Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düzenli çalışma ile her yaşta Kur'an hâfızı olunabilir'
(8 Kullanıcı)
s.a. kemerburgazda oturuyorum.benim ulaşımı kolaylıkla sağlayabileceğim bir sübyan kurusuna ihtiyacım var.veya kuran eğitimi veren anaokuluda olabilir.oğlum 5 yaşında.yardımınızı ve bilgilerinizi bekliyorum.allaha emanet olun.
ablam aynı kreş gıbı sabah verıyorsun akşam alıyorsun hocalarıda hafız genç ablalar oluyor ... her alanda cocukları yetiştiriyorlar ama kardeşimizin dedıgı kursları bılmıyorum onun hakkında yorum yapamam ...
arkadaşlar ben eyüpte böle bir yerde görev yapıyorum.evett anaokulu gibi oluyor sabah bırakılıp akşam alınıyor. okul öncesii eğitimde oluyor.bilindiğii gibii her çocuk kalabalık ortamda arkadaşlarıylaa öğrenmesii daha alıcı olur.bide buna serbest zaman etkinlikleri eklenince çok daha cazip hale geliyor. görmek isteyen eyüptekii yerimizee davetlidir.