Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dursun Ali Erzincanli (8 Kullanıcı)

KARANİ V.

Kayıtlı Kullanıcı
Allah R.olsun Eline Yüreğine Sağlik Allah A Emeanet Olun.:b

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Abi emeğinize yüreğinize sağlık RABBİM ebeden razı olsun ilmini feyzini gayretini artırsın yolundan ayırmasın

Allahümme Salli alâ Seyyidina Muhammedin ve alâ ali Seyyidinâ Muhammedin bi adedi külli dain ve devain ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim kesiran kesira

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OUN

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam...ALLAH razı olsun Cevdet abicim bende çok ama çok seviyorum D.ALİ abimizi çok içten okuyor eserlerini her dinldiğimde gözlerim yaşarıyor hemen bazen sırf ağlayıp huzur bulmak için dinlediğim oluyor...

selametle abicim...ALLAHa emanet olunuz...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
bende dursun ali erzincanlı abimi gerçekten çok seviyorum cevdet abi senin de dedğn gibi o bir üstat.bizim gönlümüzden geçen ama kelimelere dökemedğimiz efendimize olan aşkımızı abimiz çok güzel ifade ediyo.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.HAYIRLI GECELER HERKESE

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ANLAYANLARDAN OLUN DAİNA RABBİM GÖNLÜNEZDEN GECENİ MURAT EDER İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

KARANİ V.

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Güzel Paylaşimin Için Allah Senden Vecümlenizden Razi Olsun.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum cevdet abi nasilsinis ben bulgaristanli bir uye izledim ve gercekten cok beyendim allah razi olsun benide araniza aldinis icin tesekurler allaha emanet olun

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BİZLERDE SİZİ BEKLİYORDUK ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam...ALLAH razı olsun Cevdet abicim bende çok ama çok seviyorum D.ALİ abimizi çok içten okuyor eserlerini her dinldiğimde gözlerim yaşarıyor hemen bazen sırf ağlayıp huzur bulmak için dinlediğim oluyor...

selametle abicim...ALLAHa emanet olunuz...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH BİLİYORKİ BENDE AYNI SİZİN GİBİYİM HER SABAH İŞE GİDERKEN DİNLER AĞLARIM SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s a sevgili kardeşim nasılsın inşallah iyisindir selametle kardeşim......

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAMDOLSUN İYİ OLMAYA CALIŞIYORUZ SİZLERİ SORMALI BİR YAZI OKUDUM DIŞARDA İNİŞİN ALLAH KOLAYLIK VERSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canım abim.
RABBİM razı olsun.ellerin dert görmesin.RABBİM emeklerinin karşılıgını mislince verir inşALLAH.:T:T:T

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canım abim.
RABBİM razı olsun.ellerin dert görmesin.RABBİM emeklerinin karşılıgını mislince verir inşALLAH.:T:T:T

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AMİN AMİN KARDEŞİM YENGEYİDE ÜYE YAPMIŞSIN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BU MÜKAFATINI VERİR İNŞALLAH BU ARA ŞEKERLERİNE SELAMIMI SÖYLEYİM HEPSİNİ AYRI AYRI ÖPÜYORUM YENGEMEDE SELAM YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN B)

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun hep bekledim biride cikip d.ali erzincanliyi koysa diye.sükür biri beni duydu.denekki benim gibi bekleyenler varmis.cok duygulaniyorum onu dinlerken.peygamberimizin haytai ancak bukadar güzel anlatilirdi.Rabbim kendisindende ebeden razi olsun

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesim ALLAH RAZI OLSUN paylasim icin bende dursun ali erzincanli
hayranıyım cok güzel ve yürekten seslendiriyor ALLAHA EMANET OLUN selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt