hafizkiz
Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm 200 bnden olsun inşALLAH
kardeşim kardeşimi bu hatimi açalı çok oldu ama çoğu kardeşimizden cüzleri okudk haberi gelmedi..en kısa zamanda okunması iyi olur ve lütfen okuyunca okudum diye haber verirseniz çok mutlu olur kardeşimiz...
Selamın Aleyküm Aldığım cüzü okudum.Selametle
Selamünaleyküm
Leyla-1 ve fatmana kardeşler. Önce şunu söyleyim 5 6. cüzller okundu.Hatimin duasını Allah izin verirse CUMA mübarek gün öğleden sonra yapabilirsiniz. Ben en az 0n gün aranızda yokum. Duanızı inşallah gittiğim yerden okurum.Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
Selamünaleyküm
Fatmana kardeşim şehitler için okunan hatimden 3 adet cüz almıştım kalmasın diye başkasına okuttum. Sayfayı güncellemediler onu okundu olarak işaretlersen memnun olurum. Sağlıkla ve dua ile ......
amin amin amin leyla kardeşim ALLAH CC razı olsun bütün sıkıntılarından feraha çıkarsın her iki cihandada en güzel yerleri nasibetsin inşallah semaya açtığın ellerin hiç boş kalmasın herşeyin en güzeli ve hayırlısıyla mükafatlandırsın inşallah yüreyi güzel kardeşim YARADANA emanet ol
selamün aleyküm 200 bnden olsun inşALLAH
Aminselamınaleykü aldığım ihlası şerif bitti rabbim kabul eylesin inşallah
bende 100 tane daha alıyorum. okuyunca haber veririm.
B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
..............3.cüz kasırga5274 OKUNDU
..............5.cüz(yılmazcan) okundu
.............6.cüz(yılmazcan) okundu
...............9.cüz(yılmazcan)
..............11 Cüz(yılmazcan)
..............12 Cüz(yılmazcan)
...............13.cüz(yılmazcan)
...............14.cüz asoso1907
ALLAH KABUL ETSİN
yılmazcan amca cuma öğleden sonraya kadar hepsini okuyacak ..kendisi 10 gün kadar olamayacak duasını yaparsınız dedi...
500tane alıyorum.. Allah kabul etsin hepimizin dualarını...