Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarennur

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH acil şifalar versin kardeşim 100 tane ya şafi çekiyorum rabbim şifalar ihsan eylesin

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim Allah kabul etsin Allah razı olsun 10 tan yerine 100 tane okudunuz değil mi kardeşim bir yanlışlık olmasında..

Selamün Aleyküm kardeş. 10 adet almıştım fakat vaktim müsait olunca 100(yüz) adet okudum.

İyi dilekleriniz ve dualarınız için tşk ederim.Bil-mukabele. Allah sizden de razı olsun. Selam ve dua ile.

hatice2

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim 10 tanede ben alıyım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamün Aleyküm kardeş. 10 adet almıştım fakat vaktim müsait olunca 100(yüz) adet okudum.

İyi dilekleriniz ve dualarınız için tşk ederim.Bil-mukabele. Allah sizden de razı olsun. Selam ve dua ile.
Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm kardeşlerim 10 tanede ben alıyım

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah ortalığı bolluk bereket dirlik düzen hidayet nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah dirlik düzen geçim mutluluk sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leyla 1 kardesim ben 43 okudum ekleye bilir allaha emanet ol

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah ortalığı bolluk bereket dirlik düzen hidayet nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah dirlik düzen geçim mutluluk sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
14-İhtiyaç sahipleri için 313 Ayetel Kürsü
dualarımızın hayırlısıyla kabul olması için 313 ayetel kürsi

leyla belgin..................170(okundu)
core.............................90(okundu)
safak1967......................12(okundu)
evrem1...........................10(okundu)
elifimbenim........................31

okunan:313

Allah razı olsun kardeşlerim.
Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
15-İhtiyaç sahipleri için 313 Ayetel Kürsü
dualarımızın hayırlısıyla kabul olması için 313 ayetel kürsi

leyla belgin...............50(okundu)
melike......................50(okundu)
emine.......................50(okundu)
seher abla..................50(okudu)
elifimbenim.................12(okundu)
hatice2......................10

okunan:222
kalan:101

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ihlas şerif hatmi Allah rızası için Hidayete Ermek İçin (Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları İçin)
Leylabelgin............................... 10.000 (okundu)
leyla belgin(fatma yen).............. 10.000 (okundu)
serpil....................................... 1.000 (okundu)
amak-ı hayal............................. 1.000 (okundu)
Elif_49........................................ 100 (okundu)
Derya Ün..................................... 100 (okundu)
yasemay...................................... 100 (okundu)
ruyet.......................................... 1.300 (okundu)
zencefil_1109................................. 100 (okundu)
nermin.demir................................... 300 (okundu)
uzgun_42........................................ 100 (okundu)
özlemcüneyt.................................... 6.320 (okundu)
mir_erhan......................................... 250
kanayan gül..................................... 1.000 (okundu)
yasemay......................................... 100
lale&gül.......................................... 100 (okundu)
bahtısen......................................... 100
Ayşenur Amine Su..............................500
)))ŞEYDA(((...................................... 350 (okundu)
elif84............................................ 1.000 (okundu)
gulen76........................................... 100 (okundu)
elifali........................................... 100 (okundu)
zeynomis.......................................... 100 (okundu)
ruyet............................................. 300
evrem1............................................ 1.450 (okundu)
elifimbenim....................................... 10.000 (okundu)
yarennur.......................................... 100
ımen.............................................. 1.000 (okundu)
hanifedeniz..................................... 100 (okundu)
cemre42......................................... 1.000
atris............................................. .....250
Zeynep............................................ 1.000 (okundu)
sedat34........................................... .. . 10 (okundu)
EMİNE EŞME..................................... 200 (okundu)
ssamet........................................... 300 (okundu)
muazzez35.......................................10 0 (okundu)
şafak1967........................................1 00 (okundu)
elifünal.......................................... ..500 (okundu)
sibel................................................300(okundu)

okunan: 50.830
kalan: 49.170

Allah kabul etsin kardeşlerim.
İştiraklerinizi bekliyoruz.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan Okumayan tüm kardeşlerimizden allah razı olsun.

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm değerli kardeşim;

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

Hayırlı ve güzel haberlerinizde bekliyoruz inşaALLAH,selametle kalınız.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Ben ikikez bayıltılmadan Lazerle kalbimden operasyon geçirdim.Acil bir hasta için iznim akınarak ameliyatım bir gün ertelendi.O akşam bir arkadaşın oğlu evleniyordu kınası vardı.Ameliyat ertelendiği için kınaya gittim.Salona girdim,Sohbet eden kardeşimiz Estağfirullah Azıym ve Etubu ileyk zikrini anlatıyordu.
Canım ben ertesi gün ameliyatta sadece doktorun damarı tespit etmek için dokunduğunu hissettim.
Paylaşmak istedim,dualarınıza ekleyebilirsiniz,kardeşimiz de bol bol okusun inş.
Canım geçmiş olsun ,inş herşey çok güzel olsun,RABBİM acil şifalar versin.
selam ve dua ile

.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Şifâ âyetleri şunlardır:
1- “Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.” (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.” (Ey İnsanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)
3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.” (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.”)
4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.)
5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”
6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.) Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)
selamün aleyküm leyla 1 kardesim bu dualara sende devam et ve ben hergün kardesin ve diger hastalar icin okuyacagim allatan acil sifalar diliyorum baska bir dua istegin varsa yaz okuyalim allaha emanet olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt