600 adet daha okudum ...selametle
Allah kabul etsin Allah razı olsun kardeşim.
600 adet daha okudum ...selametle
selamün aleyküm.100 tane de ben okuyorum.RABBİM kabul buyursun inşallah.bu köşede benimde bir isteğim oldu ama iştirak çok az çok üzülüyorum.dualarınıza ihtiyacımız var ALLAH rızası için dualarınızdan eksik etmeyin(görümcem çok hasta şafi ismi şerifi ile RABBİM den şifa bekliyoruz) ;(
Aldığım 500 okundu..
Aminaldığım 100 taneyi okudum artı bi 100 daha okudum toplam 200 okumuş oldum Allah kabul etsin...
100 tanede ben alıyorum şimdilik
dualarınıza içtenlikle amin diyoruz.ALLAH razı olsun ama beni şaşırtan birşey var sitede artık eski performans yok sanki.ben görümcem için bi konu açtım ama katılım çok az.duyarlılığımızı mı yitiriyoruz yoksa dünyanın uğraşlarımı bizi bu kadar ilgisiz yapıyo.lütfen biraz daha duyarlı olalım bugün benim başıma gelen yarın bir başkasınında başına gelebilir(böyle bir hastalığı RABBİM kimseye vermesin).hayırlı akşamlar kardeşim.Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah tez zamanda hayırlı şiafalar nasip etsin canım Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah dirlik düzen geçim mutluluk sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.