descartes_83
Kayıtlı Kullanıcı
100 adet daha okudum
allah kabul etsin
allah kabul etsin
Ay özlem kardes baya bi ciktin ortaya seni aradik günlerdir,hamd olsun iyiyim iki gündür hala hastanediyim tedavide baya sürecek gibi Rabbimden umut kesilmez,derdi veren dermanida verir...nerelerdeydin bakalim:a14::a14::a14:
Selam Aleyküm canım Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim hayılı şifalar nasip etsin Ya Şafi ismiyle tez zamanda inşallah.Derdi hastalığı veren Rabbim şifasınıda vermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcııs olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
ay özlem kardes baya bi ciktin ortaya seni aradik günlerdir,hamd olsun iyiyim iki gündür hala hastanediyim tedavide baya sürecek gibi rabbimden umut kesilmez,derdi veren dermanida verir...nerelerdeydin bakalim:a14::a14::a14:
AminAmin.Zaten dayanma gücüm olmasa rabbim böyle hastaligi vermezdi demek güclü bi insanim ki isyan bile etmiyorum.dünya dualar üstüne kurulu,dualarimda sabir,sifa,dayanma gücü versin Rabbim...
Amin100 adet daha okudum allah kabul eylesin
buralardaydım ya nerde oluyum. Rabbim sana şifa versin inşallah. Hastaneden mi nete giriyosun![]()
EVET BAZEN DOLASMA IMKANIM OLUNCA EVE UGRUYORUM AMA GENELDE LAPTOPDAN GIRIYORUM:a15:
anladım. çok üzüldüm. ben inanıyorum senin için herşey iyi olacak. iyileşeceksin. inşallah eşinde yaptığı hatayı anlar ve sana geri döner. dua et kardeşim. hepimizin umutsuzlukları var ama duayı bırakmıyoruz. sahiden sınavın çook büyük. sabret. allah sabredenlerle beraberdir. inşallah senin için herşey güzel olur amin. çocuğun yok sanırım..