amin kardeşim çıkmam lazım görüşürüz sonra . senin durumun benden iyi şükret bence. ben offf offff((
selamün aleyküm 150 tanede ben okuyim.ALLAH'a emanet olun.
selamün aleyküm.aldığım 150 taneyi okudum.ALLAH'a emanet olun.
tamam belkıscım. yalnız bişey rica etsem. bu ihlas hatminin duasını ben yapmak istiyorum mümkünse. ne dersin kardeşim.
aldığım 100 tane ihlası okudum.arkadaşım ipek te okudu.rabbim kabul etsin inşallah.
hayırlı akşamlar herkese, uzun zamandır giremiyordum hepiniz hakkınızı helal edin.İşlerin yoğunluğundan dolayı yazmak hiç kısmet olmadı. Ama fırsat buldukça en azından açılan forumları okuyup dualarınıza amin diyebiliyordum. Bu formu şimdi gördüm. Allah izin verirse bende dualarınıza katılıp 100 tane İhlas-ı Şerif okumak istiyorum. İnanın şu anda bende çok zor durumdayım. Hepinizin dualarına ihtiyacım var. Rabbim hepimizin dualarını makamından geri çevirmesin.Dua ile kalın. Allah hepimizin gönlündeki muradını versin inşallah. FİEMENİLLEH
Selamün aleyküm kardeşim. Bende 100 tane ihlas-ı şerif alıyorum. Benide listenize alırsanız çok sevinirim. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.okunan: 98.900
kalan: 1.100
Selamün aleyküm kardeşim. Bende 100 tane ihlas-ı şerif alıyorum. Benide listenize alırsanız çok sevinirim. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.