Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım,
İnş.RABBİM izin verirse 28 Nisana kadar benden 41 Yasin,inş RABBİM kabul eder,kardeşimize ve tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eder.
Selam ve Dua ile

.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleyküm değerli kardeşim;

"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

Hayırlı ve güzel haberlerinizde bekliyoruz inşaALLAH,selametle kalınız.
Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Allah bütün hastaların yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun kardeşlerim Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat versin.
Allah hiç kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum Kardeşim,
Ben ikikez bayıltılmadan Lazerle kalbimden operasyon geçirdim.Acil bir hasta için iznim akınarak ameliyatım bir gün ertelendi.O akşam bir arkadaşın oğlu evleniyordu kınası vardı.Ameliyat ertelendiği için kınaya gittim.Salona girdim,Sohbet eden kardeşimiz Estağfirullah Azıym ve Etubu ileyk zikrini anlatıyordu.
Canım ben ertesi gün ameliyatta sadece doktorun damarı tespit etmek için dokunduğunu hissettim.
Paylaşmak istedim,dualarınıza ekleyebilirsiniz,kardeşimiz de bol bol okusun inş.
Canım geçmiş olsun ,inş herşey çok güzel olsun,RABBİM acil şifalar versin.
selam ve dua ile

.

Aleyküm Selam ablacığım Allah razı olsun geçmiş olsun canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah herkese hayırlı şifalar nasip etsin tez zamanda inşallah Allah'ın izniyle kardeşimin amaliyatıda başarı ile geçer canım.
Selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Şifâ âyetleri şunlardır:
1- “Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.” (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.” (Ey İnsanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)
3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.” (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.”)
4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.)
5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”
6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.) Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)
selamün aleyküm leyla 1 kardesim bu dualara sende devam et ve ben hergün kardesin ve diger hastalar icin okuyacagim allatan acil sifalar diliyorum baska bir dua istegin varsa yaz okuyalim allaha emanet olun

Amin Amin Amin.
Aleyküm Selam kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.Canım kısmet olursa amaliyata kadar en az 41 Yasin okumak istiyorum hep beraber inşallah Allah kabul etsin. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
ALLAH herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin kardeşimede inşALLAH.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleykümselam kardeşim. Allah acil şifalar versin. Allah yardımcınıs olsun. Ben de 1000 adet ya şafi okuyacağım..

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum Canım,
Birgün kaldı ,Kardeşinin durumu nasıl,morali iyimi ,canım sana daha öncede söyledim,bol bol Estağfirullah Azıym Ve Etubu ileyk okusun.İnş. Dualarımız sizinle Perşembe günü göremeyeceksin ama hep yanınızda olacağım,Allahın İzniyle tek işim kardeşin için okumak dua etmek ,hayır haber beklemek olacak inş.
Selam ve dua ile

Allah razı olsun ablacığım Allah razı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim

YASİN(41)

leyla.......................1

okunan:1
kalan:40

Ya Şafi

Dağ Çiçeği......................100
leyla..........................10.000
atris..............................100
yarennur.........................100
tek_dileğim.....................1000
sayg...............................100

İnşirah
Dağ Çiçeği..................1

Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
100 ya şafi okudum ablacım. rabbim acil şifalar versin inşalah

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH kardesine acil sifalar versin enbasta ,ALLAH sizlere de sabir versin
Özllikle anneye cooooooook zor bir anne olarak ameliyatin bitmesini beklemek,kendimden biliyorum,benim oglum 7 kez ameliyat olmustu .soyle lela kardesim hangi duayi istiyosan onu okuyum.ALLAHA emanet olun.
Amin
Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. Geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyi mi oldu oğlun Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim istediğin duayı okuyabilirsin canım Allah kabul etsin. Öyle canım bu dünya bir imtihan dünyası anlatsam hayatımızı olayları Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Alah bundan geriye bırakmasın inşallah.Yasinde okumak istiyorum.İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum canım,
Okuyacağımız belli birşey varmı,

Aleyküm Selam ablacığım Allah razı olsun istediğin duayı okuyabilirsin canım Allah razı olsun binlerce kez Rabbişm her iki dünyada kat kat ecrini vermek nasip etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum Canım,
İnş.RABBİM izin verirse 28 Nisana kadar benden 41 Yasin,inş RABBİM kabul eder,kardeşimize ve tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eder.
Selam ve Dua ile

.
Amin
Allah binlerce kez razı olsun ablacığım sana ve diğer kardeşlerime nasıl hakkınızı ödeyeceğim canım Allah ne muradınız varsa kabul etsin içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selemetinize çıkmak nasip etsin Rabbim.
Allah tez zamanda bütün hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Allah'ın izniyle kardeşiminde amaliyatı başarılı geçip iyileşmek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim

YASİN(41)

leyla.......................1

okunan:1
kalan:40

Ya Şafi

Dağ Çiçeği......................100
leyla..........................10.000
atris..............................100
yarennur.........................100
tek_dileğim.....................1000
sayg...............................100

YA FETTAH
leyla................................1000

ER RAZIK
leyla..................................1000
İnşirah
Dağ Çiçeği..................1

ALLAH kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin Amin Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Selam Aleyküm ALLAH razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin inşALLAH.Rabbim evlat isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı evlatlar hayırlı yuvalar nasip etsin bizlerde inşALLAH.
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH kabul etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim.........!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden ALLAH razı olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm leylacım on tane okudum allah yardımcın olsun her konuda Rabbim şifa versin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ağrıyan yere dua
euzu biizzetillehi ve gudretihi min şerri me ecidü ve ühaziru

manası: korku ve acı veren şeylerin şerrinden ALLAHın yüceliğine ve kudretine sığınırım.

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. değerli kardeşim ben 100 tane alıyorum. RABBİM ne dileğin varsa kabul etsin.(amin)
selam ve dua ile........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt