Selamünaleyküm. Bundan önce gönderdiğim 500 okunmuştu. Şimdiki 400 de okundu. Allah herkesin dileğini kabul etsin muradına erdirsn. Amin.
selamün aleyküm ben yeni üye oldum 25 tanede ben alıyorum.allah hekesin duasını kabul etsin
amin kardeşim çok zorlanıyorum tesadüfen buldum siteyi ve üye olmak istedim inşallah hayırlı ve daimi olur DEDİĞİN GİBİ .BEN ANCAK AKŞAMLARI GİREBİLİYORUM GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DUALARINIZA KATILMAYA ÇALIŞACAĞIM ALLAHA EMANET OLUN
hayırlı sabahlar 100 fatiha okudum allah kabul etsin selametle
500 fatiha almıştım okudum dualarınız için Allah razı olsun....
amin kardeşim çok zorlanıyorum tesadüfen buldum siteyi ve üye olmak istedim inşallah hayırlı ve daimi olur DEDİĞİN GİBİ .BEN ANCAK AKŞAMLARI GİREBİLİYORUM GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DUALARINIZA KATILMAYA ÇALIŞACAĞIM ALLAHA EMANET OLUN
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin. Hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri çıkmazları hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin kendi rızası için.
Rabbim hepimizi bütün kötülüklerden kötü art niyetli insanların şerrinden gelmeden hepimizi koruyup esirgesin inşallah.
Allah hepimizin umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.![]()
hayırlı akşamlar 25 tane fatihayı okudum allah kabul etsin
çok güzel dua etmişsiniz sağolun duaya çokta ihtiyacım vardı allaha emanet olun rabbim sizinde tüm sıkıntılarınızda yardımcınız olsun