Âmâk-ı Hayal
Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah razı olsun canım bende diyecek birşey bulamıyorum şu anda bu satırları yazarken elim yağaım tutmuyor ellerim titrmeye başladı kardeşim o an çok zordu bizler hiç bir zaman ümidimizi kaybetmedik son ana kadar. Ani olması ve yeğenimin hiç birşeyi hiç bir sağlık sorunu yokken birden bire kaybetmemiz bizleri çok derinden yaraladı canım. 11 gün önce üşütmüş diye hastaneye götürdüler oturdukları yer küçük olduğu için Gaziantep'e sevk etmişler sonra kalple ilgili sorunlar çıkmış doktorlar geç kalmışınız demişler hiç birşeyi yoktu ki bebeğimin yoğun bakıma makineye bağlanmadan önce bile konuşor açıktığını yanındak bebeklerin kalp atışarının iyi olup olmadığını takip ediyormuş annem bile yoğun bakıma yanına girdiğinde hemen ağznıdaki oksijeni çıkarıp Hatice anne seni kocaman öpeyim demiş annemde korkmuş birşey olur diye bir kere öptürüp ellerini öpmüş pazar günü sabah beşte bütün hayati fonksiyonları durp yoğun bakımda makineye baplanıp bitkisel hayata girmiş o halde bile hep ümitliydik.
Allah hepimizin yar ve yar yardımcısı olsun Rabbim hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin sağlıklı huzurlu nice yıllar inşallah.
Allah geride kalanlara sabır dayanma gücü hayırlı ömürler nasip etsin.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun![]()
Amin ablacım..
Zor bir durum, anlamaya çalışıyorum. Özellikle anneciğine yardımcı olsun Rabbim. Hem eşini kaybetti, hem evladını..
O kadıncağızı teselli etmekte sizlere düşüyor ablacım, dayanmak lazım, katlanmak lazım..
Büyüyüp günahlara bulaşmadan RAbbim aldı onu yanına.. Bununla teselli bulmak lazım..
Ruhuna bir Fatiha gönderiyorum yavrumuzun, Rabbim kabul buyursun inşAllah..