Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:(
(1 Kullanıcı)
selamun aleyküm
ablacım çok üzüldüm.Başınız sağolsun Rabbim sizlerede geride kalan tüm yakınlarınızada dayanma gücü versin.. Mekanı cennet olsun inşallah. Bende forumu yeni gördüm ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah rahmet eylesin.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Ve Aleykümselam kardeşim
Başınız sağ olsun mekanları cennet olsun inşaallah. Yeğenimize Allahtan rahmet size ve kederli ailenize sabır diliyorum..Her canlı mutlaka ölümü tadacaktır.
Selametle kalın...
inna lilllahi ve inna ileyhi raciun... Selamün aleyküm kardeşim . ALLAH (c.c.) rahmet eylesin. duygularınızı anlıyabiliyorum. Benimde 1999 yılında 3,5 yaşında ÖMER isminde oğlum vefat etti . önemli olan inanıyorumki sabretmektir ALLAH geride kalanlardan sabrını eksik etmesin ALLAH(C.C.) yardımcınız olsun. RABBİME emanet olunuz. Selametle kalınız.
selamunaleykum güzel kardeşim
başın sağ olsun
allah kalanlara sabır versın
allah yeğenın ve abının gunahlarını affetsın
allah cennet nasıp etsın ınşaallah
allaha emanet ol
selam ve du aıle
başınız sağolsun ablaığım.Rabb'im sabırlar ihsan eylesin.Mekanlarını cennet kabirlerini nurlandırsın inşe-Allah.
ne desem bu acıyı teselli ettirmez ama sizin yanınızda olduğumuzu ve bir aile olduğumuzu hatırlatarak acınızı az da olsa hafifletmek isteriz.
Selam ve dua ile ablacım B)