Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (4 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
arkadaşlar babam yoğun bakımda lütfen dua edin...:(

Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin kardeşim allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olunnherşey gönlünüzce olsun:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İhlas Şerif Hatim Dualari

Amin! Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain

Ey Yuce Rabbimiz !

Sen butun mahlukatina merhametli bilhassa inanmis kullarina pek lutufkarsin, el actik kapina geldik sana dua ve niyazlarimizla yalvariyoruz, dualarimizi kabul ederek bizlere af kapindan bos cevirme Allah’im !

Kiyamet gununun tek hakimi ve sahibi sensin bizlere orada aci, cehennem azabindan koru Ya Rabbi !

Biz yalniz sana kulluk eder ve yalniz senden yardim dileriz, bizleri ibadet ve ittaatin yolundan hic bir zaman ayirma Allah’im!

Hidayet uzere devamli kalmayi, muttaki kullarindan olmayi, dunya omrumuzu iffet ve serefimizle gecirmeyi cumlemize nasip eyle Allah’im !

Gadabindan hosnutluguna, cezandan affina, seytanin serlerinden senin sonsuz rahmetine siginiyoruz, sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affeyle Allah’im !

Okunan İhlas Hatimi serifi dergahinda Kabul eyle.

Hasil olan sevabi evvelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin temiz ruhuna hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Diger Peygamberlerin, sahabeyi kiram ile tabiinin ruhlarina, dini İslam’a ilimleriyle ve kiliclariyla hizmet eden alimlerle sehitlerin ruhlarina hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Amin diyen cemaatimizin ahirete goc eylemis gecmislerinin ruhlarina, bu toplulugumuza sebep olanlarin butun olmuslerinin ruhlarina, dunyada anacak kimsesi kalmamis musluman kardeslerimizin ruhlarina hediyye eyledik, sen ulastir Ya Rabbi !

Ve hasseten bu hatimin yapilmasinda emegi gecen ve katilan ve katılmayan herkesin gecmislerinin ruhuna hediyye eyledik sen ulastir yarabbi!!

Gunahlari varsa, onlari hasenata tebdil eyle Allahim!

Hatime katılan katılmayan tüm kardeşlerimizin gönüllerindeki muratlarına hayırla birlikte kavuşmalarını iki cihanda senin nurunla pür nur olmalarını nasip eyle Allahım! Varsa butun sikintilarini sen gider ya Rabbi!

Senin affina merhametine ve lutfuna daha cok ihtiyac duydugumuz su zamanda bizleri sensiz birakma ya Rabbi! Dua dua sana yalvariyoruz, kapina geldik bizleri bos cevirme Ya Rabbi!

Allahim sende biliyorsun ki senden baskasina rabb demedik, sadece sana kulluk etttik ve sadece senden yardim istedik, ve biliyoruz ki Allahim senin razi olmadigin isler yaptik ama sen bizim rabbimizsin senden baskasina gidecek halimiz yok ki, ceza versende sen bizim rabbimizsin affetsende rabbimizsin, bizi bagislarsan sen gafur ve rahimsin.

Sen affedicisin affi seversin bizleri affeyle ya rabbi...

Ahirete goc eylemis kemikleri curumus bir fatihaya muhtac olanlarin kabirlerini Kur’an’in nuru ile aydinlat, makamlarini cennet eyle Allah’im !

Kabirlerinde imanlarinin ve Kur’an’in nurunu onlara ortak eyle ! Kabirlerini cennet bahcelerinden eyle. Cehennem cukuruna benzetme Ya Rabbi !

Beser olarak, sasarak isledikleri kusurlari sebebiyle kabir azabi cekenler varsa okunan Kur’an hurmetine sen onlari kurtar Allah’im !

Sevgili Peygamberin hurmetine onlari affet Allah’im !

Kabe-i Muazzama, Ravza-i mutahhera ve diger mukaddes yerler hurmetine sen onlara aci Allah’im !

Dunyanın dort bir yaninda zulme maruz kalmis bütün musluman kardeslerimizin halleri sana arz ediyoruz Allahim! Zulmedenleri islah eyle ya Rabbi! İslah olmalari mumkun degilse onlari Kahhar isminle kahreyle ya Rabbi!

Ozellikle suan dunyanin dort bir tarafinda, biz burada rahat bir mekanda karnimiz tok basimizda cati dua etmek bile nefsimize agir gelirken ya onlar, ya onlar Allahım! Gecenin bir saatinde, sogukta, karni ac ve bir kosede olmeyi bekleyen musluman kardesim “ben burada bu haldeyken benden bir duasini bile esirgeyen musluman kerdesimden hesabimi soracam gunu bekliyorum” diyorsa bunun hesabini nasil veririz Allahim! Bizlere bu suuru nasip eyle Allahim!

Devletimizi idare eden, kalbinde iman tasiyan butun yöneticilerimizin de yuzunu kara cikarma, onlara bu dine hizmet etmeye muvaffak kil Ya Rabbi !

Sahabe efendilerimiz gibi dunyanin her bucagina hizmet askiyla hicret eden gonul erlerini sen muzaffer eyle Allah'ım!

Ya rabb! Sana rab diyorum çünkü sen hepimizin terbiye edicisisin, bizleri agir seylerle terbiye etme Allahim!

Son nefesimizde kelimei sehadetle buyrun « Eshedu el la ilahe illallah ve eshedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluh » diyerek bu dunyadan goc etmeyi, imanin ve İslamin dogru temiz ve nurlu yolundan ayrilmadan goc etmeyi cumlemize nasip eyle Ya Rabbi !

Serefimiz olan dinimizi, dunyamizi ahiretimizi mamur eyle.

Gozumuzun, kulagimizin kalbimizin ve diger butun azalarimizin serlerinden bizleri koru.

Ey kalpleri tasarrufunda bulunduran Mevlamiz, bizleri ve aile fertlerimizi sana itaatle hosnutluguna sebep olan islerde ve dogru yolunda daim eyle !

Kabul olmayacak dua ile sana el kaldirmaktan insanliga ve İslamliga faydali olmayan bilgiden, bir muslumana yakismayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana siginiyoruz, bizleri de koru Ya Rabbi !

Amin diyen diyemeyen kullarini iki cihanda aziz eyle.

Cennetinle camelinle bizleri muserref eyle ve duamizi yuce dergahinda kabul eyle Ya Rabbi !

Hulasa dualarin ozu ; sevgili Peygamberimizin senden istedigi hayirli islerin tamamini biz de Senden istiyoruz, bizlere de nasip eyle Ya Rabbi !

Sevgili Peygamberimiz’in sana sigindigi butun serlerden, fitne, fesat ve nifaktan bizde Sana siginiyoruz, hepimizi koru Allah’im !

Hatim duasina katilan katilmayan herkesin gunahlarini genis magfiretinle affeyle ya rabbi

Bizlere hicbir zaman dusunemedigimiz kadar buyuk ve genis nimetler ihsan eyle ya rabbi

Hicbir golgenin olmadigi o dehsetli hesap gununde senin golgenin altinda bulunmayi nasip eyle Allah’im

Bu hatime katilan ve katılmayan arkadaslarla beraber cenette de komsu olmayi nasip eyle ya Rabbi

Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamun ale’l-murselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin

Butun olmuslerimizin ve Sevgili Peygamberimizin ruhu icin Allah’u Teala’nin rizasi icin. Elfatiha

Cumartesi günü Beraat Kandilinde yatsı namazından sonra hep beraber dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YENİ YASİN-İ ŞERİF HATMİ LİSTEMİZ

3. 123 İNŞALLAH ....

Ôzlem66_89.........3
BENİLAY..............3
sıla_emir34..........
özlem_27.............1 okundu
Leyla_Ebedi..........1 okundu
edanaz................3 okundu
feyzam68km.............2
mutsuz....................1
gülderen özdemir........10(okundu) +3
MyKaBuS....................1 okundu
leyla belgin................3(okundu)
MAZLUMkul................3
kayıp.........................1 okundu
elifimbenim..................1
seyitler......................3
semos.......................2(okundu)
ayşe.........................1(okundu)
sophie_Arc.................7(okundu)
gokcecicek..................2(okundu)

Toplam...............51

kalan .............. 72

Allah kabul etsin

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayann tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ben de siteye yeni üye oldum. Çok güzel dualar ediliyor. Beraber yapılan işler Allah katında daha makbul sanırım.

Ben de 100 tane ile başlıyorum.İnşallah devamını alırım.

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Nekadar güzel şeyler söyledin kardeşim inanırmısın şuan gözlerim dolu dolu oldu Allah sizlerdende razı olsun. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Herşeyi gönlünüze göre versin. Allaha emanet olun.

Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selaunaleykum şimdılık 100 tane alıyorum sonrasında okuduğumca ılave edersınız
allah razı olsun allaha emanet olun

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
100 ben okudun 100 de arkadaşım okudu. Allah hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsin.

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a. ben 50 tane okudum, Allah kabul etsin inş.

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000
mutsuz........................................200( okundu)
ozlem_27.....................................100
dinci............................................5 00
handan06......................................500
nasırlı_kalp...................................... 50
ÖMEREFE......................................100
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................14 0
yılmazcan....................................5.000
hanifenaz.......................................250
gokcecıcek(arkadaşı).......................200
gülnisa..........................................100
nasırlı_kalp......................................50
okunan:23.390
kalan:76.610

Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

hanifenaz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah arkadaşınızın yar ve yardımcısı olsun kardeşim içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön nasip etsin Rabbim.Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah:(

allah razı olsun :a15

gokcecıcek

Kayıtlı Kullanıcı
Leyla arkadaşım duaların için Allah razı olsun.

Allahım bizi bütün günahlardan ve kötülüklerden koru.Bütün iyiliklere yönelt.Bağışlanmamış günahımızı bırakma.Sıkıntılarımızı gider,rızana uygun olan bütün dileklerimizi kabul eyle.Korktuğumuzdan azat et,umduğumuza nail et,üzerimize gelecek kazayı belayı def et.Yavrularımızı salih kimselerden ana baba sözü dinleyenlerden eyle.Namert kapılarına el açıp yalvartma kendi kapından başka kapı aratma.
Hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara edalar nasip eyle.İmanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip et.Ahirette ve dünyada güzellikler nasip eyle.Direk cennete giden kullarından olmak nasip eyle.Ateşin fitnesinden ve azabından sana sığınırız.
Amin amin.

Toplamda 400 tane okuduk.İstersen listeyi düzeltiver.

gokcecıcek

Kayıtlı Kullanıcı
Biz bugün toplam 600 okuduk.Toplam 1.000 oldu.Allah kabul etsin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm leylacım 100 tane okundu olarak yazabilirsin hayırlı günler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
namerve kardeşimiz için çok Acil Yasin Okur musunuz kardeşlerim?

namerve kardeşimiz için çok Acil Yasin Okur musunuz kardeşlerim?

Alıntı:
namerve´isimli üyeden Alıntı
Hayırlı sabahlar.leylacım elifimbenim,ve benim almış oldugum yasinler okundu.Allah kabul etsin.Leylacım sizlerden bir ricam olacak eger mümkünse tabiki.Bugün yani ayın 13 de,eltimin oglu istanbulda inşatten düşerek vefat etmiş.Henüz 27 yaşında.Biz sabah Allah izin verirse Ankaraya yola çıkıyoruz.Özlem kardeşimizin yasini bitince eltimin oglu Erkan Tuncer için yasin okumamız mümkünmü.Ben takib edemem ama ablam elifimbenim veya siz bakabilirmisiniz.7 sine kadar yetiştirmek inşallah mümkün olur.Cuma günü defnedilecek.Şimdiden Allah okuyan veya okumayan herkezden razı olsun.Allaha emanet olun.Hakkınızı helal edin.

Allahım!...ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşlerimizi Allah rızası için çok seviyorum..."Sen de sev!Razı olana kadar onu yaşat...Ey Rabbim!...Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle...Rabbim! Onu her türlü kötülükten,musibetten koru,"tek bir saniye bile üzülmesine izin verme...ona çekemeyeceği dert verme!onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!onu Efendimiz (S.A.V.) komşu eyle! Hayırlı Cumalar herşey gönlünüzce olsun

Selam Aleyküm kardeşlerim namerve kardeşimizin akrabası için hep bareber inşallah Allah izniyle Yasin Şerif okuyabilir misiniz kardeşlerim?.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
İştiraklerinizi bekliyorum kardeşlerim...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allah razı olsun kardeşim Allah rahmet etsin başınız sağ olsun mekanı cennet olsun geride kalanlara Rabbim sabırlar versin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin inşallah. Böyle bir durumda insan ne diyeceğini bilmiyorum kardeşim Allah yar ve yardımcınız o kardeşimizi unutturacak başka acı vermesin inşallah Rabbim layığıyla versin herşeyi.
Elimizden geldiğince okuruz kardeşim inşallah sizin için yeni bir form açıyorum bu Yasin'in bitmesini beklemeden o güne kadar inşallah bitirmeye çalışırız kardeşim Allah sabırlar versin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

Allahım!...ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşlerimizi Allah rızası için çok seviyorum..."Sen de sev!Razı olana kadar onu yaşat...Ey Rabbim!...Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle...Rabbim! Onu her türlü kötülükten,musibetten koru,"tek bir saniye bile üzülmesine izin verme...ona çekemeyeceği dert verme!onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!onu Efendimiz (S.A.V.) komşu eyle! Hayırlı Cumalar herşey gönlünüzce olsun

[******HAYIRLI BEREKETLİ SAĞLIKLI GÜNLER ***
leyla belgin........................7(okundu)+1
sıla1..................................1
ros_ee................................5
reispelin...............................7
fatma teyze.........................10
sevda hafiz..........................15
HAK YOL İSLAM......................1
yasemay...............................1
BÜLENT TUNALI.......................1
HAS I L I KELAM.........................5
gokcecicek..............................1
elifimbenimm.............................2
Okunan:62
kalan:08
Allah kabul etsin.
İtiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Yinede bizler 70 tane Yasin'i kendimizde tamamlayalım kardeşim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla belgin........................5
okunan:5
kalan:65

İştiraklarinizi bekliyoruz kardeşlerim................!!!!!!!!!!!
okuyan okumayan ttüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Leyla arkadaşım duaların için Allah razı olsun.

Allahım bizi bütün günahlardan ve kötülüklerden koru.Bütün iyiliklere yönelt.Bağışlanmamış günahımızı bırakma.Sıkıntılarımızı gider,rızana uygun olan bütün dileklerimizi kabul eyle.Korktuğumuzdan azat et,umduğumuza nail et,üzerimize gelecek kazayı belayı def et.Yavrularımızı salih kimselerden ana baba sözü dinleyenlerden eyle.Namert kapılarına el açıp yalvartma kendi kapından başka kapı aratma.
Hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara edalar nasip eyle.İmanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip et.Ahirette ve dünyada güzellikler nasip eyle.Direk cennete giden kullarından olmak nasip eyle.Ateşin fitnesinden ve azabından sana sığınırız.
Amin amin.

Toplamda 400 tane okuduk.İstersen listeyi düzeltiver.

Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşlerim
.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leylacım 100 tane okundu olarak yazabilirsin hayırlı günler.

Aleyküm Selam canım kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah arkadaşınızın yar ve yardımcısı olsun kardeşim içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön nasip etsin Rabbim.Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Biz bugün toplam 600 okuduk.Toplam 1.000 oldu.Allah kabul etsin.

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bu mübarek günlerin okduduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözür hürmetine Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip tesin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları olumsuz düşünceleri hayırsızları engelleri çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000
mutsuz........................................200( okundu)
ozlem_27.....................................100
dinci............................................5 00
handan06......................................500
ÖMEREFE......................................100
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................14 0
yılmazcan....................................5.000
hanifenaz.......................................25 0
gokcecıcek(arkadaşı)......................1.000
gülnisa..........................................1 00
okunan:24.190
kalan:75.810

Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt