huzurpınarı
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 9 Nis 2009
- Mesajlar
- 888
- Tepki puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 36
aminnn....
[B]EUZUBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHIYM
SUBHANE RABBİKE RABBİL IZZETİ AMME YESİFUN VESSELAMUN ALEL MURSELİN,VELHAMDU LİLLAHİ RABBİL ALEMİN.AMİN.
Ey dergahı izzeti çok geniş ve büyük olan rabbim,okumuş olduğumuz Salaten Tüncinaları dergahı izzetinde kabul ve makbul eyle,yanlışlarımızı kusurlarımızı affadip sevaba tebdil eyle.
tüncinaları okumamıza vesile olan Leyla kardeşimizin,tüm hata,kusur ve günahlarını af eyle.Geçmişlerine rahmet,bakide kalanlarına hidayet,sıhhat selamet ve afiyetler nasibeyle.AMİN.
ALLAHIM,kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider,niyetini hayırlısıyla makbul eyle.Kendine has kul habibine has ümmet eyleyip iki cihan saadetini nasibeyle.Kardeşimizi ve cümle ümmeti Muhammedi umduklarına nail korktuklarından emin eyle.AMİN.
İstediğini istediğine veren,istediği zaman alma gücünün tek sahibi olan Yüce RABBİM,Rahimsin,Rahmansın,esirgeyen ve Bağışlayansın,Sen Külli Şey'in Kadirsin,biz aciz günahkar kullarınız,ancak senin merhametine inanır,güvenir ve sana sığınırız.
RABBİM,isteyin vereyim diyorsun,bizlerde senin vaadinden dönmeyeceğini bilerek kapına geldik ellerimizi açtık,bizleri kapından boş çevirme.
ALLAHım bizlere kulluğumuzla muamele eyleme,biz kulluğumuza kalırsak mahvolmuş olanlardan oluruz.Bizlere RAHMAN ve RAHİM sıfatlarınla,MERHAMETİNLE muamele eyle.Bizi bize bırakma YA RABBİ.
ALLAHım,bizleri,analarımızı,babalarımızı,kardeşler imizi,yeğenlerimizi,kuzenlerimizi,tüm akrabalarımızı,sitedeki tüm kardeşlerimizi,üzerimizde hakkı bulunanları,hocalarımızı,tanıdığımız tanımadığımız tüm mü'min ve müslümanları Kendine has kul,Habibine has ümmet eyle.Bizleri bağışla günahlarımızı af eyle.
ALLAHIM,bizleri insan,şeytan,cin peri,sihir büyü,iftira gibi her türlü kötülüklerden,görünür görünmez kaza,bela , musibet ve afetlerden,kem komşu,kem akraba şerrinden,nefsimizin şerrinden koru ve muhafaza eyle.Senin azametinden de sana sığınıyoruz RABBİM bizlere merhamet eyle.
RABBİM; nasıl taşın üzerinden ağacı bitirip meyve ile bezitiyorsan, bizim gönüllerimizide ALLAH aşkı,Peygamber sevgisi ve iman nuruyla doldur YA RABBİ.
ALLAHIM,Estağfirullah Azıym ve etubu ileyk,diyor tüm günahlarımıza tevbe ediyoruz.Sen affedicisin,Affı seversin bizleride af eyle YA RABBİ.
ALLAHım;dertlilere deva,borçlulara eda hastalara şifalar ihsan eyle.Evlanmek isteyenlere hayırlı eşler,işi olmayanlara hayırlı işler,evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasibeyle.Yuvasında huzuru olmayan kardeşlerimizin,yuvalarına,hidayet,muhabbet ve bereketler yağdır.
ALLAHIM, dünyanın dört biryanında,zalimin zulmü altındaki tüm kardeşlerimizi selamete erdir,bizleride o durumlara düşmekten muhafaza eyle.
ALLAHIM,rızkımız göklerde ise yere indir,yerin altında ise yukarıya çıkar,uzakta ise yakınlaştır,yakında ise senin,inayetin ve bereketinle hayırlısıyla tez vakitte elimize ulaştır.
ALLAHım,inandıkları gibi yaşamak istedikleri için,okul ve iş kapılarından çevrilen kardeşlerimize sen yardımcı ol,idarecilerimize hidayet nasibeyle.Örtü ve ibadetlerinden dolayı aileleri tarafından hakarete uğrayan kardeşlerimize yardım et,ailelerine hidayet nasibeyle,ıslaheyle YA RABBİ.
ALLAHIM,bizleri fitne,fesat,gıybet,koğuculuk,riya gibi her türlü kötü hasletlerden muhafaza edip,hidayete erdirdiğin,abdestinden ,namazından,kitabından ayrılmayan kullarından eyle,ihlasla ibadet etmeyi nasibeyle.
ALLAHIM,bizlere Mekkeye Medineye gitmeyi,Kabeyi tavaf etmeyi,Arafatta vakfeye durmayı,Şeytanı taşlayıp Kurban kesmeyi,Gül kokulu RAVZAYI ziyaret etmeyi,Zemzem suyunu kana kana içip layıkıyla hacı olmayı nasibettiğin kullarından eyle.Huzuru mahşerde de susuzluğumuzu Kevser şerbetinle gider Ya RABBİ.
ALLAHIM,bizlere son nefesimizde,Eşhedu enla ilahe illallah ve eşhedu enne Muhammeden Rasulullah diyerek kelimei Şahadet,La ilahe İllallah Muhammaden Rasulullah diyerek Kelimei Tevhid,Allahumma salli ala seyyidine Muhammed diyerek Salavatı Şerifeyle çene kapamayı nasibeyle.Kabirlerimizi cennet bahçelerinden birer bahçe eyle,bizi cehennemden muhafaza eyle Ya RABBİ.
ALLAHIm,bizleri Peygamber ahlakıyla ahlaklandır,Peygambr efendimiz geçmiş ve gelecekle ilgili hangi hayırları senden istediyse bizlerde istiyoruz sen nasibeyle,hangi şerlerden sana sığındıysa bizlerde sığınıyoruz muhafaza eyle YA RABBİM.
ALLAHIM,SAlavatları okumamıza vesile olan LEYLA kardeşimizden,okuyan okuyamayan tüm kardeşlerimizden ve Ümmeti Muhammetten razı ol.LEYLA kardeşimizin niyetini hayırlara cevirip kendisine nasibeyle,tüm sıkıntılarını gider.
Okuduğumuz salavatları kabul eyle,hasıl olan sevabı,evvela bizzat Hulasayı mevcudat,gönüllerimizin sultanı,başlarımızın tacı aynı zamanda iki cihanın sultanı efendimiz Hz. Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi vessellemin,bütün peygamberlerimizin,tabiin,tebei tabiin ve bütün müştehid imamlarımızın,dini islama hizmet eylemiş tüm büyüklerimizin,kimsesi kalmamışların,LEYLA kardeşimizin ve tüm kardeşlerimizin,analarını,babalarının,ninelerinin, dedelerinin,kardeşlerinin,tüm akrabayı talukatlarının ve kendi ruh ve makamlarımıza,üzerinde hakkı bulunanların ruhlarına,bizden dua bekleyen cümle müslümanlara hediye eyledik vasıl eyle YA RABBİM.
ALLAHım,suallerimizi kolay eyle kabrimizi geniş ve aydınlık eyle,bizleri amel defterini sağ eline alan kullarından eyle.AMİN.
Rabbena atina fiddünya,haseneten ve fil ahıreti haseneten ve kına azabennar.
Rabbenağfirli veli valideyye velil mu'minine yevme yekumul hisab.Birahmetike ya Erhamerrahımin.
Allahım şu mubarek gün hurmetine dualarımızı kabul eyle,bizleri boş çevirme YA RABBİM.
ALLAHım senin rızan için,tevbelerimizin kabulü günahlarımızın affı için ehl için iman için dualarımızın kabulu ve son nefeste KUR'AN için Lillahil TAALEL Fatiha maassalavat.[/B]
Benim 500 okundu bide 6.Hatimde acik var dedi arkadaslar 100 tane orasi icin okudum Allah kabul etsin...Acikta kac tane daha var okuyalim??????
salamun aleykum şimdilik 20 tanede ben okuyayımm .daha fazla okudukça yazarım eklersinizz. Rabbim kabul etsin HAYIRLI GECELERR.....:a35:
10 tane alıyorum kardeşim
10 tane okudum rabbim herkesin gönlünün muradını nasip etsin inşallah.ALLAH c.c hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah.
100 adet daha okudum
allah kabul eylesin
300 tane daha okundu.Rabbim kabul etsin....
100 tane okudum
bismillahirrahmanirrahim;kardeşim 100 ile başlıyayım inşallah
100 tane daha okudum. Rabbim kabul buyurur inşaAllah...
100 ihlas okudum.
300 okundu....ALLAH kabul etsin....