Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
re: Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:(

selamün aleyküm kardeşim
ben 100 tane alayım şimdilik.. daha sonra alabilirim tekrar.. aldığım cüzleri bitirmeye çalışıyorum şu an... biraz hafifleyince inşallah, daha alırım. selam ve dua ile.. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.B)B)B)

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN
HAYIRLI CUMALAR

leyla Belgin yazdı:
Allah razı olsun hepinizden duanın ne zaman sürede okunacağını bilmiyorum sadece insanın gönül muradığının dileğinin olması için 10.000 tane okunmasını biliyorum kısa sürede okunursa daha iyi olur hemde şu anda bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak için Rabbim dualarımızı kabul etsin ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah. AMİN.
Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, çoculsuzlara hayırlı çocuk nasip etsin inşallah cümlemizin yardımcısı olsun Allah bizlerinde. Şu anda sıkıntıda darda olup bana da bir dua edecek yok mu diyen bütün Muhammed ümmeti din kardeşlerimize yardım etsin bizlerede inşallah. Allah Rahim'dir Rahman'dır affedicidir onun herşeye gücü yeter hiç biz zaman ümitsizliğe düşmemek gerekiyor gün doğmadan neler doğar yeterki sabırlı olmalıyız ama insan bazen o kadar sıkıntılı bir zamana düşüyor ki bunları bildiğ halde üzüntüye sıkıntıya düşüyoruz elimizden dua etmekten başka birşeyimiz olmadığı zamanlar elimizden gelen birşey olmadı zamanlar işte o an çok kötü...
Hakkımızda ne hayırlı ise o olsun Allah'a şükür sağlığımız yerinde kimseye muhtaç değiliz Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin birde kimseye fıratını vermesin inşallah.
Görünür görünmez kazalardan belalardan musibetlerden ani ölümllerden kötü art niyetli insanların şerrinden Rabbim gelmeden esirgesin şu mübarek üç ayların yüzü gözü hürmetine cuma gününün yüzü gözü hürmetine yaptığımız dualar, alemlere en büyük peygamber olarak gönderieln peygamber efendimizi Hz. Muhammed Muatafa(S.A.V.) yüzü gözü hürmetine Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah.AMİN. HAYIRLI CUMALAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.B)B)B)

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

LİSTEMİZ
leyla Belgin=1000
ysm_in=50
nuresma=50
AFRA_NUR=100
nigdeli=500
l@l=50
Canan38=1000
ULUTAS=150+50
kursun kalem = 1000
FEYZAADALI =100
neslihantuncel=100
secret=100
aliye_aliye=100

TOPLAM = 4350
KALAN = 5650

[marq]B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

erguan

Kayıtlı Kullanıcı

ben de 100 tane alayım inşaallah.
ALLAH'A EMANET OLUN...

leyla-1

Altın Üye

Allah razı olsun hepinizden yine bugün kardeşimin yanındayım siteye girme imkanım oldu sizden uzak aniden sağ kolumda bir ağrı oldu 3 gündür acısını çekiyorum doktordayım bir netice herhangi birşey çıkmadı sonuçlarda yinede ağrı devam ediyor şifa için dua eder misiniz? Herşeyden önce insanın sağlığı çok önemli başka şeyler hiç önemli değil hiç bir zaman parada malda mülkte etikette gözüm olmanı insana fani şylerin hiç önemi yok. İnsanın sağlığı yerinde olsun kimseye muhtaç olmayacak şekilde yaşantısı olduktan sonra başka şeylere hiç gerek yok bu benim düşüncem yinede herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı duyuyorum.
Rabbim dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı verir inşallah peygamberimizin şefaatine nail olmak, cennetinden birer köşk nasip etmek nasip eder inşallah. Alllah bilerek yada bilmeyerek hata kusur günah işlediysek affetsin cümlemizi bizlerinde inşallah.
Allah'ım dualarımızı kabul et inşallah. AMİN AMİN AMİNB)B)B)

leyla-1

Altın Üye

Allah razı olsun hepinizden yine bugün kardeşimin yanındayım siteye girme imkanım oldu sizden uzak aniden sağ kolumda bir ağrı oldu 3 gündür acısını çekiyorum doktordayım bir netice herhangi birşey çıkmadı sonuçlarda yinede ağrı devam ediyor şifa için dua eder misiniz? Herşeyden önce insanın sağlığı çok önemli başka şeyler hiç önemli değil hiç bir zaman parada malda mülkte etikette gözüm olmanı insana fani şylerin hiç önemi yok. İnsanın sağlığı yerinde olsun kimseye muhtaç olmayacak şekilde yaşantısı olduktan sonra başka şeylere hiç gerek yok bu benim düşüncem yinede herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı duyuyorum.
Rabbim dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı verir inşallah peygamberimizin şefaatine nail olmak, cennetinden birer köşk nasip etmek nasip eder inşallah. Alllah bilerek yada bilmeyerek hata kusur günah işlediysek affetsin cümlemizi bizlerinde inşallah.
Allah'ım dualarımızı kabul et inşallah. AMİN AMİN AMİNB)B)B)

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

100 adet daha alayım kardeşim allah şifa versin allah emanet ol

Fikriye1985

Kayıtlı Kullanıcı

bende baslangıcta 50tane alayım. ne zamana kadar okunacaktı onu tam oolarak ögrenemedım. hayırlı günler

leyla-1

Altın Üye

Allah razı olsun dualarınızı bekliyorum şu andaki sıkıntılardan tez zamanda selamate çıkmak gönül muradımın olmasını Rabbimden dularımızı kabul etmesi için hep beraber dularınızı bekliyorum Allah rızası için bana yardım etmenizi bekliyorum.
Rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlısıyla.AMİN...:|:|:|B)B)B)

leyla-1

Altın Üye

B)B)ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZI BEKLİYORUM. RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN.:(:(:(:(:(:(:(B)B)B)

leyla-1

Altın Üye

:(:(:(B)B)B)

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı

esselamun aleyküm 100 adet okundu 500 tane daha alayım. rabbim hayırlı isteklerini
zi kabul eder inşaallah.B)

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

100 tanede ben alıyorum kardeşim

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

Kaç tane kaldı? ne zamana kadar okunacak kardeşim bilgi verirmisin?

leyla-1

Altın Üye

LİSTEMİZ
leyla Belgin=1000
ysm_in=50
nuresma=50
AFRA_NUR=100
nigdeli=500
l@l=50
Canan38=1000
ULUTAS=150+50
kursun kalem = 1000
FEYZAADALI =100
neslihantuncel=100
secret=100
aliye_aliye=100
erguvan=100
aliye_aliye=100
ulutaş=100
TOLAM OKUNAN=5300
KALAN=4700

fikriye1958=50
feyzaadalı=500
anamaya=100

leyla-1

Altın Üye

LİSTEMİZ
leyla Belgin=1000
ysm_in=50
nuresma=50
AFRA_NUR=100
nigdeli=500
l@l=50
Canan38=1000
ULUTAS=150+50
kursun kalem = 1000
FEYZAADALI =100
neslihantuncel=100
secret=100
aliye_aliye=100
erguvan=100
aliye_aliye=100
ULUTAŞ=100
fikriye1958=50
feyzaadalı=500
anamaya=100
TOPLAM=5300
KALAN=4700
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA.
EN KISA ZAMANDA BİTERSE DAHA İYİ OLUR ŞU ANDA BELLİ BİR GÜN YOK.
HER ZAMAN SİTEYE GİREMİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN ARADA KALANLARI KONTROL EDEBİLİR MİSİNİZ HALA ADANA DIŞINDAYIM SİTEYE ONUN İÇİN BAKMA İMKANIM OLMUYOR.
rABBİM BİZLERİ AFFEDİDİP DERGAHINDAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HER ZAMAN YARDIMCIMIZ OLSUN.
ALLAH'IM SANA SIĞINIYORUM SENDEN İSTİYORUM SEN RAHİM'SIN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDEN BİZLERİ MAHRUM ETME BİZLERİ AFFEDİP SEVDİĞİN RAZI OLDUĞUN KULLAR OLMAK CENNETİNDEN BİRER KÖŞK NASİP ET İNŞALLAH CÜMLEMİZE BİZLEREDE İNŞALLAH.
AMİN AMİN AMİN...........:(:(:(B)B)B)B)

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

LİSTEMİZ
leyla Belgin=1000
ysm_in=50
nuresma=50
AFRA_NUR=100
nigdeli=500
l@l=50
Canan38=1000
ULUTAS=150+50+100
kursun kalem = 1000
FEYZAADALI =100+500
neslihantuncel=100
secret=100
aliye_aliye=100+100
erguan=100
Fikriye1985=50
anamaya=100

TOPLAM = 5.300
KALAN = 4.700

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt