Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

1 Fatiha, 3 ihlas okudum. Allahım kabul etsin inşallah

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
"Muhakkak sizi biraz korku, biraz açlık ve mallardan, canlardan, ürünlerden biraz eksiltmekle deneriz; sabredenleri müjdele" (el-Bakara, 2/ 155).

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

Golden Rose

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu yeni gördüm leyla ablacım. Allah razı olsun çok teşekkür ederim konuyu açtığın için. Dua edenlerden de Allah razı olsun..

"La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim"

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam

rabbim tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtulup refaha ermeyi nasip etsin inşallah

annesine de Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet bahçesi olur inşallah

3 ihlas 1 fatiha da ben okudum rabbaim kabul eylesin AMİN...

leyla-1

Altın Üye
Arkadaşım yeni Doğan Yoğun Bakımdaki Bebeği için Dualarınızı Bekliyoruz Kardeşlerim

Arkadaşım yeni Doğan Yoğun Bakımdaki Bebeği için Dualarınızı Bekliyoruz Kardeşlerim

Selam Aleyküm kardeşlerim 8 Şubatta arkadaşımın yeni doğan bebeği şu anda yoğun bakımda nefes alamıyormuş oksijene bağlı şekilde yaşıyor daha arkadaşım kucağına bile alamadan.Allah'ım yar ve yardımcıları olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin inşallah.
Allah minik bebeğimize ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim hep beraber dualarınızı bekliyoruz kardeşim Allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

melankolik5288

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam. Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin İnşaallah. Küçük kardeşimiz için 1000 Ya Şafi okuyacağım İnşaallah
Selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam Leyla ablam..
Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşaAllah..
Dualarımızda olacak inşaAllah..

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim ...
Rabbim şifa versin ...
Arkadaşlarıma tefriciye okuttum bebeğimiz için ...
Bende tefriciye, 1000 Ya Şafi 161 Ya Selam okuycam ...
Rabbim sevdiklerine bağışlasın bebeğimizi ...

leyla-1

Altın Üye
Aleykümselam. Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin İnşaallah. Küçük kardeşimiz için 1000 Ya Şafi okuyacağım İnşaallah
Selam ve dua ile

Ve aleykum selam Leyla ablam..
Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşaAllah..
Dualarımızda olacak inşaAllah..

Aleyküm selam kardeşim ...
Rabbim şifa versin ...
Arkadaşlarıma tefriciye okuttum bebeğimiz için ...
Bende tefriciye, 1000 Ya Şafi 161 Ya Selam okuycam ...
Rabbim sevdiklerine bağışlasın bebeğimizi ...

Amin Amin amin
Aleyküm Selam kardeşlerim allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah minik bebeğin ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabb im.
Allah hiç kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.”

Meali: (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)

-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.”

(Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)

leyla-1

Altın Üye
Ya Rabbi! Okuduğumuz Yasin-i Şeriflerin sevabını senin yüce katına emanet ediyorum, senden başka ma'budun bilhak(ibadete layık hiçbir ilah) yoktur. Sen kemaliyle bilen ve kemaliyle işitensin" diyerek dua ve niyazını yapmalıdır.
Ey Cennet İsteyen Kardeş! Yasin Suresini hangi maksatla okursan ana yetişir. Şu halde ayrı ayrı maksatlarla(niyetlerle)Ramazanda Yasin Süresini okmak insanın, yani Yasin okuyan kimsenin muradları ve niyetleri gerçekleşecek demektir.
Rabbim cümlemiz dualarını muradlarını isteklerini kabul etsin inşallah her sene bu günleri görmek nasip etsin Allah sevdiklerimizle ailemizle cümlemize nasip etsin bizlerede inşallah.
Rabbim sana sığınıyoruz senden istiyoruz huzuruna geldik dergahına sığınıyoruz bizleri affedip huzuruna layık eyle ellerimizi dergahından boş çevirme bizlerinde yaşamlarına bir düzen bir yön ver bizide günümüze selamete çıkar tez zamanda cümlemize bizlerede inşallah. AMİN AMİN AMİN

leyla-1

Altın Üye
Yeni Doğacak Yeğenim İçin Acilen dualarınızı Bekliyorum:(

Yeni Doğacak Yeğenim İçin Acilen dualarınızı Bekliyorum:(

Selam Aleyküm kardeşlerim bu seferde yeğenim için dualarınızı bekliyorum beni her zaman dualarda yalnız bırakmayan bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun.Şubat ayında doğacak olan yeğenim maalesef bugün doktor kontrolünde olumsuz haberini aldık doktorlar bebeğin yaşamayacağını bir iki ay sonra anne karnında ölür dediler Allah 'tan ümit kesilmez Allah'ın hazinelerinde neler bulunur yeter ki Ol desin Allah'ım hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Vücut akciğer her yer su toplamış beyinde de beyazlık varmış bütün gidilen doktorlar olumsuz söylemişler alınması gerekiyormuş aminosentez mi yapmışlar ne 20 gün sonraya alınacak dediler dualarınızı bekliyorum Allah'ım hayırlı bir mucize nasip etsin derdi hastalığı veren Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı bir şifa nasip etsin.
Allah yar ve yardımcıları olsun anne babasınıa küçük kardeşine bizlere bağışlasın Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah beterin beterinden korusun hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah şifalar nasip etsin efendim...;
Tabi ki zor durum ancak... Allah C.C. her şeyin hayırlısını nasip etsin...Tıb İlmi de Allah C.C. nun İLMİNDEN doktorlara nasip ettiği bir bilimdir...
O yüzden doktorlar mutlaka ellerinden geleni yapacak ve Allah C.C. nun dediği olur emrinden hareket edersek...Allah C.C. nun buyurduğu gerçekleşecektir...
Allah C.C. nun hayırlar nasip etmesini...Acil şifalar vererek güzel dua ve temenninize göre neticelendirmesini tüm kalbimle temenni ederim...
İnşallah her şey gölünüzdeki gibi gerçekleşir... Allah C.C. na Hamd ve şükürler olsun ...'' Buyurulandır ''
Selam ve şifa dileklerimle...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin. Anasına babasına hayırlı eylesin...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Ablam ALLAH meleğimizin yanında olsun inşallah.dualarımız seninle ve meleğimizle

leyla-1

Altın Üye
Allah şifa versin. Anasına babasına hayırlı eylesin...

Allah acil şifalar versin. :a45:

Ablam ALLAH meleğimizin yanında olsun inşallah.dualarımız seninle ve meleğimizle

Allah şifalar nasip etsin efendim...;
Tabi ki zor durum ancak... Allah C.C. her şeyin hayırlısını nasip etsin...Tıb İlmi de Allah C.C. nun İLMİNDEN doktorlara nasip ettiği bir bilimdir...
O yüzden doktorlar mutlaka ellerinden geleni yapacak ve Allah C.C. nun dediği olur emrinden hareket edersek...Allah C.C. nun buyurduğu gerçekleşecektir...
Allah C.C. nun hayırlar nasip etmesini...Acil şifalar vererek güzel dua ve temenninize göre neticelendirmesini tüm kalbimle temenni ederim...
İnşallah her şey gölünüzdeki gibi gerçekleşir... Allah C.C. na Hamd ve şükürler olsun ...'' Buyurulandır ''
Selam ve şifa dileklerimle...

Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatnızı her iki dünyad akat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Bebeğimizin durumu maalesef kötüye gidiyor geçen pazaretsei İzmir'e gittiler 4 günde beebkte daha çok olumsuzluklar meydana gelmiş doktorlar annesinin karnında ölüp annenin zehirlenmesinden korkuyorlar geçen hafta alınacaktı ama doktorlar amino sentezin sonucunu bekliyorlar ama ben Rabbim'den bir umut bir mucie bekliyorum Alalh tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin hiç görmemişe döndersin hayırlı bir vesile nasip etsin.
Rabbim yeterli Ol desin Alalh'ın hazinesinde neler bulunur Allah hazinesinden bizleri mahrum bırakmasın.
Allah yar ve yardımcımız olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Allah anne babasına bizler bağışlasın dualarınızık bekliyorum kardeşlerim:(Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarımız seninle, yeğenin için ellerimizi kaldıracağız...

Üzme tatlı canını. :a33:

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
güzel ailem leyla ablamdan haber aldım .bebeğin durumu kötüleşmiş malesef.anneyide etkilemeye başlamış.2 gündür hastanedelermiş.bebeği alacaklar .ama leyla ablamın ricası anneye birşey olmaması için dua edebilirmisinizi dedi.güzel ablamızı yalnız bırakmayalım olurmu canım ailem .O bizim tüm kötü zamanlarımızda yanımızda oldu.ALLAHA emanet olun

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Rabbim C.C. sıkıntıları sana arz ediyoruz...Sıkıntıdan sana sığınıyoruz...Yardımın olmaz ise biz ne oluruz...Hamd ve Şükürler sana olsun Rabbimiz...C.C....
Yardım etmezsen zorluk çekeriz yardım et en hayırlısını nasip et Rabbimiz C.C. ...Amin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt