Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Erkekler eşlerine neden seni seviyorum demez. (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ERKEKLER EŞLERİNE NEDEN SENİ SEVİYORUM DEMEZ.

desertrose yazdı:
Selamun aleykum..
Bende sevgi sözcülerinin çok söylenmemesinden yanayım bence sözlerle değil davranışlarla belli edilmeli yada verilen değerle..
Çok güzel bir paylaşımdı kardeşim Allah c.c. razı olsunB)

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET İCRAAT DAHA GÜZEL AMA ŞU BİR GERÇEKKİ BAYANLAR SEVGİ SÖZCÜKLERİ DUYMAYA BAYILIRLAR.ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
aska mecnun yazdı:
Resul_Acer yazdı:
aska mecnun yazdı:
Çünkü seni seviyorum demek kolay bir sözcük değil'dir. her defasında söylenmez, sen altını bozdur bozdur harca bi değeri kalırmı gözünde, Altın değerli dermisin her sefer eline geçtiğinde buda öyle işte sevginin değerli olduğunu bil yeter, :D:D Paylaşım için teşekkürler kardeşim

Katılıyorum...:D

Selmünaleyküm kardeşim nerlerdesin katılcan tabi Özlettin kendini yaw sesin soluğun çıkmıyor iyisindir inşAllah... neden bilmiyom ama sende hep bu konularda katılıyon bana :D:D:D ;)

Aleykümselam abi Ya ben hersene kuran-ı kerim kursunda camideki hocaya yardım ediyorum da çok emek veriyor...Bende yardım ediyorum öğretmek konusunda tecvid olsun kuran-ı kerim olsun cüz olsun...Yaklaşık 150 öğrenci var...Çok zevkli ondan dolayı eskisi gibi sabah giremiyorum..ama diğer zamanlar bakarım inşallah..B):D

maşAllah Allah kabul etsin Allah sayılarını arttırsın inşAllah, Rabbim yardımcınız olsun Allah'a emanet olun dualarda daim olmak ümidi ile s.a.

Kaan Erdem

Yönetici
Re: Erkekler eşlerine neden seni seviyorum demez.

...................................

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

SA MEFTUN KARDEŞİM.YAZILANLAR DOĞRU OLABİLİR.AMA BEN KENDİM AÇISINDAN İNANIN SÖYLERİM BAZEN CECE KIZAR BİLE BANA.ERKEK EŞİNE SEVGİSİNİ BELLİ ETMELİ.BAZEN SÖZCÜKLERLE BAZEN DAVRANIŞLARIYLA.BEN ÇOCUKLARIMADA AYNI SÖYLERİM.BU ARADA YERİ GELMİŞKEN EŞİME ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENİM CANIM BENİM SENİ BEN PEK ÇOK PEK ÇOK SEVERİM DİYE OKUL ŞARKISINI BİLE SÖYLERİM.BU YAZIMI İLLAKİ OKUYACAKSIN CECE KIZMA TAMAM MI.EEE DOĞRU AMA.SELAMETLE MEFTUN KARDEŞ ÖNEMLİ BİR KONU AÇMIŞSIN.ERKEK ARKADAŞLAR DUYARLI OLALIM KONUYA.İNANIN EVLİLİĞİNİZ MUTLU OLUR.KADINLAR KIZSALARDA SEVİLDİKLERİNİ HİSSETMEK İSTERLER.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:
SA MEFTUN KARDEŞİM.YAZILANLAR DOĞRU OLABİLİR.AMA BEN KENDİM AÇISINDAN İNANIN SÖYLERİM BAZEN CECE KIZAR BİLE BANA.ERKEK EŞİNE SEVGİSİNİ BELLİ ETMELİ.BAZEN SÖZCÜKLERLE BAZEN DAVRANIŞLARIYLA.BEN ÇOCUKLARIMADA AYNI SÖYLERİM.BU ARADA YERİ GELMİŞKEN EŞİME ÖĞRETMENİM ÖĞRETMENİM CANIM BENİM SENİ BEN PEK ÇOK PEK ÇOK SEVERİM DİYE OKUL ŞARKISINI BİLE SÖYLERİM.BU YAZIMI İLLAKİ OKUYACAKSIN CECE KIZMA TAMAM MI.EEE DOĞRU AMA.SELAMETLE MEFTUN KARDEŞ ÖNEMLİ BİR KONU AÇMIŞSIN.ERKEK ARKADAŞLAR DUYARLI OLALIM KONUYA.İNANIN EVLİLİĞİNİZ MUTLU OLUR.KADINLAR KIZSALARDA SEVİLDİKLERİNİ HİSSETMEK İSTERLER.

Aleykümselam... MaşAllah Allah sevgi ve muhabbetinizi arttırsın abi, fakat hep yanlış anlaşılıyoruz zaten biz seni seviyorum demiyelim demiyoruz. Öyle selamünaleyküm canım seni çok seviyorum, naber canım seni çok seviyorum, iyi akşamlar hayatım seni çok seviyorum, görüşürüz bak seni çok seviyorum bu bizi bozar boyna boyna aynı şeyi papağan gibi tekrar yapmak, hem olan sevgimizi öldürür hem de nefret ettirir. Tabiki seni Seviyorum diğeceğiz. Ama bunun yeri adabı usulü zamanı saadet neşrefesi anlarında denmeli Seni Seviniyorum demekten gocunmam sevgi sözcüğü çoğaldıkça kullanılır.

"Alırsın eline bir kırmızı gül ölçülü vaziyette Hayatım biliyormusun kalbimde ki yerin çok derin çok engin. ne zaman yanına varsam içime neşen huzurun tebesümün doluyor.. Biran önce sana sevgi sözcüklerimi sarfetmek için adeta sabırsızlık anı çekiyorum... Biliyormusun Hayatım bu gün evlilik yıl dönümüz ve her geçen yıl iyikide hayatımdaki şanslı bayan sen olduğun için çok mesudum ve seni ilk günkü kadar seviyorum. Canım benim"... :D:D:D:D sırılsıklam aşık ayaklarına yatarsın sucuk oldum dersin aşkından ama zamanında. hoş süprizlerle olmalı...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
Re: Erkekler eşlerine neden seni seviyorum demez.

Aleykümselam abim.tabiki sadece söylemek bir anlam ifade etmeyebilir ama hem davranişlarla hemde sözle bunu yapmak daha güzel.hem böyle yapinca küçüleceğinizi düşünüyosunuz ama yaniliyorsunuz.emin olun eşinizin gözünde daha da yücelirsiniz.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ATA_11 yazdı:

ALEYKÜM SELAM ABİM.ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN RABBİM DAİM ETSİN İNŞALLAH.EVET BİRAZ DAHA DUYARLI OLABİLİR ERKEKLER.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
ATA_11 yazdı:

Aleykümselam... MaşAllah Allah sevgi ve muhabbetinizi arttırsın abi, fakat hep yanlış anlaşılıyoruz zaten biz seni seviyorum demiyelim demiyoruz. Öyle selamünaleyküm canım seni çok seviyorum, naber canım seni çok seviyorum, iyi akşamlar hayatım seni çok seviyorum, görüşürüz bak seni çok seviyorum bu bizi bozar boyna boyna aynı şeyi papağan gibi tekrar yapmak, hem olan sevgimizi öldürür hem de nefret ettirir. Tabiki seni Seviyorum diğeceğiz. Ama bunun yeri adabı usulü zamanı saadet neşrefesi anlarında denmeli Seni Seviniyorum demekten gocunmam sevgi sözcüğü çoğaldıkça kullanılır.

"Alırsın eline bir kırmızı gül ölçülü vaziyette Hayatım biliyormusun kalbimde ki yerin çok derin çok engin. ne zaman yanına varsam içime neşen huzurun tebesümün doluyor.. Biran önce sana sevgi sözcüklerimi sarfetmek için adeta sabırsızlık anı çekiyorum... Biliyormusun Hayatım bu gün evlilik yıl dönümüz ve her geçen yıl iyikide hayatımdaki şanslı bayan sen olduğun için çok mesudum ve seni ilk günkü kadar seviyorum. Canım benim"... :D:D:D:D sırılsıklam aşık ayaklarına yatarsın sucuk oldum dersin aşkından ama zamanında. hoş süprizlerle olmalı...

TA KUTSAL ABİ İLLAKİ İŞİN SUYUNU ÇIKARACAKSINIZ YANİ.BİZ BAYANLAR ÖYLE DEMİYORUZ.MESELA HİÇ UMMADIĞIMIZ BİR ZAMANDA SEVDİĞİMİZDEN GÜZEL BİR MESAJ ALSAK BİZİ ÇOK MUTLU EDER.EN AZINDAN SABAH KALTIĞIMIZDA VE AKŞAM EVE GELDİĞİNİZDE SENİ SEVİYORUM DEMENİZİ BEKLERİZ.BİZDE SÜREKLİ DUYMAKTAN EMİN OLUN SIKILIRIZ ZATEN.HERŞEY ÖLÇÜSÜYLE GÜZEL.

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

MEFTUN BACIMMMM...:D:D:D:D:D:D:D

DÖKTÜMÜŞÜN GENE...

HEMŞOMDA İİ DEMİŞ GÜSEL DEMİŞ..AMA BENCİLLİK YAPCAM BU KONUDA...YAW NE WAR DESE...3 GÜNLÜK DÜNYA ÖMÜR AKIP GİDİYO..İKİ TATLI SÖZ KALSIN BAKİ KALAN DİME YANE..:D:D:D:D (TABE ÖLE ICIK VICIK OLMADAN YERİNDE USULÜYLE...)

OT MOT AMA ALSIN Bİ GÜL MİSAL NASIL MUTLU OLUYO İNSAN..YANE KENDİMİ DÜŞÜNÜYORUMDA ÖYLE OLURUM HERHALDE ONDAN YANE..:D:D:D:D:D:D:D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

tuba07 yazdı:

DÖKTÜMÜŞÜN GENE...

HEMŞOMDA İİ DEMİŞ GÜSEL DEMİŞ..AMA BENCİLLİK YAPCAM BU KONUDA...YAW NE WAR DESE...3 GÜNLÜK DÜNYA ÖMÜR AKIP GİDİYO..İKİ TATLI SÖZ KALSIN BAKİ KALAN DİME YANE..:D:D:D:D (TABE ÖLE ICIK VICIK OLMADAN YERİNDE USULÜYLE...)

OT MOT AMA ALSIN Bİ GÜL MİSAL NASIL MUTLU OLUYO İNSAN..YANE KENDİMİ DÜŞÜNÜYORUMDA ÖYLE OLURUM HERHALDE ONDAN YANE..:D:D:D:D:D:D:D

DİMİ CANIM NE VAR SÖYLESELER.:D

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
tuba07 yazdı:

DÖKTÜMÜŞÜN GENE...

EFET SÖYLESİNLER ...

BABA KEŞKE OKUSAYDIN...:D:D:D:D:D:D

AKLIMA GELDİ YAZMADAN GEÇEMİCEM...

BABAM PEK SEVMEZ GÜLDÜ ÇİÇEKTİ HANIMA SÜPRİZ YAPİM FALANDAN...KARİSMA BABAM ASLINDA Bİ GÜL ALSA NE GÜSEL OLACAK..:D:D:D:D

GEÇEN SENE BABAM ÖMRÜNDE YAPMADIĞI BİŞEY YAPTI EFE GÜL ALIP GELDİ..TEK Bİ TANE VE KIRMIZI..ŞOK OLDUM..VE ÇOK SEVİNDİM...ANNEM O SEVİNÇLE MUTFAĞA GİTTİ..O GİTTİKTEN SONRA BABAM DEMEZ Mİ EFE GELİRKEN Bİ ÇOCUK GÜL SATIYODU..FECİ ÜSÜLDÜM HALİNE ALAYIMDA SEVİNSİN DİE...TAŞ FIRINYA...:D:D:D:D:D

NE ETTİN BABA DEDİM ...HATIRLADIKÇA GÜLÜYORUM...

VAKTİNİSİ ÇALDIM HELAL EDİN...

SELAMETLE...

DİMİ CANIM NE VAR SÖYLESELER.:D

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

EFET SÖYLESİNLER ...

BABAM PEK SEVMEZ GÜLDÜ ÇİÇEKTİ HANIMA SÜPRİZ YAPİM FALANDAN...KARİSMA BABAM ASLINDA Bİ GÜL ALSA NE GÜSEL OLACAK..:D:D:D:D

GEÇEN SENE BABAM ÖMRÜNDE YAPMADIĞI BİŞEY YAPTI EFE GÜL ALIP GELDİ..TEK Bİ TANE VE KIRMIZI..ŞOK OLDUM..VE ÇOK SEVİNDİM...ANNEM O SEVİNÇLE MUTFAĞA GİTTİ..O GİTTİKTEN SONRA BABAM DEMEZ Mİ EFE GELİRKEN Bİ ÇOCUK GÜL SATIYODU..FECİ ÜSÜLDÜM HALİNE ALAYIMDA SEVİNSİN DİE...TAŞ FIRINYA...:D:D:D:D:D

SELAMETLE...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

tuba07 yazdı:
EFET SÖYLESİNLER ...

SELAMETLE...

:D:D:D:D:DYOK CANIM ANNENEDE ALMIŞ OLSA ÖYLE BEN BUNU SENİN İÇİN ALDIM DEMEZLER.BAHANELER ÜRETİRLER.:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
Resul_Acer yazdı:
aska mecnun yazdı:
Resul_Acer yazdı:
aska mecnun yazdı:
Çünkü seni seviyorum demek kolay bir sözcük değil'dir. her defasında söylenmez, sen altını bozdur bozdur harca bi değeri kalırmı gözünde, Altın değerli dermisin her sefer eline geçtiğinde buda öyle işte sevginin değerli olduğunu bil yeter, :D:D Paylaşım için teşekkürler kardeşim

Katılıyorum...:D

Selmünaleyküm kardeşim nerlerdesin katılcan tabi Özlettin kendini yaw sesin soluğun çıkmıyor iyisindir inşAllah... neden bilmiyom ama sende hep bu konularda katılıyon bana :D:D:D ;)

Aleykümselam abi Ya ben hersene kuran-ı kerim kursunda camideki hocaya yardım ediyorum da çok emek veriyor...Bende yardım ediyorum öğretmek konusunda tecvid olsun kuran-ı kerim olsun cüz olsun...Yaklaşık 150 öğrenci var...Çok zevkli ondan dolayı eskisi gibi sabah giremiyorum..ama diğer zamanlar bakarım inşallah..B):D

maşAllah Allah kabul etsin Allah sayılarını arttırsın inşAllah, Rabbim yardımcınız olsun Allah'a emanet olun dualarda daim olmak ümidi ile s.a.

Amin inşallah....Aleykümselam....Allaha emanet ol abi... B)

subat

Kayıtlı Kullanıcı

BU KONU İLGİMİ ÇEKTİ; BENCE SENİ SEVİYORUM DEYİPTE İCRAATA GEÇİRMEYECEKLERSE HİÇ SÖYLENMESİN O SÖZ DAHA İYİ ,ÖNEMLİ OLAN SEVDİĞİNİ HİSSETTİRMEK SÖYLEMEK DEĞİL .SEVGİSİNİ GÖSTERMEYEN İNSANIN BU SÖZLERİ BOL BOL SARFETMESİ BİR ŞEYİ İFADE ETMEZ iyi akşamlar!

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

yanlış anlamayın ama kendilerini üstün mü görüyorlar acaba?

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...BANA GÖRE KARŞILIKLI SAYGI VE SEVGİ OLDUKTAN SONRA...SENİ SEVİYORUM DEMENİN NE ANLAMI VAR...SÖZDE DEĞİL! ÖZDE OLMASI GEREKİYOR BANA GÖRE ...KARDEŞİM İNŞALLAH KIZDIRMADIM SİZİ;);););)...ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

sevdegonca yazdı:
yanlış anlamayın ama kendilerini üstün mü görüyorlar acaba?

Ne alaka ben hiç birşey anlamadım...Seni seviyorum deyip binbir zulum yapan bir erkektense sevdigini sadece hissettiren bir erkegi herkes tercih eder. Allah herkesin yuvasini huzurla doldursun..Amin....

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

subat yazdı:
BU KONU İLGİMİ ÇEKTİ; BENCE SENİ SEVİYORUM DEYİPTE İCRAATA GEÇİRMEYECEKLERSE HİÇ SÖYLENMESİN O SÖZ DAHA İYİ ,ÖNEMLİ OLAN SEVDİĞİNİ HİSSETTİRMEK SÖYLEMEK DEĞİL .SEVGİSİNİ GÖSTERMEYEN İNSANIN BU SÖZLERİ BOL BOL SARFETMESİ BİR ŞEYİ İFADE ETMEZ iyi akşamlar!

RABBİM HERKESİ SEVEN VE SEVİLEN EYLESİN.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ishakyakub yazdı:
selamün aleyküm ~meftun61 hanım

evlenince göreceksiniz ki; evlilik hiçte öyle yazılıp çizildiği gibi değil...bam başka bir dünya, bam başka bir alemdir ve dünyada evlilik gibi bir nimette yoktur...tabi islamı bilen eşler arasında...

ayrıca eşiniz ile ufak tefek şeylere tartışıp küsüp sonra barışmanın mutluluğu da apayrı bir güzellik.. işin aslı evlilik anlatılmaz.. yaşamak lazım.

hem öyle erkeklerin hanımına sevdiğini söylemekten kaçtığıda hikaye,,. yok öyle bi şey...

müslüman adam, dışarıda aslan evde kedi gibidir...

evde aslanlık sökmez ...oklava denen bi şey var.. allah muhafaza...:D:D

ALEYKÜM SELAM ABİM.RABBİM BEKAR HERKESİ MUTLU YUVALAR NASİP ETSİN.ÇOK GÜLDÜM YA SON CÜMLENİZE.OKLAVA DENEN BİŞEY VAR.HAA ŞUNU BİLEYDİNİZ.:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt