Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YENİ YASİN-İ ŞERİF HATMİ LİSTEMİZ

3. 123 İNŞALLAH ....

Ôzlem66_89.........3
BENİLAY..............3
sıla_emir34..........
özlem_27.............1 okundu
Leyla_Ebedi..........1 okundu
edanaz................3 okundu
feyzam68km.............2
mutsuz....................1
gülderen özdemir........10(okundu) +3
MyKaBuS....................1 okundu
leyla belgin................3(okundu)
MAZLUMkul................3
kayıp.........................1 okundu
elifimbenim..................1
seyitler......................3
semos.......................2(okundu)
ayşe.........................1(okundu)
sophie_Arc.................7(okundu)
gokcecicek..................6(okundu)

Toplam...............55

kalan .............. 68

Allah kabul etsin

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayann tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İştiraklarinizi bekliyoruz kardeşlerim................!!!!!!!!!!!
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.

G

gülderen özdemir

Selamün aleyküm hayirli akşamlar 3 yasinde okunmuştur
allah c.c. Emanet olun hayirli geceler

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Temiz bir ağızla dua etmek...

Ayet,
Bütün müminler kardeştir. O halde, [her ne zaman araları açılırsa] iki kardeşinizin arasını düzeltin ve
Allah'a karşı sorumluluğunuzun bilincinde olun ki O'nun rahmetine nail olasınız. [49,10]

Hadis:

İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda)
iman etmiş olamazsınız. Müslim, Îmân, 93; Tirmizî, Sıfâtu’l-Kıyâme, 56.

Cenâb-ı Hakk; “Ey Mûsâ! Bana günah etmediğin, kötü söz söylemediğin bir ağızla duâ et, sığın!” buyurdu.
Hz. Mûsâ; “Benim öyle ağzım yok.” dedi. Hakk da buyurdu ki: “Öyle ise, bize başkalarının ağzı ile duâ et!
Sen, bana başka birisinin ağzı ile yâni, başkasının ağzından “Allâh’ım!” diye yalvar, duâ et! Çünkü sen,
başkasının ağzı ile günah etmediğin için o ağız temizdir, günahsızdır. Öyle hareket et ki,
başkalarının ağzı gece gündüz sana duâ etsin. Sen, başka birinin ağzı ile kötü söz söylemediğin,
günaha girmediğin için o başka birinin özür dileyen ve duâ eden ağzı yok mu, işte o ağız
senin için günah etmediğin bir ağızdır.”Peygamber Efendimiz(sav); “Günah işlemediğiniz dillerle duâ ediniz!”
diye buyurmuştur. Ashab; “Bize böyle diller lutfet, ey Allâh’ın Resulü!” demişler. Peygamberimiz de buyurmuş ki:
“Bazınız bazınıza duâ etsin. Çünkü sen, onun dili ile kötü söz söylemedin; o da senin dilin ile günaha girmedi.”
buyurmuştur. Kişinin yanında bulunmayan mümin kardeşine duâ etmesi, Allâh’ın makbûlü olur, başucunda bu işe
memur edilmiş melek o kardeşine duâ ettikçe; “Amîn!” der. “Sana da duâ ettiğin gibi olsun!” ve
“Kardeşin kardeşe gıyabında duâsı, reddedilmez.!” ve “iki duâ vardır ki, reddedilmez; o duâ edenlerle
Allâh arasında bir perde yoktur: Biri, zulüm gören kişinin duâsı, öbürü de müminin mümin kardeşine
gıyabında ettiği duâ.” hadîsleri bu beyitlerin anlaşılmasına yardımcı olurlar.
Yâhut da kendi ağzını günahtan, kötü sözlerden arıt, temizle; rûhunu günah yükünden kurtar,
çevik hale getir. Allâh’ı zikretmek, tertemiz bir haldir. O tertemiz hâl gelince, temizlik erişince;
pis hâl, pislik yükünü toplar, dengini bağlar, dışarı çıkar gider.Zıtlar zıtlardan kaçar. Nasıl ki
güneş doğunca gece dayanamaz, kaçar gider! Allâh’ın tertemiz adı, ağza gelince,
yâni zikir başlayınca, ne pislik kalır, ne de gam ve keder.
Mürşid Kitap: Mesneviyi Şerif, Cilt I, 180-185

Hz. Adem'den kardeşler olduğunu unutan insanlığa, yeniden sevmeyi, saymayı;
ferâgati, fedakârlığı, hizmeti, merhameti, şefkati öğretmeye, cihana muhabbet
tohumları ekmeye, aşk mânaları saçmaya, birbirimizi kardeşler gibi; kan kardeşler gibi,
can kardeşler gibi, ana-baba bir kardeşler gibi, hatta ondan daha ileri severek,
birbirimiz için (hassaten isimlerini belirterek) içten samimi yakarışlarla
dua etmekle başlayalım.
ALINTI

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
İştiraklerinizi bekliyorum kardeşlerim...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm leyla çok üzüldüm ya sen biliyorsun ben kuran okumayı bilmiyorum 1 fatiha 3 ihlas okudum RABBİM CC ailesine sabır versin erkan tuncer kardeşimizi nurlar içinde yatırsın amin amin amin

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canim nasilsin insallah bir yaramazlik yoktur leyla1 kardesim senden ve buraya katilan kardeslerimin yardimina ihtiyacim var kardesim namerveyi biliyorsun onun kayninin oglu dün elimbir is kazasi sonucu hakkin rahmetine kavustu :a09:cok gencdi ve yarin defnetcekler benim ricam eger mümkünse 70000 kelimei tevhid okuyup kabrine yollamak ben 2000 okudum kusuruma bakma buraya yazdim diye sila kardesimizede yazdim kafam öyle daginikki konu acamadim:a33: daha dogrusu bulamadim tekrar özür dilerim allaha emnet olun

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
namerve´isimli üyeden Alıntı
Hayırlı sabahlar.leylacım elifimbenim,ve benim almış oldugum yasinler okundu.Allah kabul etsin.Leylacım sizlerden bir ricam olacak eger mümkünse tabiki.Bugün yani ayın 13 de,eltimin oglu istanbulda inşatten düşerek vefat etmiş.Henüz 27 yaşında.Biz sabah Allah izin verirse Ankaraya yola çıkıyoruz.Özlem kardeşimizin yasini bitince eltimin oglu Erkan Tuncer için yasin okumamız mümkünmü.Ben takib edemem ama ablam elifimbenim veya siz bakabilirmisiniz.7 sine kadar yetiştirmek inşallah mümkün olur.Cuma günü defnedilecek.Şimdiden Allah okuyan veya okumayan herkezden razı olsun.Allaha emanet olun.Hakkınızı helal edin.

Selam Aleyküm kardeşlerim namerve kardeşimizin akrabası için hep bareber inşallah Allah izniyle Yasin Şerif okuyabilir misiniz kardeşlerim?.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
İştiraklerinizi bekliyorum kardeşlerim...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allah razı olsun kardeşim Allah rahmet etsin başınız sağ olsun mekanı cennet olsun geride kalanlara Rabbim sabırlar versin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin inşallah. Böyle bir durumda insan ne diyeceğini bilmiyorum kardeşim Allah yar ve yardımcınız o kardeşimizi unutturacak başka acı vermesin inşallah Rabbim layığıyla versin herşeyi.
Elimizden geldiğince okuruz kardeşim inşallah sizin için yeni bir form açıyorum bu Yasin'in bitmesini beklemeden o güne kadar inşallah bitirmeye çalışırız kardeşim Allah sabırlar versin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
selamün aleyküm canim bende sana yazdim kardesimin yazdigini gormedim eyer mpmkpnse 70000 kelimei tavhide ekleye bilirmiyiz ben yazmistim 2000 okudum tabi sana zahmet olmazsa birde konu nasil aciliyordu ben baktim nereye tiklamam lazim bilemiyorum hic aklim basimda degil allah senden ve tüm kardeslerimden razi olsun malesef yasin okuyamiyacagim mazeratimden dolayi kusuruma bakmayin allaha emanet olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
leyla belgin........................5
sıla1..................................1

okunan:6

kalan:64

okuyan okumayan ttüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.

Ayşenur Amine Su

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı Cumalar
Leylacığım ben 1200 İhlası okumuştum,

Allahım c.c. kabul etsin İnşallah

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leyla çok üzüldüm ya sen biliyorsun ben kuran okumayı bilmiyorum 1 fatiha 3 ihlas okudum RABBİM CC ailesine sabır versin erkan tuncer kardeşimizi nurlar içinde yatırsın amin amin amin
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Allah kabul etsin canım Allah geride kalanlara ailesine tüm sevenlerine sabırlar versin insan böyle zamanda gerçekten ne diyeceğini bilemiyor bu dünya birer imtihan Rabbim hepimizi farklı şekilde imtihandan geçiyor Allah sabır dayanma gücü versin inşallah.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah taksiratını affetsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm canim bende sana yazdim kardesimin yazdigini gormedim eyer mpmkpnse 70000 kelimei tavhide ekleye bilirmiyiz ben yazmistim 2000 okudum tabi sana zahmet olmazsa birde konu nasil aciliyordu ben baktim nereye tiklamam lazim bilemiyorum hic aklim basimda degil allah senden ve tüm kardeslerimden razi olsun malesef yasin okuyamiyacagim mazeratimden dolayi kusuruma bakmayin allaha emanet olun

Aleyküm Selam canım başınız sağ olsun Allah taksiratını affedip mekanı cennet olsun kardeşimizi unutturup başka acı göstermesin inşallah Allah ailesine geride kalanlara hapinize sabırlar dayanma gücü versin Rabbim.
Allah yar ve yardımcınız olsun ne desek acınızı hafifletmez insan böyle zamanlarda ne diyeceğinide bilmiyor Allah sabırlar versin.
Sıla kardeşimiz sağ olsun sizin için yardımcı olmuş Allah razı olsun.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahınından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

okuyan okumayan ttüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah rahmet eylesin makanı cennet olsun geride kalanlara sabır dayanma güce hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Allah kabul etsin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim. cümlemizden de. amin amin amin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
sıla1..................................1 (okundu)

Allah kabul etsin.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah rahmet eylesin,Allah yakınlarına sabır versin
3 İhlas,1 Fatiha okudum,Allah kabul etsin inşallah. B)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamün aleyküm kardeşim ben de 3 tane alıyorum inşallah...

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Allah kabul etsin kardeşim Allah geride kalanlara ailesine tüm sevenlerine sabırlar versin insan böyle zamanda gerçekten ne diyeceğini bilemiyor bu dünya birer imtihan Rabbim hepimizi farklı şekilde imtihandan geçiyor Allah sabır dayanma gücü versin inşallah.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah taksiratını affetsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt