Birnur yazdı:
S.A
LİSTEMİZ
mk5834
deren75
ADALETIMAHZA
mtetik
tugba-m
Birnur
nohco
mavi22 ve gülsüm
yakalzey
makinacı06
niğdeli
ferit
tsunami
sevvalmina
ireme
sadece-eda
zerrin
muaz
isik ve annesi
Ravza-Nur
cemile_drn
ararat
raci abi
haydar
mahbusin
emineduru
Ferit
metfamu
S.A
a.s. niye ayrıldıki kardeşimiz.olurmu ama lütfen başlattığı şeyi devam ettirmek için burada olmalı.müslümana yakışmaz başladığı şeyi bitirmemek.eğer ulaşan birileri varsa bunları iletsinler.bu arada akşam ben okuycam demi ashabı bedirin isimleriniAllaha emanet olunShehla yazdı:
s.a. kardeslerim,insallah hepimiz bu gece beraber oluruz,ama gerci Mustafa kardesin ayrildigina coook ama cook üzüldüm,keşke gitmeseydi....ama ... sen hep bizimlesin abi...inşallah bu gece dualarda buluşuruz...
-Esmani- yazdı:
ararat yazdı:
SELAMUN ALAYKÜM ..KARDEŞLERİM BU LİSTEYE BENİM RACİ ABİMİ VE HAYDAR KARDEŞİMİDE EKLEYİN ONLARDA ALLAH İZİN VERİRSE O GECEDE BİZİMLE BİRLİKTE OLUCAKLAR ..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ..
İNŞAALLAH KARDEŞİM...RACİ VE HAYDAR ABİMİZ SİTE DIŞINDAN GALİBA...DAHA BAŞKA FAALİYETLERDEDE İSİMLERİNİ HATIRLIYORUM...ALLAH RAZI OLSUN...
ALEYKÜM SELAM HOŞGELDİNİZ.TABİKİ KARDEŞİM NEDEN OLMASIN.HER CUMA AKŞAMI FETİH SURESİNİ AKŞAM SAAT 22.00 DA OKUYORUZerguan yazdı:
BEN DE BU ZİNCİRE DAHİL OLMAK İSTİYORUM.
SELAM VE DUA İLE...
metfamu yazdı:
LİSTEMİZ
esmani
deren75
adaletimahza
nohco
birnur
mtekik
tuğba-m
mavi22
yakalzey
makinacı06
sadece-eda
niğdeli
ferit
tsunami
şevvalmina
ireme
zerrin
muaz
ışık ve annesi
ravza-nur
ararat
cemile-drn
raci abi
haydar
emine duru
mahbusin
shehla
metfamu
erguan
handos
paradise-angel
tuba-49
[b]her cuma saat 22.00da fetih suresi okunacak inşaallah Allaha emanet olun[/quote][/b]
metfamu yazdı:
LİSTEMİZ
esmani
deren75
adaletimahza
nohco
birnur
mtekik
tuğba-m
mavi22
yakalzey
makinacı06
sadece-eda
niğdeli
ferit
tsunami
şevvalmina
ireme
zerrin
muaz
ışık ve annesi
ravza-nur
ararat
cemile-drn
raci abi
haydar
emine duru
mahbusin
shehla
metfamu
erguan
handos
paradise-angel
tuba-49
[b]her cuma saat 22.00da fetih suresi okunacak inşaallah Allaha emanet olun[/quote][/b]
a.s. Allah razı olsun kardeşim .ALLAHA EMANET OLUN..RABBİM NİYETLERİMİZİ KABUL ETSİNparadise_angel yazdı:
s.a kardeşlerim bende katılmak istiyorum kardeşlerimize bir nebze olsun ferahlık sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. her cuma saat 22:00 da mesaj alınmıştır tamam
selam ve dua ile allah a emanet olun
S.A KARDEŞİM HER CUMA İNŞAALLAH SAAT 22.00DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ TAKİP EDİLECEK BU CUMA GÜNÜ İNŞAALLAH OKURSUNUZ DİLERSENİZ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ OKUDUĞUNUZA DAİR.ALLAHA EMANET OLUNtuba_49 yazdı:
ARKADAŞLAR MSN ASRESİMİ VERİYORUM BURADA NASIL TAKİP ETMEM GEREKTİĞİNİ NEYİ YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMEDİM OKUNAN VE YAPILACAK DUALARDAN HABERDAR EDENLERDEN RABBİM RAZI OLSUN LİSTENİZE BENİDE EKLEYİN ARTIK OTURUP VAHLANMAKTAN BIKTIK BİZDE YAPALIM ARTIK BİRŞEYLER RABBİM HEPİNİZDEN TEK TEK RAZI OLSUN DUALARINIZDAN BENİDE EKSİK ETMEYİN DUAYA ÇOK İHTİYACI OLAN BİR KARDEŞİNİZ.cisem_ebrar@****
a.s ben yeni üye oldugumdam hiç bilgim yok ögrenirseniz banada haber verirseniz size teşekkür ederim hayırlı günlera.e.ometfamu yazdı:
S.A KARDEŞİM HER CUMA İNŞAALLAH SAAT 22.00DA FETİH SURESİNİ OKUYACAĞIZ TAKİP EDİLECEK BU CUMA GÜNÜ İNŞAALLAH OKURSUNUZ DİLERSENİZ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ OKUDUĞUNUZA DAİR.ALLAHA EMANET OLUNtuba_49 yazdı:
ARKADAŞLAR MSN ASRESİMİ VERİYORUM BURADA NASIL TAKİP ETMEM GEREKTİĞİNİ NEYİ YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMEDİM OKUNAN VE YAPILACAK DUALARDAN HABERDAR EDENLERDEN RABBİM RAZI OLSUN LİSTENİZE BENİDE EKLEYİN ARTIK OTURUP VAHLANMAKTAN BIKTIK BİZDE YAPALIM ARTIK BİRŞEYLER RABBİM HEPİNİZDEN TEK TEK RAZI OLSUN DUALARINIZDAN BENİDE EKSİK ETMEYİN DUAYA ÇOK İHTİYACI OLAN BİR KARDEŞİNİZ.cisem_ebrar@****