Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin amin kardeşim hayırlı cumalar

Selam Aleyküm canım Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Rabbim Okunan Hatimler Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine duaya katılanan katılmayan tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeğinize gönlünüze yüreğinize sağlık Rabbim her iki dünyada mükafatını kat kat vermek nasip etsin Allah.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin Allah kabul etsin güzel yürekli arkadaşım

Dilerim,Rabbim o maneviyat dolu yüreğinin hakettiği tüm güzelliklere kavuştursun seni

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
YENİ YASİN-İ ŞERİF HATMİ LİSTEMİZ

3. 123 İNŞALLAH ....

Ôzlem66_89.........3
BENİLAY..............3
sıla_emir34..........
özlem_27.............1 okundu
Leyla_Ebedi..........1 okundu
edanaz................3 okundu
feyzam68km.............2
mutsuz....................1
gülderen özdemir........3 okundu +5
MyKaBuS....................1 okundu
leyla belgin................3
MAZLUMkul................3
kayıp.........................1 okundu
elifimbenim..................1

Toplam...............31

kalan .............. 92

Bir önceki sayfada benim aldıklarım ve digerleri eklenmemiş ben ekledim kardeşlerim

Allah kabul etsin

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayann tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim

sagolasın Rabbim razı olsun dua kardeşligi bölümüne bir yeni dua ekledim
KENZÜL ARS DUASI benim için o duayı okuyabilirsen çok sevinirim dualarımın kabulü muradımın tez zamanda nasip olması için inşallah ...dualarını bekliyorum kardeşim bende senin için ediyorum ..inşallah tez zamanda herşey diledigin gibiolur Rabbim sıkıntılarını ferahlıga çevirsin iyi haberlerini bekliyoruz Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun

sevgi ve saygılarımla .

http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-kosesi/62663-dua-kardesligi-25.html

Ne demek Leyla kardeşim okudum inşaallah Rabbim kabul eder

Rabbim sıkıntılarını ve gönlünden geçen hayırlı isteklerini henüz sözlere dökülmeden katından vereceği bir rahmetle birlikte sana mübarek eyleyip versin inşaallah değerli kardeşim
Selam ve dua ile
Kendine iyi bak.....

seyitler

Kayıtlı Kullanıcı
3 yasin-i şerif te ben alıyorum.allah kabul etsin inşaallah.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim. Kardeşim bu hatim bitti yeni İhlas Şerif Hatmi başladı sizi oraya ekliyorum Allah kabul etsin.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

çok sağol arkadaşım duaların için allah razı olsun sizinde tüm hayırlı dualarınız kabul olsun inşallah ben 200 tane okudum...

semos

Kayıtlı Kullanıcı
Cevabınızı yeni okudum hakkınızı helal edin.
Duam sevdiğim insanla en kısa zamanda hayırlısıyla evlenmek ve erkek kardeşlerimin hidayete ermesi inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin amin amin Allah kabul etsin güzel yürekli arkadaşım

Dilerim,Rabbim o maneviyat dolu yüreğinin hakettiği tüm güzelliklere kavuştursun seni

Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kötü art niyetli insanlara kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyda umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirette de ahiret muradımızı vermek nasip etsin Rabbim.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulup tez zamanda selamatimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip edip sonumuzu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bütün kötülüklerden bizleri gelmeden esirgeyip korusun hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hayırlı rızk iş kapıları nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000
mutsuz........................................200(okundu)
ozlem_27.....................................100
dinci............................................5 00
handan06......................................500
nasırlı_kalp...................................... 50
ÖMEREFE......................................100
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................14 0
yılmazcan....................................5.000

okunan:22.790
kalan:77.210

Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a Allah ım tüm dualarınız kabul ihsaneylesin Amin.

Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Rabbim Okunan Hatimler Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine duaya katılanan katılmayan tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Bu guzel duaya kim amin demez ki... O guzel yureginle banada dua edersin demi:) rabbim yolunu bahtini acik eylesin kalp gözün gonul gözün acik olsun en guzel gunler en guzel insanlar en guzel olan hak izniyle senin olsun selametle guzel kardeşim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bu guzel duaya kim amin demez ki... O guzel yureginle banada dua edersin demi:) rabbim yolunu bahtini acik eylesin kalp gözün gonul gözün acik olsun en guzel gunler en guzel insanlar en guzel olan hak izniyle senin olsun selametle guzel kardeşim

Amin Amin Amin Canım o senin gönlünün kalbinin güzelliğnden dualarım hepiniz için Allah dualarınızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

Selam Aleyküm Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YENİ YASİN-İ ŞERİF HATMİ LİSTEMİZ

3. 123 İNŞALLAH ....

Ôzlem66_89.........3
BENİLAY..............3
sıla_emir34..........
özlem_27.............1 okundu
Leyla_Ebedi..........1 okundu
edanaz................3 okundu
feyzam68km.............2
mutsuz....................1
gülderen özdemir........3 okundu +5
MyKaBuS....................1 okundu
leyla belgin................3
MAZLUMkul................3
kayıp.........................1 okundu
elifimbenim..................1
seyitler......................3

Toplam...............34

kalan .............. 89

Allah kabul etsin

İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayann tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

semos

Kayıtlı Kullanıcı
2 Yasin-i şerifte ben okuyayım inşallah. Selametle kalın

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Canım sınavlara bile doğru düzgün hiç çalışamıyorum az bir sürede kaldı zatenselamün aleyküm leyla ALLAH CC yazdığından başka hiç birşey yoktur ne yazdıysa onu görüp onu yaşarsın bir kapı kapanır başka kapı açılır hiç bir şey için endişe etme herşey zamanla ALLAHIN CC isteyiyle yoluna girecektir gör bak RABBİM CC neyler neylerse güzel eyler ALLAH CC büyüktür inşallah hayırlısıyla sınavı kazanırsın hayırlısıyla işe girersin sen iş isterken belkide RABBİM CC sana hayırlı imanlı varlıklı bir eş nasibeder bunu bilemezsin hakkında hayırlı olan olsun sana bir tavsiyem var sınava girmeden bir kahve iç ve kurutulmuş lavantaavucunda ovuşturup yüzüne iyice sür lavantanın kokusu beyine sinyal veriyor ve beyaz şeker bir kaç tane beyaz şeker ye ALLAH CC hayırlısıyla bütün sınavlarını anlının akıyla başarıyla geçirmeyi nasibetsin sen kafana takma RABBİM CC senin için düzeltecek inşallah önünde nekadar engel varsa pamuk ipliyi gibi kopsun inşallah amin amin amin

semos

Kayıtlı Kullanıcı
aldığım 2 tane yasin-i şerifi bugün okudum.Rabbim kabul etsin inşallah.selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt