Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
re: Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:(

ve aleyküm selam yetişemedim neyse sağlık olsun rabbim dualarını kabul etsin hayırlı nasipler kısmetler versin cümle bekarlarımıza ve hayırlı kapılardan rızıklandırsan inş.amin ve inş.rabbimizin sevdiği kul ile evlenebilmeyi cümle bekarlarımıza nasip eder inş.

A

Arzu_76

Selamunaleyküm,

Sevgili Leyla kardeş, 1000 taneyi arkadaşım vasıtasıyla tamamladık. Allah (CC) rızasıyla
rabbim kabul etsin arkadaşım.

Dua ile

aapak

Kayıtlı Kullanıcı
RE: çevirgel duası

selamün aleyküm dostlar
bende çevirgel duası var ve ben bir kaç defa eşlerinden ayrılmış kişiler için okudum ve Allah (c.c.) biliyor ya illa dönsün diye değil hayırlısıysa tekrar birleşsinler diye okudum ve hiç biri tekrar birleşmedi.Demekki hayırlısı böyleymiş.En güzeli Allah'tan(c.c.) hayırlısını istemek.Ama illada okumak istiyorum diyorsanız ben en kısa zamanda buraya yazmaya çalışıcam.Allaha emanet olun.Allah(c.c.) dualarınızı kabul eder inşallah.

aapak

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm dostlar
bende çevirgel duası var ve ben bir kaç defa eşlerinden ayrılmış kişiler için okudum ve Allah (c.c.) biliyor ya illa dönsün diye değil hayırlısıysa tekrar birleşsinler diye okudum ve hiç biri tekrar birleşmedi.Demekki hayırlısı böyleymiş.En güzeli Allah'tan(c.c.) hayırlısını istemek.Ama illada okumak istiyorum diyorsanız ben en kısa zamanda buraya yazmaya çalışıcam.Allaha emanet olun.Allah(c.c.) dualarınızı kabul eder inşallah.

zeliha1991

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH.BENDE 100 TANE ALIYORUM.B)B)

leyla-1

Altın Üye

LİSTEMİZ
leyla Belgin=1500
ysm_in=50
nuresma=50
AFRA_NUR=100
nigdeli=500
l@l=50
Canan38=1000
ULUTAS=150+50+100
kursun kalem = 1000
FEYZAADALI =100+500
neslihantuncel=100
secret=300
aliye_aliye=100+100
erguan=100
Fikriye1985=50
anamaya=100
nesrin_77=2000
muhammed zeki=100
sila86=50
ELIFBILECIK=100
Birnur=100
Arzu_76=1000
aynusemi=150
tsunami=100
sedanur38=100
esranisa=100
CEVDET_71=250
TOPLAM=10.000
Dua Tamamlanmıştır Allah hepinizden Razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin ellerimizi dergahından boş çevirmesin bizleri affedip huzuruna layık etsin Allah inşallah.AMİN..B)B)B)
Bugün sağ elime ocağın üstündeki çaydanlık devrilerek elime çay dökülerek yandı Allah beterin beterinden korusun insan yinede düşünüyor acaba ben nerde hata yaptım Rabbime kulluğuma nerede eksik yaptım diye düşündüm olacakla öleceğe çare yokmuş yinede...?
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun görünür görünmez kazlardan belalardan musibetlerden cümlemizi korusun gelmeden bizleri ve herkesi esirgesin inşallah.AMİN...:(:(:(B)B)B)B)

leyla-1

Altın Üye

zeliha1991 Allah razı olsun dua tamamlanmıştır senin ki fazla olsun o da hepimize hidayete ermek için olsun okuduysan inşallah.
Allah herkesten razı olsun inşallah AMİN AMİN AMİN.....

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum, guzel kardesim yaziyi yeni okudum, geç degildir bençe, bu geçe ellerimi semaya acarken senin içinde dua etmek istiyorum rabbim(c.c) insallah dualarimizi niyetlerimizi kabul eder. Allah'im hakkinda olanlari hayirli kilsin, yüregini ferah tutmaya sana güç versin. Allah yar ve yardimcimiz olsun, Dua ile... B)B)B)

leyla-1

Altın Üye

Allah hepinizden tekrar razı olsun bizim Rabbimize yalvarıp el açmkatan başka ona şükür etmekten başka yapacağımız birşey yok Rabbim bizleri affedip dualarımızı kabul eder inşallah ellerimizi dergahından boş çevirmez bizleri cennetine girdirip peygamber efendimizin şefaatine nail olmak nasip eder inşallah.AMİN.AMİN.AMİNB)B)B)
RABBİM CÜMLEMİZİN GÖNÜL MURADINI İSTEKLERİNİ VERİR DUALARINIKABUL EDER BİZLERİNDE İNŞALLAH.AMİN...
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

leyla-1

Altın Üye
ALLAH RIZASI İÇİN BENİM İÇİN KELİME TEVHİD OKUYABİLİR MİSİNİZ?

ALLAH RIZASI İÇİN BENİM İÇİN KELİME TEVHİD OKUYABİLİR MİSİNİZ?

ALLAH C.C. Hazretleri bu Kelime-i Tevihd'leri okuyan kardeşlerimizden Razı Olsun,
Onların Amellerini salih, günahlarını affeylesin, tüm geçmişlerinede rahmet eylesin inşAllah (Amin)
Gelmiş geçmiş bilerek ya da bilmeyerek unutarak işlediğimiz günahlarımın affı için bütün gelmiş geçmişlerimizin akrabalarımızın anamızın babamızın ,ölmüşlerimizin, bütün Muhammed ümmeti din kardeşlerimizin günahlarının affı için ve bundan sonra hidayete erip günah işlememek için Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmaması için Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
ALLAH RIZASI İÇİN 70.000 TANE KELİME TEVHİD OKUYABİLİR MİSİNİZ?
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...AMİN:(:(:(B)B)B)
BAŞLANGIÇ=10.000

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH RIZASI İÇİN BENİM İÇİN KELİME TEVHİD OKUYABİLİR MİSİNİZ?

GÜZEL KARDEŞİM OKURUZ MÜSAİT OLDUKÇA AMA BENİM ANLAMADIĞIM BİŞEY VAR NİYE 70,000 TANE YANİ ADET OLMASI İSTEDİĞİN KADAR OKU BELLİ Bİ SAYIDA OKUNACAK DİYE Bİ ŞART MI VAR BEN BU SAYI OLAYINI ANLAMIŞ DEĞİLMİ O KADAR OKUNUNCA NE OLUCAK BÖYLE KENDİNİZİ ŞARTLANDIRMAYIN İÇİNİZDEN NE KADAR GELİYOSA O KADAR OKUYUN GÜCÜNÜZ YETENE KADAR

leyla-1

Altın Üye

Dini kitaplarda sayı olarak görmüştüm bende bulunan dini kitaplarda 70.000 adet ve 100.000 kelime tevhid diye geçiyordu onun için sayıyı ona göre söyledim geçen yolculuk yaparken yanımda oturan bayanla dini sohbet ederken o bayanda bana 70.000 kelime tevhid okuyup hatim indirdiklerini söyledi ben dediğim gibi elimde olan dini kitaplara göre..
Annemde bu konuda bana her zaman yeter ki sen içinden geldiği gibi her konuda dua et yeter ki Allah'tan iste diyor o da bana sayıyla değil içten samimi oku yeter demişti ama.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah biz dua etmesini bilmiyoruz peygamberimiz nasıl dua etmişse onları istiyoruz. Neyden sakındıysa bizde onlardan sakınıyoruz. Rabbim sevdiği razı olduğu kullarından etsin cümlemizi bizleride inşallah.
Allah razı olsun sizlerden inşallah.AMİN..:(:(:(B)B)B)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim,

ben 5.000 adet alıyorum inşaALLAH Rabbimiz kabul eder.

selamünaleyküm

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum kardeş

5000 de bana yazarsınız selametle...

volide

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH C.C. Hazretleri bu Kelime-i Tevihd'leri okuyan kardeşlerimizden Razı Olsun,
Onların Amellerini salih, günahlarını affeylesin, tüm geçmişlerinede rahmet eylesin inşAllah (Amin)
Gelmiş geçmiş bilerek ya da bilmeyerek unutarak işlediğimiz günahlarımın affı için bütün gelmiş geçmişlerimizin akrabalarımızın anamızın babamızın ,ölmüşlerimizin, bütün Muhammed ümmeti din kardeşlerimizin günahlarının affı için ve bundan sonra hidayete erip günah işlememek için Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmaması için Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
ALLAH RIZASI İÇİN 70.000 TANE KELİME TEVHİD OKUYABİLİR MİSİNİZ?
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...AMİN
BAŞLANGIÇ=10.000
.....................................................................................................................................canım kardeşim sizler bu sitenin güllerisiniz inanın her tarafa kokular saçıyor ve bu kokulardan bizlerde nasipleniyoruz bu koku muhammedi kokusu allah ne dileklerin varsa şu andan itibaren rabbine dua et rabbim bunu duanı kabul edecektir allahın rahmeti bereketi nuru seni kuşatsın rahmanın nuru kalbine evine dolsun bereket huzur muhabbet senin ve sevdiklerinin olsun.sen sadece amin de olurmu kardeşim...SELAMETLE KAL

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim..

10000 de ben alayım inş..Rabbim c.c. kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye

Amin kardeşim Allah sizlerden hepinizden razı olsun içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin bizlerinde inşallah.
AMİN AMİN AMİN...
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDESIM SIMDILIK 500 TANEDE BEN ALAYIM
ANCAK SUNUDA BELIRTEYIM MUSTAFA KARATAS HOCAMIZ SAYI KONUSUNDA TANIKINTI YAPMAYIN
DIYOR MEVLAM HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSINB)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm..

kendim ve almak isteyen arkadaşlarım için 50.000 tane alıyorum inşallah.. Rabbimiz kabul etsin. selam ve dua ile.

ELIFBILECIK

Kayıtlı Kullanıcı

A.S. BENDE ŞİMDİLİK 2000 ADET ALIYORUM SELAMETLE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt