Son Konular
amin.amin.amin.... ablacım Allah razı olsun bu dualara su aralar okdr ıhtıyacım vardıkı Rabbım razı olsun tefrıcıyem var kendı dılegım ıcın okumaya nıyetlendım onu bıtırmem lazım bu hafta ıcınde bıter bıtmez tekrr bu foruma donucem ınsaallah Allaha emanet ol selam ve dua ıle
500 tane de benden
kardeşimde 100 tane aldı,Allah herkesin duasını kabul etsin inşallah
selamüm aleyküm tüm gönül dostlarına.şu anda duaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam daha doğrusu abimin .ben esasen çorumda yaşıyorum abim antalyada trafik kazası yaptı ve şu anda yoğun bakımda yatıyor apar topar bütün aile geldik burya ve bütün tanıdıklarımı arayıp dua istiyordum ki bu siteye daha önce üye olmuştum o aklıma geldi ve bu yazıyı okuyunca işte aradığım dedim duanın gücüne çok inanıyorum şu anda bişey okuyacak gücüm kalmadı beynim patlıyor ne olur yardım tüm müminler dua edin abim kurtulsun adı servet taşı 34 ve 1 çocuğu var şimdiden allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edim kim dua ederse
Aminselamün aleyküm leylacım
aldığım fatiha suresi okunmuştur Allah kabul etsin
Selamün Aleyküm.Elifimbenim.in almış olduğu 1000 ve benim aldığım,1500 adet fatiha suresi okunmuştur.Allah Kabul Etsin.Hayırlı Akşamlar.
aldığım 830 adet fatiha okunmuştur allah kabul etsin
ALLAH razı olsun kardeşim .ben 500 tane fatiha alıyorum...