huzurpınarı
Kayıtlı Kullanıcı
ewet tartışma olur kırgınlık olur bırakıp gidilir mi sen bırak ben bırakim nolur o zaman?
selam aleyküm kardeşim bende yine burada da görev almak istiyorum. Insanlar aynı fikirleri paylaşmaya bilirler ama karşılıklı anlayış hoşgörü birlik beraberlik çatısı altında birbirimize allah rızası için kardeşliğimizi devam ettirmek nasip etsin rabbim. Eğer bir sorun bir şey varsa bile insanlar anlaşarak birbirine hakaret kötü laf söylemeden üsetesinden gelebilmeli. Ama bir bakıyorsun bir tartışmada kardeşlikler unutulmuş birbirine hoş olmayan laflar sarfedilmekte bunlar hiç hoş olmayan davranışlar ayrıca siteye yeni üye olan kardeşlerimize karşı olumsuz düşünceler bırakabilir. Onun için bazı konularda biraz daha dikkatli olmak gerekir. Insanların hataları kusurları olabilir ama bunlarda da yine kırmadan önyargılı yaklaşılmadan üstesinden gelinebilir.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile allah'a emanet olun.
Leyla-1
selamün aleyküm,dilinden dua eksik olmayan güzel gönüllü kardeşim iznin olmadan sana ait bu yazıyı buraya taşıdım.böyle düşünen bir insan olduğunu bildiğimizi görmeni istedim.
bu sitenin senin dualarının manevi gücüne,özlem kardeşimin canhıraş yardım çabalarına mutlak ihtiyacı var.herhangi bir şey yapmanız hakkında telkinde bulunmayacağım,çünki şu an tüm hisleriniz yeni.eminim zaman her şeyi düzeltecek.ayrıca yakın zamandaki ameliyat için moralinin yüksek olması lazım.insanız muhakkak zaman zaman bu tür şeyler yaşayabiliriz.allah'a emanet ol canım