[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=upxPaZ8h1sg[/youtube]
Selamün Aleyküm Abi emeğinize yüreğinize sağlık RABBİM ebeden razı olsun ilmini feyzini gayretini artırsın yolundan ayırmasın
Allahümme Salli alâ Seyyidina Muhammedin ve alâ ali Seyyidinâ Muhammedin bi adedi külli dain ve devain ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim kesiran kesira
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OUN
bende dursun ali erzincanlı abimi gerçekten çok seviyorum cevdet abi senin de dedğn gibi o bir üstat.bizim gönlümüzden geçen ama kelimelere dökemedğimiz efendimize olan aşkımızı abimiz çok güzel ifade ediyo.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.HAYIRLI GECELER HERKESE
selamün aleyküm kardeşim allah sizden razı olsun
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
selamun aleykum cevdet abi nasilsinis ben bulgaristanli bir uye izledim ve gercekten cok beyendim allah razi olsun benide araniza aldinis icin tesekurler allaha emanet olun
Allah R.olsun Eline Yüreğine Sağlik Allah A Emeanet Olun.:b
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ELLERİNİZE SAĞLIK RABBİME EMANET OLUN
Aleykümselam...ALLAH razı olsun Cevdet abicim bende çok ama çok seviyorum D.ALİ abimizi çok içten okuyor eserlerini her dinldiğimde gözlerim yaşarıyor hemen bazen sırf ağlayıp huzur bulmak için dinlediğim oluyor...
selametle abicim...ALLAHa emanet olunuz...
s a sevgili kardeşim nasılsın inşallah iyisindir selametle kardeşim......
Bu Güzel Paylaşimin Için Allah Senden Vecümlenizden Razi Olsun.
ALLAH RAZI OLSUN CEVDET ABİCİĞİM SENDEN
SAYENDE HERŞEYİ ÖĞRENDİM.
selamun aleykum canım abim.
RABBİM razı olsun.ellerin dert görmesin.RABBİM emeklerinin karşılıgını mislince verir inşALLAH.:T:T:T