Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
-------------- HATİM DUASI --------------

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme Ya Rabbi !

Okumuş olduğumuz hatm-i şerifi; aşr-ı şerifleri ahsen surette kabul eyle.

Ya Rabbi !

Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rabbi !

hasıl olan sevabı evvela Peygamber (s.a.v.) efendimizin mübarek, aziz, latif ruh-ı tayyibelerine hediye eyledik kabul eyle.

Ya Rabbi !

İlk Peygamber Hz. Adem (a.s.) dan bu güne kadar gelip geçmiş her ne kadar peygamber varsa onların da ruhlarına hediye eyledik, lsâl eyle.

Ya Rabbi !

Kur'an-ı Kerim’i elden ele, dilden dile, gönülden gönüle bizlere kadar ulaştıran sahabe-i güzin, tabiin, tebe-i tabiin, Müfessirin ve muhaddisin'in ruhlarına hediye eyledik, isâI eyle.

Ya Rabbi !

Din, vatan, hak ve hakikat Uğuruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin de ruhlarını meclisimizden haberdar eyle

Ya Rabbi !

Bu hatm-ı şerife (mevlid-I şerife) vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.

Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle

Ya Rabbi !

Bu aileden ahrete göçenlerin günahlarını affeyle, makamlarını cennet eyle. Peygamberimizin (s.a.v) şefaatine nail eyle.

Ya Rabbi !

Uzaktan ve yakından gelip, şurada toplanan aziz din kardeşlerimizin de ölmüşlerine rahmet, geride kalanlarına sıhhat ve afiyet ihsan eyle.

Ya Rabbi !

Şu mübarek gecede: "Toprak altında çürümüş, isimleri unutulmuş, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamış müslüman kardeşlerimizin de taksiratlarını affeyle.

Ya Rabbi !

Yüce dinimize ve aziz vatanımıza göz diken dahili ve harici düşmanlarımıza fırsat vermeyip, onları islah eyle.

Ya Rabbi !

Islah olacak halleri yoksa onları KAHHAR ism-i şerifinle kahr u perişan eyle.

Ya Rabbi !

Ümmet-i Muhammed'in hasta kullarına şifalar, dertli kullarına devalar, borçlu kullarına hayırlı edalar ıhsan eyle.Evsizlere ev, işsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip et Yarabbim.

Ya Rabbi !

Öbür alemde estaizu billah “ferikun fil cenneti ve ferikun fis seiyr” Cennet ve cehennem fırkaları ayrılacağı zaman bizleri cennet fırkasına dahil eyle.

Ya Rabbi !

Kuı-'an-ı Kerim’in nurlu yolundan bizleri ayırma ya Rabbi! Onun ahkamını yaşayıp, tatbik edenlerden eyle.

Ya Rabbi !

Kıyamet gününe kadar baki kalacağını vaat ettiğin Din-i İslamı ülkemizde payidar eyle.

Ya Rabbi !

Namazı niyazı bırakan, içki ve kumarla evinin yolunu unutan, çeşit çeşit fenalıklara koyulan Müslüman kardeşlerimize de hidayetler nasip eyle.

Ya Rabbi !

Çocuklarımızı edepli, ahlaklı, faziletli, anasına, babasına, hocasına saygı gösteren, Allah'ına, peygamberine hürmet ve tazim edenlerden eyle.

Ya Rabbi !

Vatanına, milletine, din ve mukaddesatına gönülden bağlı olanlardan eyle.

Ya Rabbi !

Namazına-niyazına, ibadat u taatına devam edenlerden eyle.

Ya Rabbi !

Her türlü afetlerden, musibetlerden, hastalıklardan, tehlikelerden. zarar ve ziyanlardan bizleri hıfz u himaye eyle.

Ya Rabbi !

Hassaten günah hastalıklarından, haramlardan, ahlaksızlıklardan, yalandan, gıybetten, riyadan, hasetten ve kibirden muhafaza eyle.

Ya Rabbi !

Bütün kıymetli uzuvlarımızı mevlam ne için yaratmış isen, o yerde kullanma şuurunu bizlere ihsan eyle.

Ya Rabbi !

Kabul olunmayacak dua Ile sana el kaldırmaktan, insanlığa ve Islama faydalı olmayan bilgiden, bir müslümana yakışmayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana sığınıyoruz, bizleri muhafaza eyle.

Dualarımızın kabulü ve son nefesimizde, nasip olması için buyurun bir kelime-i şehadet :

“Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü”

Ya Rabbi !

Bu kelime-i mübarekeyi söyleyerek ruh teslim etmek cümlemize nasib eyle.

Ya Rabbel'alemin !

Biz sana yalvarmasını bilmiyor ve beceremiyoruz. Sana yalvarmasını bilenler ve becerenler hürmetine dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi !

"AMIN" diyen şu kullarını iki cihanda aziz eyle. Cennetinle, cemalinle bizleri şereflendir.

“Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve salamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil” alemin.

El-Fatiha

ysm_in

Kayıtlı Kullanıcı
re: Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:(

S.A ben 50 tane İhlas süresi okumak için alıyorum inş. hersey gönlünüze göre olur Rabbim en hayırlısını bizlere nasip eder ve inş. dualarımız kabul olur B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

a.s. Rabbim yardımcınız olsun ablacım. hayırlısnı nasip etsin inşallah. sıkıntınızı gidersin. ben de 50 tane alıyım.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. 100 DE BEN ALDIM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞALLAH
SELAMETLE

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam kardeşim..Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin,yar ve yardımcınız olsun inş..ben de 500 alayım inş..Allah'a emanet olun..B)

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. ALLAH (c.c.) yar ve yadımıcın olsun.

50 adet bende okuyayım inşaallah....

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

belirli bi vadesi varsa yazar mısın o zamana kadar okuyalım inşaallah.

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum kardesim rabbim size ve tum bekarlara hayirli ve mutlu guzel eslerve evlilik nasip etsin insallah . selam ve dua ileB)

BENDE SIZIN ICIN 1000 IHLASI SERIF OKUYORUM RABBIM SIMDIDEN KABUL ETSIN INSALLAH

leyla-1

Altın Üye

Allah hepinizden razı olsun inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizimde gönül muradımızı versin inşallah hayırlısıyla. AminB)B)B)
Şu anda Adana dışında olduğum için süreki siteye girme fırsatım olmuyor 1 haftaya kadar daha burdayım kısmet olursa kız kardeşimin yanına geldiğim vakit ancak siteye girebiliyorum. Eğer fırsatım olsa diğer arkadaşlara da elimden geldiğince dua ederdim ama yinede tüm dualarımda herkes için dua ediyorum Allah kabul etsin. Şu anda zor durumdayım dua etmekten başka yapacağım birşey yok Allah hayırlı bir çıkış kapısı versin inşallah. AMİN:(:(:(B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM BİZLERE BELİ BİR ZAMAN YAZMAN GEREK VE ONA GÖRE YARDIM EDE BİLİRİZ NE ZAMANA KADAR OKUNACAK VE SEN GİREMESENDE BİR KARDEŞİMİZ TAKİP EDER A.E.O.B)B)B)B)

yaz gecesi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

RE: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN

:(ALLAH RIZASI İÇİN BANA YARDIM EDİN LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BANA ÇEVİRGEN DUASINI YAZIN ÇOK ÖNEMLİ BULAMIYORUM ÇEVİRGEN DUASINI LÜTFEN YOLLAYIN ZOR DURUMDAYIM:(

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

150 TANEDE BEN ALAYIM

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı

Bismillahirrahmanirrahim

10,000,- adet İhlas Suresi okuyoruz

B) leyla Belgin 1,000 adet
B) ysm_in 50 adet
B) nuresma 50 adet
B) Afra_Nur 100 adet
B) niğdeli 500 adet
B) l@l 50 adet
B) Canan38 1,000 adet
B) kursun kalem 1,000 adet
B) ulutas 150 adet

Toplam okunan : 3,900,- adet

Kalan : 6,100,- adet

B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

yaz gecesi yazdı:
:(ALLAH RIZASI İÇİN BANA YARDIM EDİN LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BANA ÇEVİRGEN DUASINI YAZIN ÇOK ÖNEMLİ BULAMIYORUM ÇEVİRGEN DUASINI LÜTFEN YOLLAYIN ZOR DURUMDAYIM:(

S.A. KARDEŞİM BEN BÖYLE BİR DUA DUYMADIM ARADIM AMA BULAMADIM BU DUA NERDE NEZAMAN OKUNUYOR BİLEN KARDEŞLERİM YARDIM EDERLER HERHAL ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı

100 TANEDE ŞİMDİLİK BEN ALAYIM. RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTINIZI GİDERİR İNŞAALLAH. SELAMETLE A.E.O.

leyla-1

Altın Üye

Allah razı olsun hepinizden duanın ne zaman sürede okunacağını bilmiyorum sadece insanın gönül muradığının dileğinin olması için 10.000 tane okunmasını biliyorum kısa sürede okunursa daha iyi olur hemde şu anda bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak için Rabbim dualarımızı kabul etsin ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah. AMİN.
Rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, çoculsuzlara hayırlı çocuk nasip etsin inşallah cümlemizin yardımcısı olsun Allah bizlerinde. Şu anda sıkıntıda darda olup bana da bir dua edecek yok mu diyen bütün Muhammed ümmeti din kardeşlerimize yardım etsin bizlerede inşallah. Allah Rahim'dir Rahman'dır affedicidir onun herşeye gücü yeter hiç biz zaman ümitsizliğe düşmemek gerekiyor gün doğmadan neler doğar yeterki sabırlı olmalıyız ama insan bazen o kadar sıkıntılı bir zamana düşüyor ki bunları bildiğ halde üzüntüye sıkıntıya düşüyoruz elimizden dua etmekten başka birşeyimiz olmadığı zamanlar elimizden gelen birşey olmadı zamanlar işte o an çok kötü...
Hakkımızda ne hayırlı ise o olsun Allah'a şükür sağlığımız yerinde kimseye muhtaç değiliz Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin birde kimseye fıratını vermesin inşallah.
Görünür görünmez kazalardan belalardan musibetlerden ani ölümllerden kötü art niyetli insanların şerrinden Rabbim gelmeden esirgesin şu mübarek üç ayların yüzü gözü hürmetine cuma gününün yüzü gözü hürmetine yaptığımız dualar, alemlere en büyük peygamber olarak gönderieln peygamber efendimizi Hz. Muhammed Muatafa(S.A.V.) yüzü gözü hürmetine Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah.AMİN. HAYIRLI CUMALAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.B)B)B)

leyla-1

Altın Üye

Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Amin.
Çevirgel duası bende vardı ama şu anda Adana dışındayım size bulunduğu kaynağı söyleyebilirim Esma Yayınları 15. Baskı perşembe geceleri yanlış hatırlamıyorsam 15 defa okunacak. Allah yardımcınız olsun her ne niyetle okucaksınız Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bizlerinde herkesinde dualarını kabul etsin..AMİN...B)B)B)

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

100 TANEDE BEN ALIYORUM.GÖNLÜNDEN GEÇEN OLSUN İNŞALLAH.

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI CUMALAR BEN 50 ADET DAHA OKUDUM ALLAHA EMANET OL ALLAH KABUL ETSİN

vildana

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAHIN İZNİYLE BENDE 100 TANE OKURUM.RABBİM NE MURADINIZ VARSA VERSİN DUALARINIZI KABUL ETSİN.ALLAHA EMANET OLUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt