Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm;
50 adet daha okudum.
Tekrar okudukça bildiririm inşallah.
Selam ve dua ile...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
okunan:7.850

kalan:2.150

iştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden allah razı

leyla-1

Altın Üye
leyla belgin...........2.500+650
hülya ab..............2.500
mervenur1...........100 okundu
gül.....................150 okundu
hayrunnisa_247.....100 okundu
mervenur..............100 okundu
LAVES..................100 okundu
MAZLUMKUL...........500
*BELKIS.................50
Qynur.....................500
Zamannamaz............100 okundu+50 okundu
fatmana....................400 okundu
GÜLDEREN ÖZDEMİR.......100
yılmazcan.....................600 okudu

okunan:8.500

kalan:1.500

iştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden allah razı

leyla-1

Altın Üye
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Leyla Arkadaşım selamun aleyküm;
Bende bir diğer formda sana yazmıştım bugün.
Bizim birde İhlas hatmimiz vardı.

leyla-1

Altın Üye
Leyla Arkadaşım selamun aleyküm;
Bende bir diğer formda sana yazmıştım bugün.
Bizim birde İhlas hatmimiz vardı.

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla. Siteye sık sık giremiyorum bugünlerde müsait olduğum zamanlarda kısa süreliğinide olsa girmeye çalışıyorum.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

leyla-1

Altın Üye
Selamın Aleyküm;
Arkadaşlar bu form durdu gibi.
Hani en azından duası falan mı yapılsa?
Leyla Belgin kardeşim uzun zamandır yoksun sende.

Selam ve dua ile.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Bu aralar siteye sık sık giremiyorum girdiğim andada fazla kalamıyorum bazı sıkıntıları ve sorunlarım var Allah hiç kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın bulunduğumuz sıkıntılardan tez zamanda kurtulup yaşamımıza bir düzen bir yön nasip etsin Rabbim hayatımızdaki olsumuzlukları sıkıntıları engelleri çaresizleri hayırsızları olumsuz düşünceleri olumluya haırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm kardeşim ben 1ooo tane almştım
500 tane okudum
inş.kalanı da okuyup eklerim
slm ve dua ile.......

Aleyküm Selam Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm arkadaşlar yarın akşama fatiha forumunun duası yapılacak ama daha 2,900 okunmayan var ..öncelikle orayı tamalayalım..çok uzun süre oldu o forum açılalı....RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
650 Fatiha daha aldım arkadaşta biraz daha okumaya başlayacak inşallah Allah'ın ziniye yarına kadar biter kardeşim duasını yapmak isteyen kardeşlerimiz varsa yapabilir yine hep beraber yine duasını yaparız Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin inşallah.
Rabbim dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirettede ahiret muradımızı versin kendi rızası için Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim her iki dünyada da mükafatınızı kat kat vermek nasip etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ihlas şerif Hatmi

Rabbim huzursuz olan yuvalarda huzur mutluluk olması, Ya İlahel Alemin namazı niyazı unutan, içkilerle kumarlarla evladını ailesini etrafını bunaltan hatta çeşit çeşit fenalıklara dalan müslüman kardeşlerimizin hidayete erdirip onları hayırlı yollara sevk etmesi için, namaz kılmayanlara namaz muhabbeti, oruç tutmayanlara oruç muhabbeti vermesi için, işi olmayanlara iş, eşi olmayanlara eş, evi olmayanlara ev, borçlulara eda, hastalara şifa, çocuğu olmayanlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanları hayırlısıyla kavuşmak için, Rabbim'in bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak için hepimizin gönül muradlarının isteklerinin dualarının hayırlsıyla kabul olması için ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul edip ellerimizi dergahından boş çevirmesin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.İhlas Şerif'i okuyarak muradımıza nail olmak nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.Rabbim kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin bütün kötülüklerden kötü art nieyetli insanların şerrinden Rabbim gelmeden esirgesin yuvalarında huzursuzluk çıkaran kötü insanları hidayete erdirsin Rabbim.
Maddi sıkıntı yüzünden evlenemeyen kardeşlerimize. maddi sıkıntı yüzünden huzursuz olan kardeşlerimize Rabbim hayırlı rızk iş kapıları açsın inşallah.Darda sıkıntıda olan kardeşlerimizin içinde bulunduğu çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak nasip etsin inşallah.Rabbim hepimizin yaşamına bir düzen bir yön versin hayırlısıyla inşallah.Tüm öğrencilere başarı versin Rabbim kimsenin emeğini boşa salmasın inşallah.

iHLAS ŞERİF HATMİ
leylabelgin(fatma yen.).10.000
leyla Belgin...................5.000
sewwda66......................500
esma cemre....................500
yılmazcan......................1.500
Su_damlası..........................
yurtlu............................200
zeyneb_ül-kübra............1.000(okundu)
semos............................100
ozlem_27........................250
zamannamaz....................250+300
neslihantozan.................1.000
gülefşan........................1.000
elifimbenim.......................200
serpil.............................1.000

OKUNAN.22.800
İŞTİRAKLAREİNİZİ BEKLİYORUZ KARDEŞLERİM!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

leyla-1

Altın Üye
Alıntı:
fatmana´isimli üyeden Alıntı
selamün aleyküm arkadaşlar yarın akşama fatiha forumunun duası yapılacak ama daha 2,900 okunmayan var ..öncelikle orayı tamalayalım..çok uzun süre oldu o forum açılalı....RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
650 Fatiha daha aldım arkadaşta biraz daha okumaya başlayacak inşallah Allah'ın ziniye yarına kadar biter kardeşim duasını yapmak isteyen kardeşlerimiz varsa yapabilir yine hep beraber yine duasını yaparız Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin inşallah.
Rabbim dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirettede ahiret muradımızı versin kendi rızası için Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun Rabbim her iki dünyada da mükafatınızı kat kat vermek nasip etsin.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Bu aralar siteye sık sık giremiyorum girdiğim andada fazla kalamıyorum bazı sıkıntıları ve sorunlarım var Allah hiç kimseyi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın bulunduğumuz sıkıntılardan tez zamanda kurtulup yaşamımıza bir düzen bir yön nasip etsin Rabbim hayatımızdaki olsumuzlukları sıkıntıları engelleri çaresizleri hayırsızları olumsuz düşünceleri olumluya haırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla feraha çıkarsın kardeşim inşallah.Rabbim okuduğumuz duların yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirmesin inşallah.
Yaradanım çok büyük.
Selam ve dua kal arkadaşım :H

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
bende 250 adet alıyorum ALLAH C.C İNŞ HAYIRLISIYLA GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN.

leyla-1

Altın Üye
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla feraha çıkarsın kardeşim inşallah.Rabbim okuduğumuz duların yüzü suyu hürmetine ellerimizi boş çevirmesin inşallah.
Yaradanım çok büyük.
Selam ve dua kal arkadaşım :H

Amin Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.
Bu dünya birer imtihan dünyası Rabbim hepimizi bir şekilde imtihandan geçiriyor bazen insan o anın vermiş olduğu sıkıntıyla üzülmemek elde olmuyor Allah her iki dünyada mükatafını vermek nasip etsin inşallah.Allah hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile nasip etsin tez zamanda inşallah.

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
ben aldığım 250 yi okudum. allah kabul etsin.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm;
50 Adet daha okudum.
Devam edip bildireceğim nasip olursa.

Selam ve dua ile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt