leyla-1
Altın Üye
Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
“Kişi, Müslümansa kardeşine arkasından dua ederse, melekler: ‘Amin! Aynısı sana da olsun!’ derler.”
ah ah kardeşim cok güzel düşünmüşsün allah razı olsun..benimde hacettim var rabbim kabul buyurur inşlh öss gibi bir derdim var.. anlımın akıyla cıkmayı nasip etsn şu sınavdan..
yoruldum gercekten sıkıldım artık..sınav günü yaklaştıkca nefes alamıyorum boguluyorum..üzerimde cok agır bir yük var rabbimin izniyle atlatırım inşlh..kardeşlerim dualarınızda banada yer verin..
kardeşim ben şimdilk 100 tane alıyorum yine alırım inşlh.. rabbim dualarımızı kabul buyursun inşlh aeol.....
Aleyküm Selam kardeşim allah razı olsun Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çaresiz çıkmazda bırakmasın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Bu dünya bir imtihan kardeşim hepimiz birer imtihandan geçiyoruz Rabbim sabırlar dayanma gücü versin sabrımızın mükafatını her iki dünyada da almak nasip etsin Rabbim.Sabır acıdır layin meyvası çok tatlıdır siz çok iyi anlıyoru kardeşim Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin. Tez zamanda bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup refaha çıkmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.