Son Konular
1000 tane de ben alayım
Allah kabul etsin inşAllah
yeni bir ihlası şerif hatmi daha başlatsak ya. ben başlatıyım diyorum ama evde bilgisayarım olmadığı için takip edemiyorum fazla
Ablacığım benim sıkıntılı dönemim hiç geçmiyor gibi birşey. Duaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam sizlere. Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin . Rabbim hepimizin günahlarını bağışlasın. Amin. Herşeyin hayırlısını versin. Amin .
Hayırlı cumalar.
Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla.
Rabbim hiç biirmizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin inşallah.
İçince bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden engellerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşmımıza bir düzen yön vermek nasip etsin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri çıkmazları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
ALLAH senden razı olsun kardeşim.1000 tanede ben alıyorum ama haftaya okuya bilirim başka dualarımda var...süresi varsa bildirrr.benin kızında pazar günü sbs ye girecek sizlerde kızımı dualarınızda bulundurun adı elifnur..AEO
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Kızınız elifnur'a yeğenim için ve bütün sınava girecekler için Allah bol bol zihin açıklığı başarı versin Rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa salmasın inşallah. Şimdiden başarılar dilerim yine dua etmeye çalışırım kardeşim.Şu anda belli bir zamanı yok duanın bittiği zaman hep beraber duasını yaparız inşallah.
Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çaıkmazda çaresiz bırkmasın.
Allah hepimizin yar vem yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.![]()