Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.Allah şifa versin.sevdiklerine bağışlasın.rabbime emanetsiniz.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşallah anne ve bebeği tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar Rabbim acil şifalar versin çok üzüldüm inşallah tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız senden selametle:gulegule

leyla-1

Altın Üye
Allah razı olsun hepinizden inşallah bende bugün duydum çok üzüldüm Rabbim tez zamanda ikisinede hayırlı şifalar versin inşallah.AMİN...

leyla-1

Altın Üye
Dualarınızı Bekliyorum

Dualarınızı Bekliyorum

hayırlısı ile gönlümün muradına göre evlenmek istiyorum.12bin besmele için sizin de katkılarınızı bekliyorum. Hayattaki engellerden olumsuzluklardan içinde bulunduğumuz çıkmazdan Rabbim bizleri kurtarıp günümüze selametimize çıkarıp yaşamıza bir düzen bir yön;huzurlu mutlu bir yuva kurmak nasip etsin inşallah cümlemize bizlerde hayırlsıyla..AMİN
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN SELAM VE DUA İLE...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
çok gemiş olsun allah acil şifalar versin....inallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar

leyla-1

Altın Üye
Başlangıç=1000
Rabbim herşeyin hayırlsını versin herkesin ne muradı isteği duası varsa kabul etsin inşallah ellerimizi dergahından boş çevirmesin bizleri affedip dualarımızı kabul etsin...

A

Arzu_76

selamün aleyküm Leyla belgin kardeşim

Rabbim ikisininde yardımcısı olsun. Dualarımız onunla inşallah

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim Rabbim Yar Ve Yardimciniz Olsun. Inşallah Rabbimizin Izniyle En Kisa Zaman Da Annede Bebekte Sağliğina Kavuşur. Dualarimiz Sizinle Kardeşim. Rabbimize Emanet Olun.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.c Şifa versin inşallah. :(:(
Ayetel kursi okuyalım ablacım

leyla-1

Altın Üye
Sizden dualarınızı bekliyorum kardeşlerim müslümanın din kardeşine yaptığı dua daha çabuk kabul olduğu için sizden dua bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun Selam ve dua ile...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende 1000 tane larak katılmak istiyorum..allah tüm gençlerimize hayırlı eş versin..

şevval_nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm çok üzüldüm Rabbim Acil şifalar Versin Kardeşimize Hayirli Günler

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.inan okumak istiyorum ama şu an malum sebepten dolayı alamıyorum.Bişey yazmadanda geçemedim.inşallah cuma gününe kadar bitmezse bende alırım .Allah nerde bi bekar evlenmek isteyen kardeşlerimiz varsa hayırlı kapılarını açsın hepimize (AMİN)

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı
500 tanede ben alıyorum.İnşallah gönlünün muradına kavuşursun.Benim içinde dua edersen sevinirim.

A. E. O .

esraöztürk

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc. acil şifalar versin. dularımızı kabul eylesin amin.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm şu anda hastanede yatmakta olan teyzemin gelininin kız kardeşi 7 aylık hamile uzun yıllar çok zor şartlarda hamile kaldı fakat şu anda hastanede yatıyor kendinin ve bebeğinin durumu iyi değilmiş doktorlar bebekten önce anneni hayatı önemli diyorlarmış nasıl olmuşsa üşütmüş ciğerleri su toplamış ciğerleri infilak etmiş cihaza bağlıymış hamile olduğu için bir bebek için bir hafta geçmesi gerekiyormuş ki yaşaması için sizden dua etmenizi istiyorum bende ediyorum fakat şu anda dua etmekten başka yapacağımız birşey yok Rabbim o kadar büyüktür ki ondan hiç bir zaman ümit kesilmez Allah tez zamanda hayırlı şifalar versin cümlemize inşallah. Allah hepinizden razı olsun Selam ve dua ile...

ve aleyküm selam leyla kardeşim. Rabbimiz c.c. yar ve yardımcıları olsun..acil şifalar versin inşaAllah..Dualarımız sizinle inşaAllah kardeşim..Rabbimize c.c. emanet olun. Selam ve dua ile..

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşim Rabbim acil şifalar versin inşallah Rabbim bebişi de anneyi de sevdiklerine bağışlasın

selmagül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.Rabbim her ikisine de acil şifalar versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt