Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Allah rahmet eylesin,Allah yakınlarına sabır versin
3 İhlas,1 Fatiha okudum,Allah kabul etsin inşallah. B)
Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah rahmet eylesin makanı cennet olsun geride kalanlara sabır dayanma güce hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla belgin........................5
sıla1..................................1
ros_ee................................3

okunan:9

kalan:61

İştiraklarinizi bekliyoruz kardeşlerim................!!!!!!!!!!!
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm leyla ablacim,
hayirli cumalar olsun
sila ablaya diğer forumda yazdim fakat çevrimdişi sanirim cvp veremedi.
Ben diğer forumdan tevhid okumasina katildim.kelime-i tevhidi defin vaktine kadar mi okuyacağiz.bana bilgi verirmisin ablacim
Allaha emanet ol

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleyküm leyla ablacim,
hayirli cumalar olsun
sila ablaya diğer forumda yazdim fakat çevrimdişi sanirim cvp veremedi.
Ben diğer forumdan tevhid okumasina katildim.kelime-i tevhidi defin vaktine kadar mi okuyacağiz.bana bilgi verirmisin ablacim
Allaha emanet ol

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun süresini elif kardeşimiz belirtmemiş ama ben 7 sine kadar biliyorum Allah hepimizin yar ve yardımcıları olsun inşallah.
Allah kabul etsin kardeşim Allah geride kalanlara ailesine tüm sevenlerine sabırlar versin insan böyle zamanda gerçekten ne diyeceğini bilemiyor bu dünya birer imtihan Rabbim hepimizi farklı şekilde imtihandan geçiyor Allah sabır dayanma gücü versin inşallah.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah taksiratını affetsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hayırlı Cumalar
Leylacığım ben 1200 İhlası okumuştum,

Allahım c.c. kabul etsin İnşallah

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bu mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözür hürmetine Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip tesin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000
mutsuz........................................200( okundu)
ozlem_27.....................................100
dinci............................................5 00
handan06......................................500
nasırlı_kalp...................................... 50
ÖMEREFE......................................100(okundu)
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................14 0
yılmazcan....................................5.000
hanifenaz.......................................25 0
gokcecıcek(arkadaşı)......................1.000(okundu)
gülnisa..........................................1 00
okunan:24.190
kalan:75.810

Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah kabul etsin.

senay74

Kayıtlı Kullanıcı
leyla kardeşim Allah razı olsun. Bende şimdilik 100 adet alıyorum okuyunca haber veririm. Allaha emanet olun cumanız mübarek olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla kardeşim Allah razı olsun. Bende şimdilik 100 adet alıyorum okuyunca haber veririm. Allaha emanet olun cumanız mübarek olsun.

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bu mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözür hürmetine Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip tesin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.

ihlas şerif hatmi

ÖMEREFE......................................100(o kundu)
gokcecıcek(arkadaşı)......................1.000(ok undu)
senay74.........................................100
okunan:24.290
kalan:75.710

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Allah kabul etsin.

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
leyla ablacım nasılsınnnn ? inşallah çok çok iyisindir ve hepte iyi olursun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla ablacım nasılsınnnn ? inşallah çok çok iyisindir ve hepte iyi olursun.

Çok Şükür canım bugünler annem rahatsız birde ameliyat olması gerekiyor canım ya:(
Sen ne yapıyorsun arada sana sitem ediyorum canım:)

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
Çok Şükür canım bugünler annem rahatsız birde ameliyat olması gerekiyor canım ya:(

neden sitem ediyosun leyla ablacım. evden giremiyorum ki işten de ancak bu kadar oluyo. geçmiş olsun ayrıca anneniz için dua edicem. bi yanlışım varsa kusura bakma leyla abla.

Ayşenur Amine Su

Kayıtlı Kullanıcı

Geçmiş olsun kardeşim,
Allahım şifalar versin,
İnşallah çok ciddi bir sorun değildir,

Üzülme herşey düzelir Allahım izni ile,
Allahım yar ve yardımcınız olsun,

benimde annem rahatsız,
bu gün memlekete gideceğiz, Rabbim yardımcımız olsun İnşallah

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
neden sitem ediyosun leyla ablacım. evden giremiyorum ki işten de ancak bu kadar oluyo. geçmiş olsun ayrıca anneniz için dua edicem. bi yanlışım varsa kusura bakma leyla abla.

Canım insan sevdiği insana nazı geçtiği kişye sitem eder kardeşim bu aralar moralim bozuk canımda sıkılıyor yinede halimize sonsuz şükürler olsun.
Kendi sıkıntılarım vardı birde annemin rahatsızlığı ameliyat olması gerekince işte :(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim kendinden başka kimselerede fırsat vermesin.
Canım bu günler dualara fazla katılamıyorum bazı durumlarda zaten okunmuyor birde kurs var biliyorsun yoksa şimdiye senin Yasin biterdi:(
Allah hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Geçmiş olsun kardeşim,
Allahım şifalar versin,
İnşallah çok ciddi bir sorun değildir,

Üzülme herşey düzelir Allahım izni ile,
Allahım yar ve yardımcınız olsun,

benimde annem rahatsız,
bu gün memlekete gideceğiz, Rabbim yardımcımız olsun İnşallah

Amin Amin Amin İnşallah.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim. öyle kardeşim Allah beterin beterinden korusun inşallah annemin ameliyat olması gerekiyor amaliyat hayırlısıyla olsun hayırsızsa yerinde kalsın annem Allah korusun amaliyatta kalırım yeterince gücüm yok diye korkuyor Allah sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim inşallah.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.Anne gibisi var mı bazen üzdüğümüz bazen sevindiğimiz bazen ağladığımız bizlere kol kanat geren annelere bir kuş gibi ihtiyacımız var Allah yardımcımız olsun.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

ihlas şerif hatmi

ÖMEREFE......................................100(o kundu)
gokcecıcek(arkadaşı)......................1.000(ok undu)
senay74.........................................10 0
okunan:24.290
kalan:75.710

Allah kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah kabul etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt