Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
aminnnnnnnnn

hayırlı cumalar benım mesaj sayımda bır azalma var neden sılındıgını ogrene bılırmıyım

Selam Aleyküm canım kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
ALLAH bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
ALLAH ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inşALLAH.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
(Eski mesajlar siliniyorsa canım konuların ondan siliniyordur bende bu aralar fazla siteye giremiyorum ama biten konuları kardeşlerimizi sildiği için azalma oluyordur canım)

atris

Kayıtlı Kullanıcı
cok sagolun bende bı yanlışmı yaptım dedım korktum ALLAH sızden razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
cok sagolun bende bı yanlışmı yaptım dedım korktum ALLAH sızden razı olsun

Yok canım olur mu öyle şey düşünme öyle ya:):a27:
Allah senden de razı olsun herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar.

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
ay ablacım ya inan şok oldum şuan ve çok sevindim ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim benim için yaptığın duaların milyon katını sana versin inşallah :) amin.

Beni bu cuma saatei çok mutlu ettin ablam. Rabbimde seni her daim bu dünyada ve öbür dünyada mutlu etsin. Gönlünün muradını versin inşallah amin. çok teşekkür ederim. Allah senden daim razı olsun..amin amin amin. Selavat ile amin. Ezan okunuyo şuan ve ben senin sayende çok mutluyum..:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ay ablacım ya inan şok oldum şuan ve çok sevindim ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim benim için yaptığın duaların milyon katını sana versin inşallah :) amin.

Beni bu cuma saatei çok mutlu ettin ablam. Rabbimde seni her daim bu dünyada ve öbür dünyada mutlu etsin. Gönlünün muradını versin inşallah amin. çok teşekkür ederim. Allah senden daim razı olsun..amin amin amin. Selavat ile amin. Ezan okunuyo şuan ve ben senin sayende çok mutluyum..:)

AMİN AMİN AMİN
Canım benim Allah kabul etsin birtanem Allah binlerce razı olsun senden daha önce bitirecektim ama biliyorsun bu aralar fazla müsait olmadım çok şükür dün bitti hem mübarek üç aylar hemde mübarek perşembe gecesine denk getirmek istedim canım Allah ne muradın ne duan varsa kabul etsin hayırlısıyla inşallah. İçinde bulunduğun sıkıntılardan da kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim. Allah tez zamanda hayır kapılarını açmak nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları olumsuzlukları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Canım ben süpriz yaparsam böyle yaparım işte ya:):a15:
Allah yar ve yardımcımız olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar:)

mir_erhan

Moderator
AMİN...AMİN...AMİN...

Allah bu mübarek günün hürmetine bütün duaları kabul etsin inşallah...

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN
Canım benim Allah kabul etsin birtanem Allah binlerce razı olsun senden daha önce bitirecektim ama biliyorsun bu aralar fazla müsait olmadım çok şükür dün bitti hem mübarek üç aylar hemde mübarek perşembe gecesine denk getirmek istedim canım Allah ne muradın ne duan varsa kabul etsin hayırlısıyla inşallah. İçinde bulunduğun sıkıntılardan da kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim. Allah tez zamanda hayır kapılarını açmak nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri çıkmazları olumsuzlukları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Canım ben süpriz yaparsam böyle yaparım işte ya:):a15:
Allah yar ve yardımcımız olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar:)

amin ablacım rabbim razı olsun senden...güzel sürprizdi sağol :)

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
amin. rabbimde hepinizden razı olsun.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Vedud

leyla.............................5.000
kalbiminurlandır............1.000
Umut_Yolcusu..............1.000
denizyıldızı...................500
can kırıkları....................1.000
şimal............................100
denizhkn.......................1000

okunan...9.600
kalan.....40.400

Ya Fettah

leyla.............................5.000

kalbiminurlandır.............1.000
Umut_Yolcusu................1.000
denizyıldızı.....................500
can kırıkları.....................1.000
şimal.............................100
denizhkn........................1000

okunan..9.600
kalan....40.400

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin

darısı tüm bekarlara :)

ben de 100er tane okudum..
selametle kalınız..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleykum ve rahmetullah ablacım.. 1000 er tane de ben alayım inşallah..en kısa sürede okumak duasıyla..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Selam Aleyküm canım kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
ALLAH bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
ALLAH ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inşALLAH.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
AMİN...AMİN...AMİN...

Allah bu mübarek günün hürmetine bütün duaları kabul etsin inşallah...
Amin
Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH şu anda okunan ezanların yüzü gözü hürmetinede inşallah Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin kimselerede fırsat vermesin Rabbim sanada tez zamanda hayırlı rızk kapıları iş kapıları açmak nasip etsin Rabbim kardeşim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
AMİN ALLAH kabul etsin inşallah
Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin ablacım rabbim razı olsun senden...güzel sürprizdi sağol :)

Canım benim bütün güzellikler senin ve sevdiklerinle olsun inşallah ya ben süpriz yapınca en güzelini ve en iyisini yaparım sende hakediyorsun bitanem herşey gönlünce olsun canım:):a15:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1000 adet alıyorum ikisindende rabbim kabul etsin...cümle bekarlara ve banada nasip olsun tez zamanda

Amin
Selam Aleyküm canım kardeşim ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.ALLAH herkese nasip etsin ALLAH hayırlara vesile etsin.
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı imanlı eş hayırlı çocuklar nasip etsin inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile göndermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun[:)/B]

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin

darısı tüm bekarlara :)

ben de 100er tane okudum..
selametle kalınız..

Amin
Selam Aleyküm canım kardeşim ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.ALLAH herkese nasip etsin ALLAH hayırlara vesile etsin.
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı imanlı eş hayırlı çocuklar nasip etsin inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile göndermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
esselamunaleykum ve rahmetullah ablacım.. 1000 er tane de ben alayım inşallah..en kısa sürede okumak duasıyla..

Amin
Ve Aleyküm Selam kardeşim ALLAH razı olsun ALLAH kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.ALLAH herkese nasip etsin ALLAH hayırlara vesile etsin.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt