Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamın Aleyküm
Hayırlı cumalar
Tekrar başlayacakmısınız?

Aleyküm Selam canım Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim. Kardeşim bu hatim bitti yeni İhlas Şerif Hatmi başladı oradan takip edebirsin kardeşim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Duaya Ihtiyaci Olanlar Hepimiz Için Yeni İhlas Şerif Hatmi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber
kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
ülkemizde huzur dirlik düzen için
askerlerimiz, şehitlerimiz ölmüşlerimiz için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin(fatma yen.).10.000
zeynep......................10.000
leyla belgin...................5.037+1.100+9(okundu)
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan.....................20.000(okundu)
su_damlası..........................
Yurtlu............................200+650+140+363 (okundu)
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................200 (okundu)
ozlem_27........................250(okundu) + 100 (OKUNDU)
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000(okundu)
gülefşan........................1.000(okundu)
elifimbenim.......................400
serpil.............................1.000(okundu)
anamaya..........................250
hüzünlü...........................1.000(okundu)
senokli.............................1.000(okundu)
dinci................................1.600 okundu
rumuzgüller........................1.000 (okundu)
hülya ab...........................5.000(okundu)
masmavi_44......................1.000 okundu
mervenur1...........................100
leyla_ebedi.........................300 okudu+500
gülefşan..............................1.700(okundu )
masmavi_44.......................2.700 okundu(okundu)+500
sıla1.................................1.000 okundu
mykabus............................30+100 okundu+30 okundu
cdm27.................................4,000(okundu )
hafızkız..............................500(okundu)
kayıp.................................2.000 okundu
kalbiminurlandır...................13.000
hazemeki...........................200
edanaz.............................100(okundu)
asos1907..........................500
elifnur..............................1000
gülan...............................1000
hanifenaz...........................250(okundu)
namerve............................1000
Guwanch Atayew..................200
nevin_70..............................41
sule..................................500
hilaynur_1986+abisi...........3.500(okundu)
hanifenaz..........................500(okundu)
hüma................................500
traiders.............................100
aylin26..............................300

okunan: 100.000

Allah kabul etsin.
Selam aleyküm kardeşlerim buradaki ihlas Şerif Hatmimiz bitti yeni İhlas Şerf Hatmimiz başladı kardeşlerim ordan taki yapabilirsiniz okunanlar tamamlanıca hep bareber duasını yaparız Allah'ın izniyle inşallah.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
şimdilik 100 tane alıyorum. okuyunca haber veririm.

Selam Aleyküm canım kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah işini gücünü rast getirsin kardeşim ortadaki engelleri ortadan kaldırsın senin için hakkında ne hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin engelleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirisn Rabbim inşalalh.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Yeni ihlas OKUNAN 5 000
Sağlık ve dua ile...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leyla kardeşim dün sizin için hacet namazı kıldım ALLAH CC kabul etsin bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah feraha ve aydınlığa çıkarsın bu günleri unuttursun 500 tanede ben okudum ALLAH CC kabul etsin amin

Amin Amin Amin
Aleyküm canım kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Sağol canım sizlerde bana destek oluyorsun RABBİM herk idi dünyada mükafatlarınızı kat kat versin inşallah. Bu aralar müsait değili birde sıkıntı içindeyimdim birde annem hasta olunca moralim çok kötü oldu annemden ve erkek kardeşimden başa evde başımızda kimseler yok Allah hepimize annemede hayırlı şifalar versin annemin kanatlarının altıda bir kuş gibiyim insan kaç yaşında olursa olsun anne bir başkadır.
Allah beterin beterinden gelmeden esirgesin yuvalarımızda huzur mulutluluk versin Rabbim Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Canım namaz içinde Allah senden binlerce kez razı olsun dualara katılıyorum ama bazen her kardeşimize aynı sayıda katılamıyorum bu aralar Yasin'leri bile okuyamadım kardeşlerimiz herkes haklarını helal etsin birde rahatsızım sanada anlattığım gibi canım birde bu günlerde süreki dişüyorum kafam yerinde değil maalesef dolu.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler herşyden önce sağlık.Bugün çarşıdaydım namaz için camiye gittim bayanın biri boğazından ameliyat olmuş birşeyler satıyor konuşamıyor bana ömrüm az kaldı dedi bende Allah hayırlı şifalar versin Allah'tan ümit kesilmez Rabbim Yeter ki istesin dedim Allah yardım etsin.İnsanın canı sağ olunca sıkıntıda kötü günde geilr geçer yeter ki canı sağ olsun.
Bugün moralim bozuk canım çok bize ayıracak beş dakika köşesine annem için dua okurmusunuz diye form açtım o anda duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadım nasıl ne yazdığımı bilemedim bir an Allah kimseyi çaresiz çıkmada baırakmasın inşallah çok zor sende biliyorsun kardeşim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
VEALEYKÜM SELAM ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN BİZİMDE ÇOK ÖNEMLİ SORUNLARIMIZ VAR ÖNCELELİKLE BÜTÜN BORCLARIMIZI HAYIRLISIYLA KAPATMAK,İŞLERİN ACILMASI VE DÜŞMANLARIN BİZDEN UZAK OLMASI,ANNEMİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI,BENİMDE DERSLERDE VE HAYAT YOLUNDA BASARILI OLMAM(başarısızlıklar peşimi bırakmıyor malesef)---KPSS.YE HAZIRLANIYORUM VE KAZANMAK İSTİYORUM İNŞALLAH---BABAMA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK YANİ BUNLARIN OLMASINA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR rabbim dualarımızı inşallah kabul eder tüm darda kalanların sıkıntılarına koşar inşallah

AYRICA NE ZAMANA KADAR OKUNACAK?BENDE ALMAK İSTİYORUM AMA HER ZAMAN NETE GİREMİYORUM BEN.NASIL HABERİM OLUR ONU DA BİLMİYORUM UMARIM BENİMDE KATKIM OLUR
ALLAHA EMANET OLUN..

Selam Aeyküm canım kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Şu anda bir zamanı yok inşalalh üç ayların sonuna kadar bitirebiliz inşallah.
Sınavında da başarılar dilerim kardeşim banada dua et kardeşim bu sene kısmet olursa bende sınava gireceğim ayrıca sınava girecekler için ayrı bir form açtım fırsatım oldukça dua okumaya çalışıyorum Allah sınava girecek kardeşlerimize bol bol zihin açıklığı başarılar versin rabbim emeklerimizi boşa salmasın inşalalh.
Rabbim hayırlı rızk iş kapıları açsın yanından yönünden özünden verip kimselere fırsat vermesin Allah inşalalh.
Allah işini gücünüzü rast getirsin kardeşim ortadaki engelleri ortadan kaldırsın senin için hakkında ne hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin engelleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirisn Rabbim inşalalh.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a. bende 50 tane okumak istiyorum.(okuyunca yazarım inş.) Allah sıkıntılarımızı hafifletsin bütün dua ve dileklerimizi kabul etsin inş.

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah işini gücünü rast getirsin kardeşim ortadaki engelleri ortadan kaldırsın senin için hakkında ne hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre versin engelleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirisn Rabbim inşalalh.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamın aleyküm arkadaşlar şimdilik 100 tane okudum okudukça haber veririm allah kabul etsin

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
neyse bende 500 tane okuyacağım en kısa zamanda inşallah allah kabul etsin

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ben 1200 tane okudum,
okudukça ilave edeceğim,
Allahım c.c. kabul etsin,
Rabbim kimseyi darda bırakmasın AMİNNNNNNNNNNNN

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bende 140 tane okudum aslında daha çok okumak istiyordum ama müsait değilim
müsait olunca yine okuycam inşALLAH

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için
aşk acısı çekenler için Sevdiğine kavuşmak isteyenler hayırlı gönüllerine göre evlilik isteyenler
yuvalardında huzursuz olanlar, yuvaların bozulmaması için, yuvalarından huzur mutluluk için
bütün öğrencilerin başarıları için sınava giren ve girecek kardeşlerimizin başarılı olması için
hayatımızdaki sıkıntılardan çıkmazlarda olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engelleri Rabbim olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için
açıkçası hep beraber önce Allah rızası için sonrada sıkıntılarımız için İhlas şerif Hatmini hep beraber okumak istiyorum Rabbim okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden razı olsun inşallah. Allah dualarımızı eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çeviremsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebeye çıkmak nasip etsin.Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul edip yaşamımıza bir düzen yön verip sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırmak nasip estin Rabbim.

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000
mutsuz........................................100
ozlem_27.....................................100
dinci............................................500
handan06......................................500
nasırlı_kalp......................................50
ÖMEREFE......................................100
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................140
okunan:17.690
kalan:082.310

Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleyküm
Yeni ihlas OKUNAN 5 000
Sağlık ve dua ile...

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Emeğinize yüreiğinize sağlık kardeşim Rabbim mükafatın her iki dünyada da kat kat almak nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip edip bizleri hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Alıntı:
yılmazcan´isimli üyeden Alıntı
Selamünaleyküm
Yeni ihlas OKUNAN 5 000
Sağlık ve dua ile...

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Emeğinize yüreiğinize sağlık kardeşim Rabbim mükafatın her iki dünyada da kat kat almak nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip edip bizleri hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Şu anda çok acil duaya ihtiyacı olan ayrıca hepimiz için İhlas Şerif Süresini okuyarak tekrar Hatim yapmak istiyorum.Ayrıca şu anda o kadar darda sıkıntıda bulunan kardeşlerimiz var ki hepsine tek tek katılma imkanımız olmadığı için Rabbim hepsinin gönül muradlarını dualarını hayırlısıyla kabul etsin hepimizin bizlerinde inşallah.Hep beraber kardeşlerim İhlas şerif hatmi indirmeye Allah rızası için

ihlas şerif hatmi

leylabelgin...............................10.000
hülya Ab...................................5.000
mutsuz........................................100
ozlem_27.....................................100
dinci............................................5 00
handan06......................................500
nasırlı_kalp...................................... 50
ÖMEREFE......................................100
Ayşenur Amine Su.........................1.200
bilmek..........................................140
yılmazcan....................................5.000

okunan:22.690
kalan:77.310

Allah kabul etsin
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerimizi..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Rabbim Okunan Hatimler Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine duaya katılanan katılmayan tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin. Allah kabul etsin.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşallah.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.
Rabbim Okunan Hatimler Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine duaya katılanan katılmayan tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hatime katılan katılamayan tüm kardeşlerimizin dualarını Rabbim eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leylacım
amin amin amin ALLAH kabul etsin

Aleyküm Selam canım Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin Allah kabul etsin:)
Amin
Selam Aleyküm canım Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt