Selamun Aleyküm İnşallah rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizi hayırlısıyla feraha kavuşturur. Ozlem 27 kardeş Rabbim sana sabır Annene de acil şifalar versin. öyle bir acıdır ki annenin hastalığı... Rabbim yar ve yardımcımız ola 500 tanede ben alıyorum. Selam ve dua ile...
Selamun Aleyküm İnşallah rabbim sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizi hayırlısıyla feraha kavuşturur. Ozlem 27 kardeş Rabbim sana sabır Annene de acil şifalar versin. öyle bir acıdır ki annenin hastalığı... Rabbim yar ve yardımcımız ola 500 tanede ben alıyorum. Selam ve dua ile...
Selamün Aleyküm Leyla kardeşim. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin inşallah. Mekanları cennet, kabirleri cennet bahçesi olsun inşallah. Allah sizlere uzun ömürler versin.
çok üzüldümbaşınız sağolsun Leyla ablacım. melek olarak gitti ebedi mekanımıza, Allah geride kalanlarına, annesine sabırlar versin inşallah.
başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş rabbim sizlere de bol sabır verir inş
hayırlı günler
inanan için ölüm ançak mükafatlar kapısına seve seve yapılan bir yolçuluk zorunlu geçiştir
başınız sagolsun
hayırlı günler
ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
KORKTUKLARI ŞEYLERDEN GÜVENCE VER
SIĞINMALARINI KABUL ET
OKUDUKLARI KUR'ANLARI KATINA YÜKSELT
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
BORÇLULARINA VE FAKİRLERİNE BOL RIZIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
ZENGİN VE RAHAT OLANLARINA ŞÜKÜR
AYRILARINA KAVUŞMA
BEKARLARINA HAYIRLI EŞLER