin verdiği "başı dik" duruştur bu.

Kadınlar durmadan tekrarlanmasını isterler sevgi sözcüklerinin. Erkeklerin böyle bir sorunu yoktur, çünkü her aklımıza geldiğinde söylediğimizden bizden bolca duyarlar bu sözleri. Sakın bundan yakındığımızı düşünmeyin, tam tersi insanların yeme içme ihtiyacı gibi sevgi sözcüklerine de ihtiyacı var. Biz her "Seni seviyorum" dediğimizde, evet seviyoruz ama "Sen de beni seviyor musun?" sorusunu da yanında sorarak ve cevabını bekleyerek. Bu kendimize güvenmediğimizden, karşımızdaki kişinin bizi sevip sevmediğini kontrol etmek ya da sevdiğini bilmediğimizden değildir; yalnızca "Hayatımdan memnunum, senin de memnun olmanı istiyorum ve elimden geleni yapıyorum"un cevabını alabilmek içindir.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Emegine saglik,Allah razi olsun.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel paylaşım, Allah sizden razı olsun...

ş-e-v-v-a-l

Kayıtlı Kullanıcı
EY DOST! Hanımına iyi huylu olmalısın, onunla yumuşaklıkla sohbet ve tatlı sözle konuşmalısın.

Peygamberimiz "İnsanların hayırlısı, eşine ve ev halkına hayırlı ve faydalı olan kimsedir" buyurur. Eşini üzüntülü bulduğunda onu çok sevdiğini söylemelisin, şefkatle gönlünü almalısın. Çünkü o evinde mahpus ya da meyus, ümitsiz olabilir. Onun dert ortağı sen olmalısın.
Evlilik, mutluluk san’atını inşa etmektir. Mutluluk şalını ilmek ilmek örmektir. Sabır aşını hafif ateşte pişirmek sonra da sevgi ve hoşgörüyle yemektir. Evlilik yolunun üzerindeki ‘ene’leri, kaprisleri, kin, nefret ve olumsuz duyguları ayıklayarak mutluluk sarayına ulaşmaktır. Genelde “engelleri o ayıklasın” düşüncesi hakim hepimizde. Hep rahatta öne geçip, hizmette arkada kalıyoruz. Halbuki hizmette öne geçip rahatta arkada kalmak çok güzel bir fedakarlıktır.

Allah razi olsun kardesim...yüregine saglik...

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
okuyan gözlerinize saglık kardeşim rabbim hepinizden razı olsun..

Allah'a emanet olunuz...

"Dinini düzeltenin Allah'ta dünyasını düzeltir."
(hadisi şerif)

vesselam...

azad_creative

Kayıtlı Kullanıcı
aileni sevmek,qorumaq lazimdir.hec kimin qelbini qirma. qelb qirmaq asandir, duzeltmek ise cetin.ne ailede, ne heyatta !

azad_creative

Kayıtlı Kullanıcı
Dovletin prezidenti,naziri olur. ailede kicik bir dovletdi. przidenti ata,naziri ise anadir!yerde qalanlar ise diger dovlet memurlaridir. dovletde geden problemler,soz-sohbetler,anlasilmamazliq olkenin dagilmasina, ailde gedenler ise ailenin dagilmasina.Bu problemi hec kime arzulamiram.Allah hec kimi ailesiz buraxmasin!(AMIN).AILENIDE PREZIDENTSIZ,NAZIRSIZ BURAXMASIN.ONLAR BIZE,BIZ ONLARA LAZIMIQ. HER AN-HEMISE. AILENI ,VETENI QORUMAQ SEREFDIR!!!

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
biz erkeklerin "seni seviyorum" diyememesinin altında bence çevre baskısı yatmaktadır; mesela çoğu erkek eşine yalnızken seni seviyorum diyebilirken rahat rahat, bir arkadaş ortamında veya aile içinde diyemez; sanır ki bu cümleyi kullandığı zaman erkekliği zedelenir, yani bunun sebebi de babasından, çevresindeki arkadaşlarından gördükleri duyduklarıdır.

benim şahsi fikrim "seni seviyorum" kelimesini gerektiği yerlerde kullanmalı, gereksiz yere kullanıp içerdiği manayı düşürmemeli, yani söylerken kalpten söylenebildiği yerlerde söylenmeli, tabii çevresi ne der gibi saçma sapan düşünceleri de göze katmayarak söylenmeli

medine_asıgı_ebr

Kayıtlı Kullanıcı
katılıyom arkadasım neden cekiniolar ki..sevdigini sölemek ve sevildigini bildigi hale duymak cok güselll:)... emegine saglık kardesim... selametle...

zinnur06

Kayıtlı Kullanıcı
ne zaman derler acaba seni seviyorum kelimesini?

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu akşam abimlere gidelim! (Yaşanmış bir olay)
Bir arkadaş anlatıyor: Bir akşam hanıma dedim ki: Bu akşam abimlere oturmaya gidelim. Hanım cevaben “Gidecek durumda değilim, çamaşır yıkadım, evleri sildim, çok yorgunum!” deyince ben de durumu idare ederek lafı değiştirdim, dedim ki: “Sen yanlış anladın, benim abimlere değil, senin abinlere gidelim. Cevaben “Ha o zaman olur dedi ve hanımın abisine gittik
!
Benim için erken ama ben bunu hanıma bi yapacam unutmassam Çok hoşuma giti :D

_YUSUF_

Yönetici
Anlatılan yaşanmış hikayelerden şunu anlıyorum
Bacılarımız bu sözü hakedecek bir şey yapmıyorlar :)

Yapanlar ise bundan muzdarip değiller.Ne ekersen onu biçersin dimi ama;

Herşeyden önce saygı, saygı olmayan yerde sevgi olmaz, olanda bozuk para gibi hemen tükenir.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
kadınların sorun yaptıkları küçük bir nokta bu aslında.tabiki de her kadın sevmek sevilmek ,sevildiğinden emin olmak ister.ama illa karşıdaki seni seviyorum diyince mi seni sevdiğine emin olacaksın.ama bu hiç dememeleri gerektiği Anlamına da gelmiyor.arada desinler ki anlamını yitirmesin bu güzel kelime.ya da sevdiklerini göstersinler yeter.çok mu şey istiyoruz.hakedene söylenmeli bence

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün hikayelere ayrı ayrı üzüldüm ne kadar kötüdür kim bilir bu kadar mahcup olmak ALLAH başa vermesin...

ya evlenmeyeceksin yada adam gibi eş olacaksın bu kadar basit..rabbim tüm evliliklere hidayet versin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt