bugün üye oldum
anladım canım belli oluyo zaten
bugün üye oldum
evet by ben kapatıyorum sen galiba erkeksin by
ben artık bi daha bu siteye girmiycam sen erkeksin galiba by
Selamun aleyküm Leyla abla...
Çok güzel düşünmüşsün...
Ben şimdilik az bir miktar alıcam çünkü alıp , söz verip okuyamamaktan korkarım...
50 adet alıyorum...
Rabbim kabul buyursun...( Amin! )
Okuyunca haber veririm inşALLAH...
SELAM VE DUA İLE...
cumanız mübarek olsun...
100 tanede şimdilik ben alıyorum
hayırlı cumalar...
Aleyküm Selam kardeşimlerim Allah razı olsun bu mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
Bu duanın herseferinde Besmele çekmelimiyiz.
selamun aleykum 5.000 tanede ben alıyorum okuyunca haber verırım Allaha emanet olun
selamün aleyküm canim :a07:ya allahim senden ve buradaki tüm kardeslerimden razi olsun ne güzel sizler gibi bir dost olmasi dilerim mavladan tüm detlerinizi sIkIntilrarinizi tez günde giderir muradiniz ne ise tez günde verir allaha emanet olun :a12:Allah kabul etsin.
İtiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Yinede bizler 70 tane Yasin'i kendimizde tamamlayalım kardeşim.
Amin Amin Aminselamün aleyküm canim :a07:ya allahim senden ve buradaki tüm kardeslerimden razi olsun ne güzel sizler gibi bir dost olmasi dilerim mavladan tüm detlerinizi sIkIntilrarinizi tez günde giderir muradiniz ne ise tez günde verir allaha emanet olun :a12:
Selamun Aleyküm Leyla ablacım.
Benim 2 tane daha Yasini Şerifim vardı. Onları da ekleyiver istersen.
Rabbim kabul eyle inş.
Selam ve dua ile..