Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Düzenli çalışma ile her yaşta Kur'an hâfızı olunabilir' (9 Kullanıcı)

mandan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kemerburgazda oturuyorum.benim ulaşımı kolaylıkla sağlayabileceğim bir sübyan kurusuna ihtiyacım var.veya kuran eğitimi veren anaokuluda olabilir.oğlum 5 yaşında.yardımınızı ve bilgilerinizi bekliyorum.allaha emanet olun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ben de bilmiyorum ki bilen varsa yazsın ama yakınlarınızdaki hocalardan cemaat üyelerinden bu bilgileri alabilirsiniz. onlar bilirler.

abdullah1354

Kayıtlı Kullanıcı
bende ço kisitoyurm ezberlemeyi 12 ye geçtim ne bilim sınavlar falan sıkı çalışmak gerekiyor
inşallah üniversitede ezberlerim

eslem34

Kayıtlı Kullanıcı
sevgi çiçeği oyun evi.

sevgi çiçeği oyun evi.

ablam aynı kreş gıbı sabah verıyorsun akşam alıyorsun hocalarıda hafız genç ablalar oluyor ... her alanda cocukları yetiştiriyorlar ama kardeşimizin dedıgı kursları bılmıyorum onun hakkında yorum yapamam ...

arkadaşlar ben eyüpte böle bir yerde görev yapıyorum.evett anaokulu gibi oluyor sabah bırakılıp akşam alınıyor. okul öncesii eğitimde oluyor.bilindiğii gibii her çocuk kalabalık ortamda arkadaşlarıylaa öğrenmesii daha alıcı olur.bide buna serbest zaman etkinlikleri eklenince çok daha cazip hale geliyor. görmek isteyen eyüptekii yerimizee davetlidir.

eslem34

Kayıtlı Kullanıcı
eyüpte bizim yerimiz var eger görmek isterseniz iletişime geçebilirzz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt