Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozlemcuneyt

Kayıtlı Kullanıcı
duygu42 kardeşim denizyıldızı kardeşimiz hatim.6 ya ait 500 tane okunmadı var yazmıştı onu tamamlamaya çalışıyordu 100 tanesi okundu 100 taneyi ben okudum geriye 300 tane kaldı leyla kardeşim duayı sen yapacaksın hatim 6 yı tamamlıyalım duası öyle yaparmısın eksik adetimiz kalmasın

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH rızası için(Meral abla ve tüm hastalarımıza hayırlı şifalar dualarımızın kabuli için)

Ya Şafi..

Leyla....................10.900(okundu)+3.700
cakdoc.....................300
zencefil_1109...........1000(okundu)
hanife deniz..............1000(okundu)
üzgün_42..................3500(okundu)
AFRA_NUR...................300(okundu)
tek_dileğim.................1000(okundu)
tubiko..........................100(okundu)
evrem1........................100+200 (okundu)
mir_erhan.......................500
ozlem_27........................100 (okundu)
trhacker.........................4300(oku ndu)+5000
duygu42.........................200(okundu)
şimal..............................1500(okundu )
serap8191.......................3750+200(okundu )
ilahi sevgi.........................30(okundu)
*filiz*..............................500 (okundu)
deniz yıldızı......................1520+600 (okundu)+1000
dağ çiçeği.........................100 okundu
can kırıkları......................4800 (okundu)
nermindemir.....................1000+500+700 (okundu)
ramora............................3000+6000+3000(o kundu )
burcu82..........................1000
[
dua şekeri......................5000 (okundu)+1000
fatmana..........................500
muberra...........................100
kübra85...........................700
gülseyma........................1700
eftalyasun........................5250 (okundu)
mervenur1.........................50

xmpx.................................100
fotocu...............................1000
ecem................................100 (okundu)
HUZURPINARI.........2000
DESCARTES..........................100(OKUNDU)

Okunan........................79.000
Kalan.........................21.000

ALLAH kabul etsin.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH rızası için(Meral abla ve tüm hastalarımıza hayırlı şifalar dualarımızın kabuli için)

Ya Şafi..

Leyla....................10.900(okundu)+3.700
cakdoc.....................300
zencefil_1109...........1000(okundu)
hanife deniz..............1000(okundu)
üzgün_42..................3500(okundu)
AFRA_NUR...................300(okundu)
tek_dileğim.................1000(okundu)
tubiko..........................100(okundu)
evrem1........................100+200 (okundu)
mir_erhan.......................500
ozlem_27........................100 (okundu)
trhacker.........................4300(oku ndu)+5000
duygu42.........................200(okundu)
şimal..............................1500(okundu )
serap8191.......................3750+200(okundu )
ilahi sevgi.........................30(okundu)
*filiz*..............................500 (okundu)
deniz yıldızı......................1520+600 (okundu)+1000
dağ çiçeği.........................100 okundu
can kırıkları......................1000+1800+2000 (okundu)
nermindemir.....................1000+500+700 (okundu)
ramora............................3000+6000+3000(o kundu )
burcu82..........................1000
dua şekeri......................5000+1000 (okundu)
fatmana..........................500
muberra...........................100
kübra85...........................700
gülseyma........................1700
eftalyasun........................5250 (okundu)
mervenur1.........................50
xmpx.................................100
fotocu...............................1000
ecem................................100 (okundu)
huzurpınarı.........................2000
descartes..........................100 okundu

Okunan........................79.000
Kalan.........................21.000

ALLAH kabul etsin.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
listeyi topladım
bazı arkadaşların ismi 3 kez yazılmış onları düzelttim
bu listeden devam edebilirsiniz

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
30 tane okudum devamı gelecek yüksek adetlerle

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
ALLAH bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
ALLAH ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inşALLAH.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
50 tane okuyorum inşaallah. Allah kabul etsin.amin
AMİN
Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
ALLAH bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
ALLAH ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inşALLAH.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
leyla abla napıyosunnn....yakaladım seni.....verdiğin duayı ablam okudu..allah kabul etsin bende hatim duası yazdım dua köşesine sen yorulma bir sürü işin vardır diye umarım kımazsın yazdım duayı diye

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla kardesim allah senden razi olsun
ihlas-i serif hatimleri sayesinde her gun okumayi aliskanlik haline getirdim
AMİN
Selam Aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.Öyle canım amaç Allah rızası için dua okuma alışkanlığı olması ve birbirimize yardım etmek bende bu siteye üye olduktan sonra dua okuma alışkanlığına sahip oldum canım Alalh veisle olanlardan binlerce kez razı olsun Rabbim her iki dünyada ecrini kat kat vermek nasip etsin Allah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a 100 tane alıyorum rabbim kabul etsin
AMİN
Aleyküm Selam kardeşim ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
eh burçin aldığını eklersin artıkın

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim on bin alıyorum perşembeye bitmiş bil kardeşim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla abla napıyosunnn....yakaladım seni.....verdiğin duayı ablam okudu..allah kabul etsin bende hatim duası yazdım dua köşesine sen yorulma bir sürü işin vardır diye umarım kımazsın yazdım duayı diye

Çok şükür iyiyim canım bende bir ara fırsat bulmuşken siteye girdim canım tam giremiyorum ama kısa bir süre girebiliyorum ancak Allah razı olsun canım Allah kabul etsin iyi yapmışsın canım tam bakamadım ama bir ara bakarım Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Sen nasılsın canım?Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünüzce olsun:)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
[color="ındigo"]çok şükür iyiyim canım bende bir ara fırsat bulmuşken siteye girdim canım tam giremiyorum ama kısa bir süre girebiliyorum ancak allah razı olsun canım allah kabul etsin iyi yapmışsın canım tam bakamadım ama bir ara bakarım allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için.
Sen nasılsın canım?allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile allah'a emanet ol herşey gönlünüzce olsun:)
[/color]

başıma ağrı girdi şuanda ama allaha şükür iyiyim ...amin amin

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı
O güzel gün nasıl unutulur kardeşim içiniz rahat olsun ölmez sağ kalırsam perşembe günü bitiririm inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt