Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah razı olsun canım bende diyecek birşey bulamıyorum şu anda bu satırları yazarken elim yağaım tutmuyor ellerim titrmeye başladı kardeşim o an çok zordu bizler hiç bir zaman ümidimizi kaybetmedik son ana kadar. Ani olması ve yeğenimin hiç birşeyi hiç bir sağlık sorunu yokken birden bire kaybetmemiz bizleri çok derinden yaraladı canım. 11 gün önce üşütmüş diye hastaneye götürdüler oturdukları yer küçük olduğu için Gaziantep'e sevk etmişler sonra kalple ilgili sorunlar çıkmış doktorlar geç kalmışınız demişler hiç birşeyi yoktu ki bebeğimin yoğun bakıma makineye bağlanmadan önce bile konuşor açıktığını yanındak bebeklerin kalp atışarının iyi olup olmadığını takip ediyormuş annem bile yoğun bakıma yanına girdiğinde hemen ağznıdaki oksijeni çıkarıp Hatice anne seni kocaman öpeyim demiş annemde korkmuş birşey olur diye bir kere öptürüp ellerini öpmüş pazar günü sabah beşte bütün hayati fonksiyonları durp yoğun bakımda makineye baplanıp bitkisel hayata girmiş o halde bile hep ümitliydik.
Allah hepimizin yar ve yar yardımcısı olsun Rabbim hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin sağlıklı huzurlu nice yıllar inşallah.
Allah geride kalanlara sabır dayanma gücü hayırlı ömürler nasip etsin.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun:(

Amin ablacım.. :(

Zor bir durum, anlamaya çalışıyorum. Özellikle anneciğine yardımcı olsun Rabbim. Hem eşini kaybetti, hem evladını.. :(

O kadıncağızı teselli etmekte sizlere düşüyor ablacım, dayanmak lazım, katlanmak lazım..

Büyüyüp günahlara bulaşmadan RAbbim aldı onu yanına.. Bununla teselli bulmak lazım..

Ruhuna bir Fatiha gönderiyorum yavrumuzun, Rabbim kabul buyursun inşAllah..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leyla çok üzüldüm kaç gündür merak ediyordum tahmin ettim birşey olduğunu ALLAH CC sabırlar versin inşallah daha çok küçük mekanı cennettir ALLAHIN CC izniyle anne babasınada şefaatçi olur canım söyleyecek çok şey var ama söyleyeniyorum çok üzgünüm ALLAH CC sabırlar versin inşallah

Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.
Öyle canım inanki bende ne diyeceğimi hiç bilmiyorum o an çok kötüydü cenaze hastanede kaldı bir an eve getirdiler bir kaç saniye görebildim melek gibi uyuyordu canım sonra fenalaştım Allah annesine küçük abisine ailesine sabırlar dayanma gücü versin çok zor canım sende biliyorsun:(
Allah geride kalanlara sabır dayanma gücü nasip etsin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
ölüm nezaman geleceği kime gelecegi belli olmuyor küçük büyük genç yaşli yada hasta dinlemiyor hepsi bahane ecel sadece...
Rabbim ailesine sabir versin zaten o bi melek.... Dinci ablamizin dediği gibi ahirette ailesine şefaatçi olur inşallah
hayirli akşamlar

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
inna lilllahi ve inna ileyhi raciun

aleykümselam kardeşim ALLAH celle celaluh merhemet eylesin.Mekanları cennet olsun.Kabirleri nur dolsun.Kabirleri cennet bahçelerinden köşeler ile donatılsın inşaALLAH.

Mevlam her acının sabrını gerçekten veriyor.Babasını yeni kaybetmiş bir evlat olarak anlıyabiliyorum.Hakkınızda ve hakımızda herşeyin hayırlısı olsun kardeşim.Bizlerede inşaALLAH ecelimiz hayırlı işler üzerinde iken,son nefesimizde dahi imanlı vefat etmek nasip,kısmet,ihsan olur.

Derinden üzüldüğümü samimiyetimlede bunu dile getirdiğimi bilmenizi isterim.Ailenize ve diğer fertlerede sabırlar diliyorum.selamünaleyküm kardeşim.

selametle kalınız.
Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim sizinde tekrar başınız sağ olsun insan bazı şeyleri bildiği halde yinede çok zor geliyor bizlere aniden hiç ummadığımız bir anda Allah hepimize sabır dayanma gücü versin geride kalanlarda hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Rabbim herşeyin en iyisini bilir bizler ne desek boş o küçücük yaşında cennette en güzel yere gitmek nasip oldu.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun:(

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım Çok Üzüldüm
Allah Mekanını Cennet Eylesin
Rabbim Gittiği Yerde Utandırmasın
:(:(:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın inşallah
Başınız sağolsun,Allah sizlere sabır versin. B)

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
selamun aleyküm leylam çook üzüldüm.rabbim sizlere sabırlar versin dayanma gücü versin çok zor.çok üzüldüm ama rabbimden gelene boynumuz kıldan ince yapıcak hiç bişey yok malesef.rabbim sabır versin nediyim.mekanları cennettir inşalah.yiğenin sizlere şefaatci inşallah.başınız sağ olsun canım kardeşim.3 ihlas 1 fatiha okudum kardeşim.rabbimize emanet olun sabırla selametle

Amin
Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.
Öyle canım bizler birşey bilmiyoruz taktir ilahi Rabbim kendi bilir bizler ne desek boş.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Basiniz Sagolsun Rabbim Sabir Dayanma Gücü Versin

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabırlar versin. ..

Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamün Aleyküm Leyla kardeşim.
''İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.''
Rahman c.c rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin inşallah..
Es-Sabr c.c, sabrınızı arttırsın kardeşim.
Selam ve Dua ile.

Amin
Aleyküm Selam canım Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Ateş düştüğü yeri yakıyor kardeşim, biz burda ne kadar paylaşmaya çalışsak da başa gelmeyince idrak edilmiyor bazı şeyler..

Başınız sağolsun, Allahü teala rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin inşaallahü teala..

Vesselam

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ölüm nezaman geleceği kime gelecegi belli olmuyor küçük büyük genç yaşli yada hasta dinlemiyor hepsi bahane ecel sadece...
Rabbim ailesine sabir versin zaten o bi melek.... Dinci ablamizin dediği gibi ahirette ailesine şefaatçi olur inşallah
hayirli akşamlar

Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ablacım Çok Üzüldüm
Allah Mekanını Cennet Eylesin
Rabbim Gittiği Yerde Utandırmasın
:(:(:(

Amin
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
içim titredi kaç kere.. çok üzüldüm Allah rahmet eylesin :( Allah annesine, geride kalanlara sabır versin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin ablacım.. :(

Zor bir durum, anlamaya çalışıyorum. Özellikle anneciğine yardımcı olsun Rabbim. Hem eşini kaybetti, hem evladını.. :(

O kadıncağızı teselli etmekte sizlere düşüyor ablacım, dayanmak lazım, katlanmak lazım..

Büyüyüp günahlara bulaşmadan RAbbim aldı onu yanına.. Bununla teselli bulmak lazım..

Ruhuna bir Fatiha gönderiyorum yavrumuzun, Rabbim kabul buyursun inşAllah..

Allah razı olsun canım öyle kardeşim yarın bir gün herkes dağıldığında dahada kötü olacak şimdi bile ona ait olan ne varsa sarılıp ağlıyor eşini kaybetmiş olsa bile yeni yeni kendine gelip iki oğluyla teselli buluyordu:(
Allah beterin beterinden korusun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun gerçekten çok zor bir durum Allah sabır dayanma gücü versin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
basiniz sagolsun kardesim.Rabbim sabbirlar varsin..amin

Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Ateş düştüğü yeri yakıyor kardeşim, biz burda ne kadar paylaşmaya çalışsak da başa gelmeyince idrak edilmiyor bazı şeyler..

Başınız sağolsun, Allahü teala rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin inşaallahü teala..

Vesselam

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin.Öyle kardeşim Allah beterin beterinden korusun kimseye evlat acısı göstermesin çok zor Allah annesine abisine bir soğukluk versinde dayanabilsinler gerçekten çok zor:(
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt