kasım hadi
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Ama abi Ekreme yazıyor, Ekrem Yazmıyorki ne bilebilirim ben onun Kimliğini teşhir etmek istemediğini bu şekilde. Ve inşallah Allah nasip Etsin Allah söyletti inşallah o söylediğiniz makamlarada ulaşırız. Niyetinizi şimdi daha iyi anladım Allah razı olsun ama ben faydalı olmaya çalıştım halk tabirince kaş yaparken göz çıkarttık tekrar özür dilerim farklı bir rumuzla tekrar oturumda açabilir inşallah öfkelendirdiğim içinde ayrıca özür dilerim Allah yar ve yardımcınız olsun. ( Ben anlayabildiysem çoğu kişi anlayacaktır ufacık bir art niyetim olduysa Allah Mutluluk yüzü göstermesin.) selamun aleykum (birde selamün aleyküm harfler ü değil u olmalı bu arapca iki kelimedir arapcada yahut kuranda ü diye bir harf yoktur ötre si olan harf u olarak okunur Fatiha suresinin ilk ayeti olan "Elhamdulillahi Rabbil Alemin" gibi Elhamdulillahi yerine Elhamdülillahi diye okunması sakıncalıdır hiçbir kıraatta yoktur bilgilendirme amaclı söylüyorum yine öfkelenmeyiniz. Selamun aleykum.
SELAMUN ALEYKUM.
şimdi dogru yazmısışımdır inşallah.
kardeşim hatalar bizler için.bende seni üzmek kırmak istemem.ayrıca bu tür olaylarda ola bilir.önemli olan işin sonudur.bildiklerimizi elbetteki paylaşacagız.ama lütfen bildiklerimizi.
bende seni kırdıysam özür dilerim.hakkını sende helal et.
ayrıca yarın ekrem gelince kendide bir şeyler elbette yazar.bizleri aydınlatır.hayırlı geceler.selametle.