Canım bende bilmiyorum kendisi ile hastanede yattığım gün tanışmıştık geri görmedim hiç karşılaşmadım kendisi köyde oturuyormuş 3 yıldır kalkamıyorrmuş başka o kadar çok hastalığıda vardı ki
Allah'ım Ya Şaifi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip edip hiç görmemişe döndermek nasip etsin Rabbim.
Allah nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin Rabbim.İnşallah ayağada kalmıştır kardeşim bende merak ediyorum kendisini.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısında başka kul kapısına muhatç etmesin Rabbim.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin.
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun Allah kısmet ederse perşembe akşamı duasını yapmak isteyen kardeşimiz varsa duasını yapabilir yine kısmet olursa hep beraber duasını yaparız kardeşlerim Allah bizleri affedip elelrimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirette de ahiret muradımızı vermek nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak bilerek ve idrak ederek dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.