Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

eKrEmEe kArDEşİm iÇiN!!!!! (2 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR SİZDEN BİR RİCAM VAR KIYMETLİ EKREMEE KARDEŞİM O KADAR ABDURRAHMAN ÖNÜL HAYRANI Kİ HER FIRSAT ONUN İLAHİLERİNİ ÖNERİYOR ... HANİ ARANIZDA ABDURRAHMAN ÖNÜL E Bİ ŞEKİLDE ULAŞABİLECEKLER VARSA NE OLURSUNUZ ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE EKREMEE KARDEŞİMİZİN GÖRÜŞMELERİNİ SAĞLAYALIM .....

BEN DAHA ÖNCE DİNİ BİR RADYODA PROGRAMCI OLAN HALAMIN KIZINDAN YARDIM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .. İNŞALLAH Bİ YARDIMI DOKUNUR.. ODA OLMADIMI ARTIK NİHAT HATİPOĞLUNU ARAYACAM ....

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ...AEO

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR SİZDEN BİR RİCAM VAR KIYMETLİ EKREMEE KARDEŞİM O KADAR ABDURRAHMAN ÖNÜL HAYRANI Kİ HER FIRSAT ONUN İLAHİLERİNİ ÖNERİYOR ... HANİ ARANIZDA ABDURRAHMAN ÖNÜL E Bİ ŞEKİLDE ULAŞABİLECEKLER VARSA NE OLURSUNUZ ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE EKREMEE KARDEŞİMİZİN GÖRÜŞMELERİNİ SAĞLAYALIM .....

BEN DAHA ÖNCE DİNİ BİR RADYODA PROGRAMCI OLAN HALAMIN KIZINDAN YARDIM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .. İNŞALLAH Bİ YARDIMI DOKUNUR.. ODA OLMADIMI ARTIK NİHAT HATİPOĞLUNU ARAYACAM ....

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ...AEO
selamun aleyküm allah razı olsun nolur elinden geldiğince çalış çok sevindim okurken allah sizin ne muradınız varsa versin ablam nolur abdurraham nönül için dün evde kavga ettik abimle ben ille ilahilerini sinleyecem dedimabim yok dedi o yüzden biraz tartıştık nolur ablam elinizden geleni yaparmısınız çok seviyorum abdurrahman önülü çoooooooooooooooooooooooooook allah razı olsun ablam allaha emenet olun
ablam şu sese baksana bu sese kurban olam
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

allaha emanet olun
ablam nolur elinden geleni yap :A

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kimse yardımcı olmuyacakmı
sanırım kimseini bilgisi yok allah razı olsun ayşe abla bu forumu açtığınız için çok çok çok allah razı olsun allaha emenet olun

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kimse yardımcı olmuyacakmı
sanırım kimseini bilgisi yok allah razı olsun ayşe abla bu forumu açtığınız için çok çok çok allah razı olsun allaha emenet olun

RİCA EDERİM KARDEŞİM ... AMA SENİN ABDURRAHMAN ÖNÜLE HAYRANLIĞIN BENİ MUTLU EDİYOR ... BU YAŞTAKİ BİRİ EN DELİ DOLU ZAMANLARINDA İLAHİ DİNLİYORSA, MÜKEMMEL BİRİDİR BENCE.....İNŞALLAH TANIŞIRSINIZ ... AMA BEN ELİMDEN GELENİ YAPACAM İNŞALLAH ....

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardeşim Bende Bazı Yerlerle Temasa Gecer Seni Bilgilendiririm...
Rabbim Nasip Eder İnşallah...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı

İNŞALLAH ... BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ EKREMEE KARDEŞİMİN DUALARINI ALMIŞ OLURSUNUZ..DAHA 14 YAŞINDA SANIRIM AMA GÖNLÜ BİÇOK ÇOCUK GİBİ BOŞ ŞEYLERLE DOLU DEĞİL... İLAHİ AŞIĞI BİRİ....:T

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
inş canımmm inş görüşürsünn dualarla a.e.o:H

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Valla Kardeşim Bir Kaç Yer Var İnşallah Yardımcı Olabilirim...
Onun Mutlulugu Benimde Sayılır...
Allaha Emanet Olun...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Valla Kardeşim Bir Kaç Yer Var İnşallah Yardımcı Olabilirim...
Onun Mutlulugu Benimde Sayılır...
Allaha Emanet Olun...

YARDIMCI OLABİLİRSEN BENDE DUACI OLURUM SANA... YARDIMCI OLSANDA OLAMASANDA ALLAH SENİN YARDIMCIN OLSUN VE SENDEN RAZI OLSUN...AEO

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm .

kardeşim tuhaf olan neki bu lafı söylüyorsunuz.
""YOK DAHA NELER"" demek ne demek?
bir müslümün bir müslümana yardıma çalışıyor,becerir veya beceremez.o ayrı mesele ama önemli olan bir kişinin gönlünü kazanmak degilmi.onun yanında olmak degilimi.hem abdurahahman önül kardeşimiz AYDA YAŞAMIYOR.
oda bizim gibi insan ve onada ulaşılabilinir.
lütfen şu çocugun moralini bozmayın,desteginiz yoksa KÖSTEKTE olmayın.selametle.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm .

kardeşim tuhaf olan neki bu lafı söylüyorsunuz.
""YOK DAHA NELER"" demek ne demek?
bir müslümün bir müslümana yardıma çalışıyor,becerir veya beceremez.o ayrı mesele ama önemli olan bir kişinin gönlünü kazanmak degilmi.onun yanında olmak degilimi.hem abdurahahman önül kardeşimiz AYDA YAŞAMIYOR.
oda bizim gibi insan ve onada ulaşılabilinir.
lütfen şu çocugun moralini bozmayın,desteginiz yoksa KÖSTEKTE olmayın.selametle.

ALLAH RAZI OLSUN ABİM ... BEN YOK DAHA NELER DİYE YORUM YAZAN KARDEŞİME BİLEREK CEVAP VERMEDİM KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM KİMSENİN ...AMA ALLAH İZİN VERİRSE BEN ELİMDEN GELENİ YAPACAM VE ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE EKREMEE KARDEŞİMİ BİŞEKİLDE GÖRÜŞTÜRECEM İNŞALLAH ...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam allah razı olsun kardeşimmmmmm çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook isterim abdurrahman önülle görüşmeyi allah sizden razı olsun allah sizi cennette hz muhammed s.a.s me komşu eylesin elinizden geleni yaparsanız çok mutlu olurum allaha emanet olun
bu ilahiyi önce size dinletmiştim ama bi daha dinleyin çooooooooooooook güzel
Videolar
uhut dağı uhut dağı
yandı yüreğimin bağrı
şehit ettiler hamzayı
hamza nerde uhut dağı :A

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim 2 :.
kalbimiz her zaman allah desin işşallah

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN ABİM ... BEN YOK DAHA NELER DİYE YORUM YAZAN KARDEŞİME BİLEREK CEVAP VERMEDİM KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM KİMSENİN ...AMA ALLAH İZİN VERİRSE BEN ELİMDEN GELENİ YAPACAM VE ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE EKREMEE KARDEŞİMİ BİŞEKİLDE GÖRÜŞTÜRECEM İNŞALLAH ...
selamun aleyküm allah razı olsun beni çok mutlu ediyorsunuz allaha emanet olun
allah yar ve yardımcınız olsun

Videolar

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
SANA HİÇBİŞEKLİDE YARDIM EDEMEM AMA İNŞALLAH ABDURRAHMAN ÖNÜLE ULAŞABİLİRSİN VE İNSAN BİŞEYİ İNANARAK YÜREKTEN İSTERSE GERÇEKLEŞİYO BEN BUNA İNANIYORUM....ALLAH'A EMANET OL...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt