Son Konular
allah razı olsun öncelikle çok hoş bi ortam bende aranıza katılmak ve dualarınıza amin demek istiyorum rabbime layık ve ibadetleri düzgün bi kul olmak istiyorum allah yar ve yardımcınız olsun bende 500 tane alıyorum inşallah bütün dualar hayırlısı ile yüce makamda kabul olur allahın rahmeti lütfu merhameti üzermize olsun
Selamünaleyküm.0KUNAN 1500 Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.
Selamun Aleykum
Çok güzel olmuş ben önce okuyup sonra sayısını yazarım inşallah
selamün aleyküm leyla kardeş banada 200 ekler misin okudum rabbimin izniyle
selam ve dua ile
hayırlı geceler...
selamün aleyküm leyla
Allah kabul etsin.Allah dualarımızı kabul buyursun.
Önce şu bitmeyen fatiha hatimini bi tamamlayıp duası bi yapısılsaydı daha o bitmediki
AminSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBIM yar ve yardımcın olsun.
bu emeklerinin karşılıgını mislince alırsın inşALLAH.
bende katılmak isterdim ama inan benimde kendime göre derslerim var.zaten işter güçler derken kendi derslerime bile bazen aksattıgım.oluyor.
ama ALLAH sizlere güç kuvvet versin.
okudugunuz her duanın karşılıgını mislince versin.amin.
bizleride dularınızda unutmayınız selametle.
amin
Aleyküm Selam Kardeşim Allah Razı Olsun Rabbim Hepimizin Yar Ve Yardımcısımız Olsun Hiç Birimizi Darda Sıkıntıda çıkmazda çaresiz Bırakmasın Inşallah Elimizden Geldiğince Dualara Katılmaya çalışıyoruz Zaten Her Duaya Tek Tek Katılma Imkanımız Yok Ama Bütün Namazlarda Dualarda Hepimiz Için Dua Etmeye çalışıyoruz Rabbim Hepimizin Duaları Kabul Olunan Kullar Olmak Nasip Etsin Inşallah.
Allah Bu Dünyada Ve Ahirette Sevdiği Razı Olduğu Kullar Olmak Nasip Etsin Inşallah.dualarımız Hepiniz Için.
Allah Kendi Yanından Versin Kimseyi Kimseye Muhtaç Etmesien Elden Ayaktan Düşürmesin Kimseyede Fırsat Vermesin Rabbim.allah Hepimizin Sonunu Hayırlara Vesile Etsin Hayırlı Yaşlar Hayırlı ömürler Versin Rabbim.
Allah Hepimizin Dualarını Eksiksiz Kabul Etsin Selam Ve Dua Ile Allah'a Emanet Olun Herşey Gönlünüzce Olsun.