Hasıl ı Kelam
Kayıtlı Kullanıcı
amin.....
Elhamdülillahirabbilalemin...
Allah celle celalüh kabul buyursun kardeşim.
Selametle kal.
amin.....
Elhamdülillahirabbilalemin...
Selamun Aleyküm.Canım benim kusura bakmayın yeni farkettim.Ben de kardeşimizin sıkıntılarının geçmesi için.100 tane alayım inşallah.Bu dua bana çok iyi geliyor.Dilerim Allahımdan leyla kardeşime de iyi gelir.Sıkıntılarını giderir inşallah.Allah kimseyi darda koymasın inşallah.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.Bitirince devam ederim inşallah.
nermin abla senin okuyacaklarını ben ekledim...hani arkadaşların haberi olsun diye..birde biraz güncelde tutmak için..
Allah razı olsun
selam ve dua ile
Selamun AleykumKardeşim,
Allah razı olsun,RABBİM ecrini kat kat versin inş.dertlerine deva,hastalıklarına şifa,borçlarına edalar nasibetsin,tüm sıkıntılarını gidersin inş.
Selam ve Dua ile
Alla yardımcın olsun.ben de 100 tane alayım.
Aldığım 25 i okudum.Allah kabul etsin inşallah.B)
10 tane daha okudum.ALLAHA emanet olun
selamün aleyküm herkese 10 tane daha okudum.ALLAHA emanet olun.
ilk başta yazılan duada eksik kısım var.biha indeke aledderecat olacak.indeke kelimesi unutulmuş. oradan okuyan varsa eksik okumasın diye uyarmak istedim ablacım. allah yardımcınız olsun.
ben burda yeni üyeyim bügün üye oldum bende allah rızası için sana 5tane okudum allah kabul etsin sıkıntılarını gidersin amin
leyla ablacım kusuruma bana evdeki işlerim cok ancak şimdi fırsatı bulabildim 52 tane ben alıyorum
selamun aleyküm hayırlı cumalar leyla ablacım ezberimde olmadığı için çok okuyamadım kusuruma bakma 10 tane okudum inşaALLAH yerine ulaşır gönlüne göre hayırlı bir işe kavuşursun ablacım...(aminnnn)
tesekkür ederim Allah razi olsun senden.
aldığım 1000 tane okundu Allah(c.c) kabul etsin hayırlı akşamlar
150 tane almak istiyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versin..
100 tane okudum
150 tenede ben almak istiyorum arkadaşlar allah herkesin duasını kabul etsin
20 adet ihlas-ı şerif okumuştur...