Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
anladım leyla abla üzüldük ama ypıcak bişey yok :( çok stresliyim. bu gece hastanede nasıl geçer hiç bilmiyorum :(

Canım dua edip biraz uyumaya çalış paniklersen kendine stres yaparsan bak o zaman hiç uyuyamazsın sabahta kötü olursun canım ya:(

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
Canım dua edip biraz uyumaya çalış paniklersen kendine stres yaparsan bak o zaman hiç uyuyamazsın sabahta kötü olursun canım ya:(

zaten çok kötüyüm şuan hiç iyi değilim çaktırmıyoum anneme ama stres fazla uykum var ama uyuyamıyorum :( kötü bi durum ya... biran evvel hayırlısıyla bi bitse abla çok rahatlıycam ama henüz rahat değilim :( ve olamıyorum da elimde değil..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
zaten çok kötüyüm şuan hiç iyi değilim çaktırmıyoum anneme ama stres fazla uykum var ama uyuyamıyorum :( kötü bi durum ya... biran evvel hayırlısıyla bi bitse abla çok rahatlıycam ama henüz rahat değilim :( ve olamıyorum da elimde değil..

biliyorum canım Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim hayırlı kolaylıklar nasip etsin inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla bu geceyide atlatırsanız inşallah.
Rahatlarsın inşalalh canım annenle önünde ne kadar güzel günler sizi bekliyor canım onu düşün geleceğini mutlu günlerini her zaman hayata olumlu bak gör bak herşey daha güzel olacak canım ya!

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.007(o kundu)+700
leyla belgin(fatma yen.)..............10.000 (okundu)
S£w£c£n.....................................1500 (okundu)
baltefsiri........................................ 103(okundu)
MELİNAY....................................4000 (okundu)
zencefil_1109.................................1000 (okundu)
s.s.s............................................. 100 (okundu)
*belkıs..........................................3 180 (okundu)
afranur..........................................1 000 (okundu)
mykabus......................................1000
keremcik.........................................1 100 (okundu)
yılmazcan(annesi)...........................12000 (okundu)
yılmazcan.......................................90 00 (okundu)
yılmazcan(hanımı)............................9000 (okundu) MAzlumkul......................................100 0
ismailbaşarır14................................500
gnnr.............................................. 700 (okundu)
canan_18......................................1000 (okundu)
demet1310.....................................300 (okundu)
yasemay........................................100
gülnisa..........................................3 00 (okundu)
hafızkız.........................................2 00(okundu)
mutsuz.........................................300 (okundu)
Refikkurt........................................2 0 (okundu)
Beşer...........................................10 0 (okundu)
buğday tanesi.................................60 (okundu)
burcum82......................................1700 (okundu)
edas.............................................1 00 (okundu)
özlem_27......................................100 (okundu)
neslihantozan................................1000 (okundu)
nturan..........................................33 00 (okundu)
güneş_deniz..................................100(o kundu)
aymelek123...................................5000
mehmet__......................................50
illaki_sevgi_73.................................10 (okundu)
mervenur1.....................................10
Elizan...........................................1 00 (okundu)
sevim80........................................400 (kundu)
Ayşenur Amine Su...........................875(okundu)
Dinci............................................. 400 (okundu)
Nevin_70.......................................10
ömersevde......................................200 0(okundu)
semos............................................. 50(okundu)
beyaz_gull.......................................2 00(okudu)
edesay...........................................5 0(okundu)
nermin.demir....................................15 0(okundu)
özlem_27.........................................5 (okundu)
su_sıla........................................... .10 (okundu)
su_sıla kızı.......................................10 (okundu)
elemirem.........................................1 00

okunan: 84.000
kalan: 16.000
Allah kabul etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
içim titredi kaç kere.. çok üzüldüm Allah rahmet eylesin :( Allah annesine, geride kalanlara sabır versin.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.
Allah geride kalanlara sabır dayanma gücü nasip etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
başınız sağolsun..allah mekanlarını cennnet eylesinn...:(

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
inna lilllahi ve inna ileyhi raciun...

Aleyküm Selam

Kardeşim başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin o şimdi cennette en azından içiniz ferah olsun...:(

Amin
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
biliyorum canım Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim hayırlı kolaylıklar nasip etsin inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla bu geceyide atlatırsanız inşallah.
Rahatlarsın inşalalh canım annenle önünde ne kadar güzel günler sizi bekliyor canım onu düşün geleceğini mutlu günlerini her zaman hayata olumlu bak gör bak herşey daha güzel olacak canım ya!

evet abla bu da geçecek biliyorum biraz daha sabır lazım bana yüce rabbim dermansız dert vermesin beterinden esirgesin napalım şükür. hayrum ata olumlu bakmayı inan senden öğrendim. :) olumlu bakıyorum abla sadece biraz stres var inşallah çok az kaldı 20 saat sonra inşallah allahım izniyle bu sıkıntıda geçecek. çok saol ablaç bana acaip moral veriyosun yaptığın herşey için çok teşekkür ederim allah senden razı olsun abal. bu arada annen nasıl iyidir inşallah selamımı söyle yanındaysa. senin bilgisayar yapıldı mı abal. inşallah rabbim bana da bi bilgisayar nasip eder de bende hep sizlerle birlikte olurum. keşke şuan msn açabilseydim. sohbet ederdik ama yok işte burda :(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam

Kardeşim başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin o şimdi cennette en azından içiniz ferah olsun...

Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALEYKÜM SELAM canım kardeşim her sabah bir haber varmı diye erkenden pc yi açıyorum samimiyetle söylüyorum ki çok merak ediyordum inanki en az senin kadar çok üzüldüm hastalıktan yeni kalkmış biri olarak hele çocuklara hiç dayanamıyorum başınız sağolsun canım allah gani gani rahmet eylesinrabbim size anneciğine peygambar sabırları versin eminimki cennet mekanıdır yattığı yer nur içindedir tekrar başınız sağolsun kardeşim

Amin
Bizde canım son ana kadar ümitle bekledik Allah'ın verdiğine verceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah beterin beterinden korusun Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a. canım benim,ne kadar zordur minicik bir yavrucağızı toprağa vermek.şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.şefkat dolu anneciğinin yüreği nasıl daynıyordur bu acıya.
yavrucuğum inşaallah cennette annenle buluşursun.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.Annesi şu anda çok kötü bir durumda canım Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
herkes ölür..
gibi görünür..
ama bazıları..
gerçekte..
ölümsüzdür..

Başınız saolsun. Eğer yanlış bilgi edinmediysem bebeklerle Ahiret aleminde Hz. İbrahim ilgileniyormuş. Bebeği kaybetmek Çok acı bi durum olmasına karşılık bebeğinizi Hz. İbrahimin yanında olması, onun yetiştirmesi ve ahiret aleminde şehit mertebesinde bizlere şefaatçi olacağını da düşünürsek bundan daha güzel bir olay olmadığını düşünüyorum. Rabbim sabır versin ahirette yaşayacağınız mutlu günlerin saadetini şimdiden yaşama sevinci versin. Bebeğin annesine ve tüm yakınlarına Allah'tan rahmet, dayanma gücü sabır ve din kuvveti vermesini diliyorum... Allah'a emanet olun..

Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
başın sağolsun leyla ablacım. diyecek söz yok emir büyük yerden. can kardeşimize allahtan rahmet ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum. :(

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.Öyle canım Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İnan kelimeler üzüntümü anlatnaya yetmez her gün hayırlı bır haber alırız diye bekliyodum .
Allah sevmiş vermiş sevmiş almış allahın takdırı ilahisi
Dilim varmıyarak başınız sagolsun annesinede peygamber sabrı ihsan etsin amin

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.Bizde hep ümitle bekledik ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir Allah beterin beterinden korusun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleykum Selam
Allah rahmet eylesin inslaha, sizlere de Rabbim sabirlar versin

Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamun aleyküm Allah rahmet eylesin yeğeninize Rabbim ailesine ve yakınlarına çok çok sabır versin inşallah Rabbim cümlemize müslüman olarak yaşayıp müslüman olarak can vermemizi nasip etsin Amin
Allah'a emanet olun...

Amin
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun

allah rahmet eylesin kardeşim .mekani cennet olur inşaallah
biz kendi halimize üzülelim :(:(:gerçege kavuşan sevgiliye kavuşan onlar :(
Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla ablam ya basınız sagolsun cok ama cok uzuldm elden bişey gelmıyor rabbım gerıde kalanlara saglık versın daha cok kucuk mekanı cennettır ninşa-ALLAH rabbım ailenıze sabır versın ablacım ya :(

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun allah beterin beterinden korusun korktuğumuza uğratmasın Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamünaleyküm kardeşim okurken içim acıdı allah yardımcınız olsun abinizide genç kaybetmişsiniz heralde mekanları cennet olsun başınız sağolsun

Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah beterin beterinden korusun korktuğumuza uğratmasın Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah..

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah beterin beterinden korusun korktuğumuza uğratmasın Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt