Sophie_Arch
Kayıtlı Kullanıcı
Ben de 7 tane alabilir miyim?
Canım sınavlara bile doğru düzgün hiç çalışamıyorum az bir sürede kaldı zatenselamün aleyküm leyla ALLAH CC yazdığından başka hiç birşey yoktur ne yazdıysa onu görüp onu yaşarsın bir kapı kapanır başka kapı açılır hiç bir şey için endişe etme herşey zamanla ALLAHIN CC isteyiyle yoluna girecektir gör bak RABBİM CC neyler neylerse güzel eyler ALLAH CC büyüktür inşallah hayırlısıyla sınavı kazanırsın hayırlısıyla işe girersin sen iş isterken belkide RABBİM CC sana hayırlı imanlı varlıklı bir eş nasibeder bunu bilemezsin hakkında hayırlı olan olsun sana bir tavsiyem var sınava girmeden bir kahve iç ve kurutulmuş lavantaavucunda ovuşturup yüzüne iyice sür lavantanın kokusu beyine sinyal veriyor ve beyaz şeker bir kaç tane beyaz şeker ye ALLAH CC hayırlısıyla bütün sınavlarını anlının akıyla başarıyla geçirmeyi nasibetsin sen kafana takma RABBİM CC senin için düzeltecek inşallah önünde nekadar engel varsa pamuk ipliyi gibi kopsun inşallah amin amin amin
hayırlı akşamlar. arkadaşımın duaya ihtiyacı var yarın çok önemli onlar için tedavi oluyor lütfen dua edermisiniz sizlerde onun için allah yardımcısı olsun şimdiden çok saolun allaha emanet olun .bende 250 tane ihlas alıyorum..allah yar ve yardımcımız olsun...
selamün aleyküm
amin inşallah Allah razı olsun.