hayrunisa_247
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım gülde 150 tane fatiha okumuş gerçi bitmiş sanırım duanız ama arkadaşım okumuş yinede yazayım dedim selametle
leyla kardeşim ben sevda66 son alınan 200 fatihada okundu.ayrıca 1 ay olamıcam ALLAHA emanet olun
Aminaldığım bin tane fatihayı şerifi okudum inşallah Rabbim kabul buyursun
arkadaşım gülde 150 tane fatiha okumuş gerçi bitmiş sanırım duanız ama arkadaşım okumuş yinede yazayım dedim selametle
selamün aleyküm leyla-1 kardesim nasilsin ben yeni okudum bende alayim hepsi toplam ne kadar okunmasi gerekiyor'ki ? simdilik 200 alayim okuyunca bildiririm allaha emanet ol
hayırlı sabahlar ablacım geçen gün yazmıştım arkadaşım gül 150 fatiha okumuş onu eklememişsiniz birde gül dediğim arkadaşım vuslat heda nikinde giriyor daha öncede okumuştu ama okuduğunun karşısındada okundu yazmıyor oda okunmuştur bilginiz olsun bende 100 tane fatiha okudum bu sabah siz eklersiniz artık allaha emanet olun selametle
amin...sıkıntın her neyse RABBİM biran önce gidersin inşallah...malesef benimde son günlerde canım sıkkın...benim gündüz evde kimse olmadığı için girebiliyorum ....insanın her yönden rahat olabilmesi için bi iş şart...ama özel işyerlerindeki ciddiyetsizlikleri laubali konuşmaları görünce gitmek istemiyorum..kendi marketimzide bile çalışmıyorum sanayi ortamı olduğu için çoğunlukla erkek müşteri...kamu olsun istiyorum ama oda çok zor...ama insanın dinini rahat rahat yaşaması için bile kendi ayakları üstünde durması lazım..ailenin eline baktığında bi çok şey olmuyor.....İNŞALLAH SIKINTILARIN BİRAN ÖNCE BİTER...İNAN DERTSİZ KİMSE YOK KİMLE KONUŞSAM HERKESİN Bİ SIKINTISI VAR..RABBİM YARDIMCIN OLSUN..RABBİME EMANET OL HAYIRLI AKŞAMLAR..
150 tane de ben okudum. okudukça haber veririm. allah kabul etsin.
amin ablacım saol. okumaya devam edicem.AMİN
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.![]()