Son Konular
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 1000 tane olan hidayete ermek için 10.000 tane olan İhlas Şerif Hatmi herkesin gönül muradı dualarının kabuli için canım.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.100 tanede burdan alayım ikisi ayrı ayrımı acaba hayırlı sabahlar
selamün aleyküm hayırlı sabahlar ihlası şerife bizim bildiğimiz ihlas suresi değil mi ? eğer oysa şimdilik 100 tane alayım okumam gerekenler var onlar bitsin devamını alırım inşallah selametle
500 tane de ben alıyorum hayırlı sabahlar
100 tane okuyabilirim.allah tez vakitte kabul etsin .amin
Aleyküm Selam kardeşim belli bir süre koymadım artık kardeşlerim fırsat buldukça hep beraber bitirip duasını yaparız inşallah.AMİN kardeşim Rabbim hepimizin dualarını isteklerini gönül muradlarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun Rabbim hepimizden razı olsun inşalah.Selamun Aleykum Kardeşim. çok Güzel Düşünmüşsün Ben 200 Tane Alayim şimdilik. Belli Bir Okunma Zamani Varmi Birde Onu Yazabilirsen Inşallah Daha Fazla Alabilirim. Rabbim Tüm Hayirli Niyetleri Kabul Eylesin Inşallah. Dua Etmemize Vesile Olduğun Için Sendende Rabbim Razi Olsun. Rabbimize Emanetsin Kardeşim.
10.000 İHLAS ŞERİF HATMİ
leyla belgin.........1.000
sıla1....................200
Cerennurum...........100
Safiye................100
Minik81............500
Şekerpare........100
ORKİDE...........200
Derya86.............200
TOPLAM.......2400
kalan...........7.600
Leyla arkadaşım çok iyi düşünmüşsün..Bu şekilde yani liste yapmadan, toplu halde okuyup, toplu halde birbirimize dua etmek daha mantıklı.Allah razı olsun.
Rabbim huzursuz olan yuvalarda huzur mutluluk olması, Ya İlahel Alemin namazı niyazı unutan, içkilerle kumarlarla evladını ailesini etrafını bunallatn hatta çeşit çeşit fenalıklara dalan müslüman kardeşlerimizin hidayete erdirip onları hayyırlı yollara sevk etmesi için, namaz kılmayanlara namaz muhabbeti, oruç tutmayanalara oruç muhabbeti vermesi için, işi olmayanlara iş, eşi olamaynlara eş, evi olmayanlara ev, borçlulara eda, hastalara şifa, çocuğu olmayanlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanları hayırlısıyla kavuşmak için, Rabbim'in bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak için hepimizin gönül muradlarının isteklerinin dualarının hayırlsıyla kabul olması için 10.000 tane İhlas Şerif'i okuyarak muradmıza nail olmak nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.Rabbim kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin bütün kötülüklerden kötü art nieyetli insanların şerrinden Rabbim gelmeden esirgesin yuvalarında huzursuzluk çıkaran kötü insanları hidayete erdirsin Rabbim.
Maddi sıkıntı yüzünden evlenemeyen kardeşlerimize. maddi sıkıntı yüzünden huzursuz olan kardeşlerimize Rabbim hayırlı rızk iş kapıları açsın inşallah.Darda sıkıntıda olan kardeşlerimizin içinde buludnuğu çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak naip etsin inşallah.Rabbim hepimizin yaşamına bir düzen bir yön versin hayırlısıyla inşallah.Tüm öğrencilere başarı versin Rabbim kimsenin emeğini boşa salmasın inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Aleyküm Selam kardeşim.selamun aleyküm tüm duaların kabul olur inşallah ben de 200 tane okuyacağım Rabbim kabul etsin Allah'a emanet olun...
selamünaleyküm kardesim simdilik 200de ben aliyorum Mevlam
dualarimizi kabul buyursun insallah:H
aldığım 500 taneyi okudum Allah kabul etsin inşallah
100 Adet Okudum Allah Kabul Etsin
S.A.500 ADET BENDE OKUYORUM.CÜMLEMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE.SELAM VE DUA İLE KALIN
selamun aleyküm
200 de ben alıyorum.Ablacım Allah razı olsun çok güzel düşünmüşsün gerçekten.Rabbim sevabınızı yazsın.Allah c.c Dünyevi ve uhrevi tüm sıkıntılarımızı gidersin inşallah.A.e.o