Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eKrEmEe kArDEşİm iÇiN!!!!! (2 Kullanıcı)

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Eger Bir Kardeşimin Dilegi Gerçekleşecekse Ne Mutlu Bana...
Arkadaşları Aradım...
İlgilenecekler...
Rabbime Emanetsin...
İnşallah Olumlu Çıkacak Sonuç...

G

gülderen özdemir

SANA HİÇBİŞEKLİDE YARDIM EDEMEM AMA İNŞALLAH ABDURRAHMAN ÖNÜLE ULAŞABİLİRSİN VE İNSAN BİŞEYİ İNANARAK YÜREKTEN İSTERSE GERÇEKLEŞİYO BEN BUNA İNANIYORUM....ALLAH'A EMANET OL...

a.s.ekrem kardeşim inşaallah tez zamanda sana edilen dualar kabul olur dileğine kavuşursun yardımcı olanlardan allah razı olsun a.e.o.sevgilerimle

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Eger Bir Kardeşimin Dilegi Gerçekleşecekse Ne Mutlu Bana...
Arkadaşları Aradım...
İlgilenecekler...
Rabbime Emanetsin...
İnşallah Olumlu Çıkacak Sonuç...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ... RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI VERSİN.. YARDIMCI OLMANA ÇOK SEVİNDİM ...İNŞAALLAH KONUŞMA FIRSATI BULURLAR... AEO

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu bir kız çocuğu değilmi doğrumu sizce bu müslüman bunu yaparsa konserlerde tarkaaan tarkaaan diye bağıranlardan ne farkı kalır şimdi bu bacının? Abdurrahman önülü değil ilahilerini dinlemelisiniz. Bu tür birşey için kalbimi kıramazsınız zaten ben fikrimi söylüyorum ve size Hz fatıma nın peygamber efendimize cennete ilk giren kadın kimdir sorusunu ve cevabını hatırlatırım.

(Muzaffer Özok'un 3 ciltlik İrşad adlı eserinden alınmıştır) Hazreti Fatımatüzzehra (r.a.) Hazretleri bir gün babası Peygamberimiz (s.a.s.) 'e:
-Babacığım cennete ilk önce kadınlardan kim girecek? diye sordu.
Peygamberimiz (s.a.s):
- Falan mahallede bir kadın var. O kadın ilk cennete girecek kadındır, buyurdular.
Hazreti Fatıma çok merak etmişti:
-Benden de mi evvel girecek babacığım? diye sordu.

Hazreti Peygamberimiz:
-Senden de evvel girecek. İstersen git de bir tanış. O zaman sen de neden önce onun gireceğini öğrenirsin, buyurdular.
Hazreti Fatıma'nın o kadın hakkındaki merakı iyice artmıştı. Bir gün kadının evini sora sora buldu, kapısını çaldı. İçerden ihtiyar bir kadın sesi duyuldu:
-Kim o?
Hazreti Fatıma, kendisini tanıtıp görüşmek istediğini söylediğinde kadın:
-Canım sana feda ey Allah Resulünün kızı sizinle çok görüşmek arzu ederdim. Fakat dışarı çıkmadığım için ziyaretinize gelemedim. Kocamdan izin almadan size kapıyı açamayacağım. Sizden çok özür dilerim. Yarın gelirseniz içeri girmeniz için izin alır kapıyı açarım, görüşürüz, dedi.
Hazreti Fatıma geri gitti, kadın da meseleyi anlatıp kocasından izin aldı. İkinci gün kadınla görüşeceğine emin olarak gelen Hazreti Fatıma yanına Hazreti Hasan'ı da alarak geldi. Kadının kapısını çalarak geldiğini bildirdi. Fakat kadın Hazreti Fatıma'nın yanınada bir çocuk bulunduğunun farkına varmıştı. Hazreti Fatıma'ya:
-Yanınızda bir de çocuk var. Ben yalnız sizin için izin almıştım. İçeri siz girebilirsiniz, fakat çocuk dışarıda kalır. İsterseniz yarın gelin onun için de izin alayım, beraber içeri girersiniz, dedi.
Hazreti Fatıma ikinci defa içeri giremeden geri döndü. üçüncü gün yanına Hazreti Hüseyin'i de alarak gitmişti. Kapıda yine aynı durumla karşılaşarak Hüseyin'i içeri alamayınca geri dönmek zorunda kaldı. dördüncü gün hep birden gittiklerinde kadın kocasından hepsi için izin almıştı. İçeri girdiler. Hazreti Fatıma bir de baktı ki, içerden kendisini karşılayan dışarda sesinden tanıdığı kadın değil. Genç ve güzel bir kadın... Hayretle sordu:
-Sizinle dışardan konuşurken sesiniz başka idi, şimdi başka, bu nasıl oluyor? dedi.
Kadın:
-Sizinle konuşurken sesim dışarı çıkmakta idi. Ben de sesimi yabancı erkek duyar da günaha girerim diye ağzıma taş parçası alarak konuşuyordum. Şimdi ise o taşı çıkardım, dedi.
Hazreti Fatıma'nın gözleri yaşarmıştı. Babasının neden cennete evvela bu kadının gireceğini söylediğini anladı.
Kadın Hazreti Fatıma (r.a.)'ya:
-Ey Allah Resulünün kızı! Acaba ben kocama karşı vazifemi ifa etmiş oluyormuyum? Allah beni kocama itaatsizlikten dolayı hesaba çeker diye korkuyorum, dedi.
Hazreti Fatıma babasının müjdesini bildirdi:
-Hayır! Sen bilakis babamın cennete ilk girecek kadın diye müjdelediği birisin. Hiçbir kadın sizin yaptığınızın onda birini bile yapamaz, dedi.
Ve cennete ilk girecek olan kadınla bir hayli sohbet ettikten sonra müsade isteyerek oradan ayrıldı.

Ben bu tür olaylarda kırılmam ekreme bacım sende kırılma kimse kırılmasın Sevdiğiniz insanları üç günlük dünyada değil ahrette isteyin Ahretleri de Bu dünyadaki gibi şatavatlı ise zaten imrenilcek derecede köşklerde olurlar sizde istediğiniz gibi ziyaret edersiniz. selamlar

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
[COLOR="Green

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
her halde bir yalnış anlaşılma var.çünkü ekremee kız degil bir erkek.
en azından ben böyle biliyorum.
farz edelimki bayan.bundada güzel bir olay meydana çıkmıyormu.sizin anlattıgınız deminki olaydada bir sahabinin tanınmamak için bazı yöntemler yapması nasıl dogru ise,ekreme eger bir bayan ise onunda tanınmamak için yaptıgıda dogru degilmi.
ama abdurahman önül meselesine girmeyecem çünkü bu beni aşar.önemli olan niyettirki,niyetleride yalnız ALLAH bilir.selametle[/COLOR]

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Kendi ilmine Bilgisine ve Takvasına Kalmış. Bir erkekse Haber verin ben görüştüreyim Ama bir bayansa ben o günahın altına giremem selamlar.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Kendi ilmine Bilgisine ve Takvasına Kalmış. Bir erkekse Haber verin ben görüştüreyim Ama bir bayansa ben o günahın altına giremem selamlar.

selamün aleyküm.
kardeşim ilimden,takvadan bahsediyorsunda ekremin bir bayan olduguna dair bir bilgin varsa söyle bizde bilelim.
kendisini tanırmısın.
bizzat görüşmüşlügün varmıdır.
her şeyden önce nasıl oluyorda böyle kesin konuşuyorsun.?
ayrıca abdurahman önülle konuşmuş bir bayan veya konuşacak olan bayanlar günahamı girmiş oluyor??
örnegin ben çevremde onlarca insanlarla konuşurum.bunların içinde bayanda var.acaba ben şimdi günahamı giriyorum.bana açıklarmısın.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Kadının Sesi bile Namahremdir Kasım Kardeş bunu sizde biliyorsunuz bunu geçelim okadar inceden almayayım burada benim anlatmak istediğim bir bayanın erkeğe bir erkeğin bayana hayranlık duyması şeytan vesvesesidir. Siz konuştuğunuz bayanlara hayranlık duyarak konuşuyorsanız evet günahtır bu Ekreme Benim bildiğim bayan ismidir konuşmuşluğum tanışıklığım yoktur din kardeşliğinden ötede bir bağlantım yoktur. benim buradaki tek amacım bu tür şeyler dinimizce çok fazla uygun görülen şeyler değildir. ve ben bir din kardeşime fetvadan başkasını veremem nitekim Rahip borsisa Tam 70 yıl Allaha ihlasla ibadet etmiştir ve sonrasında öyle büyük bir mertebeye gelmiştirki onun duası ile hastalar Allahın izniyle şifa bulmakta idiler. ancak 70 yıl boyunca şeytan boş durmadı ve rahip borsisa kendisine dua ya gelen bir kıza tecavüz etti katil oldu ve sonundada küfre girdi. yani anlatmak istediğim bir bayan tanımadığı bir erkeğe hayranlık duyamaz duysa bile açıklayamaz ki bu kardeşimiz sürekli aynı şeyleri söylemektedir. bu bir kadın hayasına aykırıdır ve zannımca yaşı küçük bir kız çocuğudur bu ve ben bir ağabey olarak ona tekrar söylüyorum yanlış birşeydir bu ve Abdurrahman önöl genç bir kişidir sözleriyle insanlara Allahı sevdirmekte bile olsa Oda sizinde dediğiniz gibi yanlızca bir Allah kuludur bundan öte tanımadığımız bir insana ilahi söylüyor diye hayranlık duyamayız en azından bir bayansak duymamız doğru değildir. Art bir niyet olmasa bile hiçbir zaman unutmayınki şeytan boş durmaz Allahın ona verdiği müddet içerisinde sürekli insanları küfre sokmak için çabalar durur. Daha söyleyecek çokca cevabım var kasım kardeş ama anlatmak istediğimi anlamış olduğunuzu umuyorum ve size bir sorum olucak. Kendi kız çocuğunuza böyle bir görüşme için izin verirmiydiniz acaba. Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun yar ve yardımcınız olsun. Selamun Aleykum

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

1-benim kız çocugumu sakın agzına alma senin o agzını yırtarım.
2-bu sitede zanlımcayla manlımcayla ispat etmek olmaz.
3-bana rahip borsisayı örnek verme.benim onla işim yok.
4-bana şeytanı tarif etme" RABBİMİN BANA BİLDİRDİGİ YETER."
5-VE EGER İSPATIN VARSA EKREMİN KIZ OLDUGUNU İSPAT ET.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
selamün aleyküm.

1-benim kız çocugumu sakın agzına alma senin o agzını yırtarım.
2-bu sitede zanlımcayla manlımcayla ispat etmek olmaz.
3-bana rahip borsisayı örnek verme.benim onla işim yok.
4-bana şeytanı tarif etme" RABBİMİN BANA BİLDİRDİGİ YETER."
5-VE EGER İSPATIN VARSA EKREMİN KIZ OLDUGUNU İSPAT ET.
allah senden razı olsun kardeşim eline sağlık güzel cevap olmuş

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
allah senden razı olsun kardeşim eline sağlık güzel cevap olmuş

selamün aleyküm mustafa abi.
abi ALLAH aşkına bir şu yazılanlara baksana.deli edecekler beni yaa.
adamla o kadar konuştuk,dinden imandan bahsediyor.ben her seferinde selam veriyom adam selamı bile almıyor.ondan sonra çıkıp bana şeytanı tarif ediyor.
görmedigi bilmedigi biri hakkında konuşuyor.ispat et diyince"zanlımca" diyor.
gelde sinirlenme yaaaa.
birde benim çocugumu agzına alıyor.bak hele sen kendini bilmeze.ona öyle sözler söylerimki ama gitsin belasını başka yerde bulsun.
kusura kalma abi senide rahatsız ettim.selametle

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
selamün aleyküm mustafa abi.
abi ALLAH aşkına bir şu yazılanlara baksana.deli edecekler beni yaa.
adamla o kadar konuştuk,dinden imandan bahsediyor.ben her seferinde selam veriyom adam selamı bile almıyor.ondan sonra çıkıp bana şeytanı tarif ediyor.
görmedigi bilmedigi biri hakkında konuşuyor.ispat et diyince"zanlımca" diyor.
gelde sinirlenme yaaaa.
birde benim çocugumu agzına alıyor.bak hele sen kendini bilmeze.ona öyle sözler söylerimki ama gitsin belasını başka yerde bulsun.
kusura kalma abi senide rahatsız ettim.selametle

sevgili kardeşim şunu unutmaki dünya var oldukça bu tür olaylar olacaktır sen hiç üzülme rabbim her şeyi bilir senin üzülmene kalbim dayanmaz selametle kardeşim...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamların için Özür dilerim Öfkede şeytandandır Birşey demiyorum Selametle kal.
Tüm selamların için Aleykum Selam ve Rahmetullahi veberekatuhu.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim şunu unutmaki dünya var oldukça bu tür olaylar olacaktır sen hiç üzülme rabbim her şeyi bilir senin üzülmene kalbim dayanmaz selametle kardeşim...

selamün aleyküm abim.
RABBİM razı olsun.dedigin çok dogru bunlar bugünde olacak yarında.ALLAHIM kimseyi şaşırtmasın.hayırlı geceler abi.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamların için Özür dilerim Öfkede şeytandandır Birşey demiyorum Selametle kal.
Tüm selamların için Aleykum Selam ve Rahmetullahi veberekatuhu.

selamün aleyküm .
özür dilemek erdemliktir.öfkem hem verdigim selamı almıyordun.hemde kız çocugumu diline alıyordun.
bu eger şeytanlıksa varsın ben şeytan olayım,sen melek ol.selametle.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Söylediklerimde Yanlış Nerede Söylermisiniz. Selam Almamakla konuyu bağlayamıyorum ben sen selama odaklanmışsın savunma mekanizmanla beni haksız duruma düşürmeye çalışıyosun ben selam almadım diye iman dan dinden bahsedemezmiyim? Hafızım 11 yıldırda ilimle uğraşıyorum. ve üzerime vacip olan şeyler var yanlışı farkettiğimde uyarmakla yükümlüyüm aynın senin selam almamamı söyleyip beni uyardığın gibi bu öfkenin sebebi nedir ve ekreme erkek ismimidir. Haklıysan öfkelen özür dileyim yanlışımı söyle duacın olayım ben art niyetli birşeymi yaptım yada kötü sözlermi sarfettim nedir sizi böyle öfkelendiren.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
ve elimden geldiğince bildiklerimi mütevazi bir şekilde açıklamaya çalıştım burada kimsenin bi başkasının bilgisine ihtiyacı yada desteğine ihtiyacı yok diyorsanız amenna birdaha kimseye birşey yazmam burası bir paylaşım sitesiyse herkez düşüncelerini yazmakta serbesttir. düşüncelerin sonucunda yanlış olan tespit edilir benim söylediklerimde yanlışlık varsa bana bildirin ben diretecek değilim araştırırım hataysa düzeltirim hatamı doğruysa yine duacınız olurum.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Söylediklerimde Yanlış Nerede Söylermisiniz. Selam Almamakla konuyu bağlayamıyorum ben sen selama odaklanmışsın savunma mekanizmanla beni haksız duruma düşürmeye çalışıyosun ben selam almadım diye iman dan dinden bahsedemezmiyim? Hafızım 11 yıldırda ilimle uğraşıyorum. ve üzerime vacip olan şeyler var yanlışı farkettiğimde uyarmakla yükümlüyüm aynın senin selam almamamı söyleyip beni uyardığın gibi bu öfkenin sebebi nedir ve ekreme erkek ismimidir. Haklıysan öfkelen özür dileyim yanlışımı söyle duacın olayım ben art niyetli birşeymi yaptım yada kötü sözlermi sarfettim nedir sizi böyle öfkelendiren.

aleyküm selam.
siz hafız olabilirsiniz.alim veya ulemada olabilirsiniz.hatta evliya bile.
Ekreme ben erkegim diyor.ama siz şuraya çıkıpta tanımadıgınız birine kız diyorsunuz.ispat et diyorum."zanlımca" diyorsunuz.ayrıca çocugumu araya sokuyorsun-ki,buna asla müsade etmem ve hakkınızda yoktur.
Ayrıca uyarıyorum diyorsun ve kendini şeyhhül islam yerine koyup FETVA veriyorsun.
benim bildigim ekrem erkektir.eger degilse bile,çıkıpta onca insan içinde onu teşhir etmekte ayrıca bir günahtır.
ayrıca biz sizin bayan olmadıgınızı nerden bilelim?????selametle.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Ama abi Ekreme yazıyor, Ekrem Yazmıyorki ne bilebilirim ben onun Kimliğini teşhir etmek istemediğini bu şekilde. Ve inşallah Allah nasip Etsin Allah söyletti inşallah o söylediğiniz makamlarada ulaşırız. Niyetinizi şimdi daha iyi anladım Allah razı olsun ama ben faydalı olmaya çalıştım halk tabirince kaş yaparken göz çıkarttık tekrar özür dilerim farklı bir rumuzla tekrar oturumda açabilir inşallah öfkelendirdiğim içinde ayrıca özür dilerim Allah yar ve yardımcınız olsun. ( Ben anlayabildiysem çoğu kişi anlayacaktır ufacık bir art niyetim olduysa Allah Mutluluk yüzü göstermesin.) selamun aleykum (birde selamün aleyküm harfler ü değil u olmalı bu arapca iki kelimedir arapcada yahut kuranda ü diye bir harf yoktur ötre si olan harf u olarak okunur Fatiha suresinin ilk ayeti olan "Elhamdulillahi Rabbil Alemin" gibi Elhamdulillahi yerine Elhamdülillahi diye okunması sakıncalıdır hiçbir kıraatta yoktur bilgilendirme amaclı söylüyorum yine öfkelenmeyiniz. Selamun aleykum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt