Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eKrEmEe kArDEşİm iÇiN!!!!! (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Ama abi Ekreme yazıyor, Ekrem Yazmıyorki ne bilebilirim ben onun Kimliğini teşhir etmek istemediğini bu şekilde. Ve inşallah Allah nasip Etsin Allah söyletti inşallah o söylediğiniz makamlarada ulaşırız. Niyetinizi şimdi daha iyi anladım Allah razı olsun ama ben faydalı olmaya çalıştım halk tabirince kaş yaparken göz çıkarttık tekrar özür dilerim farklı bir rumuzla tekrar oturumda açabilir inşallah öfkelendirdiğim içinde ayrıca özür dilerim Allah yar ve yardımcınız olsun. ( Ben anlayabildiysem çoğu kişi anlayacaktır ufacık bir art niyetim olduysa Allah Mutluluk yüzü göstermesin.) selamun aleykum (birde selamün aleyküm harfler ü değil u olmalı bu arapca iki kelimedir arapcada yahut kuranda ü diye bir harf yoktur ötre si olan harf u olarak okunur Fatiha suresinin ilk ayeti olan "Elhamdulillahi Rabbil Alemin" gibi Elhamdulillahi yerine Elhamdülillahi diye okunması sakıncalıdır hiçbir kıraatta yoktur bilgilendirme amaclı söylüyorum yine öfkelenmeyiniz. Selamun aleykum.

SELAMUN ALEYKUM.
şimdi dogru yazmısışımdır inşallah.
kardeşim hatalar bizler için.bende seni üzmek kırmak istemem.ayrıca bu tür olaylarda ola bilir.önemli olan işin sonudur.bildiklerimizi elbetteki paylaşacagız.ama lütfen bildiklerimizi.
bende seni kırdıysam özür dilerim.hakkını sende helal et.
ayrıca yarın ekrem gelince kendide bir şeyler elbette yazar.bizleri aydınlatır.hayırlı geceler.selametle.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum.
Benden yana bir hak olduysa gani gani helal olsun sizde helal edin. Fi Emanillah

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm sevgili abilerim ne oluyor ... ,

inanın yorumlarınızı okurken çok üzüldüm ...
ben ekremee kardeşimi kasım abinin de bildiği gibi erkek bir kardeşimiz olarak düşünmüştüm..ki bunun erkek ya da kız olmasıyla bir alakası yok.. sadece 14 yaşında bir kardeşimiz ve ilahileri çok seviyor o yaştaki birinin ilahi aşığı olması beni çok mutlu etti ... abdurrahman önülü de çok sevdiği için böyle bir konu açtım ... dün telefon görüşmeleri yaptım ama olumlu sonuç alamadım..... elimden geleni yaptım kardeşim için ... eğer sizlerinde yardımınız olacaksa ne mutlu ....... 14 yaşındaki bi yüreği mutlu etmek istedim .......

ekremee kardeşim sende hakkını helal et .. o kadar umutlandın ama görüştüğüm kişiler malesef olumlu sonuç veremediler:( lütfen hakkını helal et kardeşim ....... ama inşallah diğer kardeşlerimin yardımı olur

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Kendi ilmine Bilgisine ve Takvasına Kalmış. Bir erkekse Haber verin ben görüştüreyim Ama bir bayansa ben o günahın altına giremem selamlar.
selamun aleyküm ya ne bayanı ben erkeğim adımda ekrem yani okuduğumda şok oldum benim adım ekrem yani ekrem isminde bir bayan varmıdır bilmiyorum abdurrahman önülüde çok seviyorum aounla görüşmeyide çok isterim allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ne Zaman Anarsam Seni :.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Söylediklerimde Yanlış Nerede Söylermisiniz. Selam Almamakla konuyu bağlayamıyorum ben sen selama odaklanmışsın savunma mekanizmanla beni haksız duruma düşürmeye çalışıyosun ben selam almadım diye iman dan dinden bahsedemezmiyim? Hafızım 11 yıldırda ilimle uğraşıyorum. ve üzerime vacip olan şeyler var yanlışı farkettiğimde uyarmakla yükümlüyüm aynın senin selam almamamı söyleyip beni uyardığın gibi bu öfkenin sebebi nedir ve ekreme erkek ismimidir. Haklıysan öfkelen özür dileyim yanlışımı söyle duacın olayım ben art niyetli birşeymi yaptım yada kötü sözlermi sarfettim nedir sizi böyle öfkelendiren.
selamun aleyküm ismim ekrem sadece ekrem ben üye olduığumda ismimi ekrem yazdım olmadı bende ekremeee yazdım o sitedeki ismim ekremeee son eee ler kardeşlerimin isimlerinin baş hafri büyütülecek bişey yok allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm sevgili abilerim ne oluyor ... ,

inanın yorumlarınızı okurken çok üzüldüm ...
ben ekremee kardeşimi kasım abinin de bildiği gibi erkek bir kardeşimiz olarak düşünmüştüm..ki bunun erkek ya da kız olmasıyla bir alakası yok.. sadece 14 yaşında bir kardeşimiz ve ilahileri çok seviyor o yaştaki birinin ilahi aşığı olması beni çok mutlu etti ... abdurrahman önülü de çok sevdiği için böyle bir konu açtım ... dün telefon görüşmeleri yaptım ama olumlu sonuç alamadım..... elimden geleni yaptım kardeşim için ... eğer sizlerinde yardımınız olacaksa ne mutlu ....... 14 yaşındaki bi yüreği mutlu etmek istedim .......

ekremee kardeşim sende hakkını helal et .. o kadar umutlandın ama görüştüğüm kişiler malesef olumlu sonuç veremediler:( lütfen hakkını helal et kardeşim ....... ama inşallah diğer kardeşlerimin yardımı olur
aleykume selam hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal edermisin düşünmeniz yeterli allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Allah :.

Devrancan

Kayıtlı Kullanıcı
Süper!

Süper!

Evet cok sevindim sizin bu hazreti fatma hakkinda anlattiginiz konu icin. BU dunya hayatinda boyle seyler bizim isimize gelmez kardesler. Alin bir cukura daha ayaginiz takildi. Bu konuya deginen kardesimiz kotu birsey demedi kimseye. Sadece Allahin emri olan birseyden bahsetmis ve bizleri uyarmis. Helal olsun kardesimize. Allah onda kat kat razi olsun. Kendim avrupada buyudum ve evliyim simdi. Esimi turkiyeden getirdim. Inanin o eve girdigimde birakin kaynimla degil kayinbabamla bile bir odada oturmadim ve konusmadim. Sadece esim oldugu zamanlar girer otururdum. Esimin izni icin degildi. Sadece suphe verecek durumlara girmemek ve kotuluge adeta davetiye cikarmamak icin. Goruluyorki bir kadinin esi vefat edince kayni seviyorum deyip kendisini nikahina aliyor. Olmuyormu sanki. Söylemesi bile zor, yakismaz ama gercek. Bir erkegin tövbe baldizina tecavuz ettigi bile gorulmus. Yalanmi? E daha ne diye gerceklerden kaciyorsunuz.
Kusuruma bakmayin. Hakkinizi helal edin. Hazreti fatma ve seytandan bahsetmeyin dediniz sert cikistiniz. Alin bende size gercek ve belkide komsumuz olan insanlardan bahsedeyim. O zaman daha iyi anliyoruz nedense. Kalin saglicakla. :G

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selam hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal edermisin düşünmeniz yeterli allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Allah :.

KARDEŞİM KUSURA BAKMA BEN BU FORMU SANA YARDIM EDEBİLMEK İÇİN AÇTIM MUTLU OLURSUN BELKİ YARDIMIMIZ OLURSA DİYE DÜŞÜNDÜM .. ÜZMEK İSTEMEDİM EKREM KARDEŞİM ... BENİM NE HAKKIM OLACAKKİ KARDEŞİM SENDE .. VARSADA HELAL OLSUN ....

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.çok şaşırdım burda neler olmuş böyle.ekreme daha 14 yaşında ve ilahi aşığı.ne mutlu bu yaşta içinde allah aşını barındırğı için.ama ekremi bayan zanneden kardeşimizde söylediklerinde çok haklı ama ekremin bayan olduğunu düşünmüş.neyse ekreme inşallah tanışırsın kardeşim.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.çok şaşırdım burda neler olmuş böyle.ekreme daha 14 yaşında ve ilahi aşığı.ne mutlu bu yaşta içinde allah aşını barındırğı için.ama ekremi bayan zanneden kardeşimizde söylediklerinde çok haklı ama ekremin bayan olduğunu düşünmüş.neyse ekreme inşallah tanışırsın kardeşim.
ALEYKUME SELAM AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN ZATEN BİRAZDAN KONSRE GİDECEM SAAT 18:30 DA BAŞLIYO HASAN DURSUN BURAYA GELİYO BELKİ KÜÇÜK Bİ İHTİMAL ALLAHIN İZNİYLE HASAN DURSUNLA KONUŞMA FIRSATI BULSAM SÖYLÜYECEM ABDURRAHMAN ÖNÜLLE NASIL GÖRÜŞEBİLİRİM DİYE ALLAHA EMANET OLUN

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Musa Kardeşim Görüştüğün Yerlerden Bi Haber Alabildinmi ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt