Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
ewet tartışma olur kırgınlık olur bırakıp gidilir mi sen bırak ben bırakim nolur o zaman?

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
ya özlem seni gerçekten sevdiği için kırıldı
ya bu kadar zaman dostluk olmuş
hadi bizi kale alma daha yeni sayılırız sitede
peki ya diğerleri:(

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
leyla abla
lütfen bu siteden o kadar ablalarımız abilerimiz ayrıldıki
hepsine çok üzüldük şimdi sende ayrılmak istiyorsun
ne olursun yapma abla ne olursun bi özlem abla ile konuşun.
senin gibi bi ablamızıda kaybetmek istemiyoruz.
bizim hatrımız için ne olursun

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
aBLA SAHİDEN SANA İNANAMIYORUM :) TANIDIĞIM LEYLA ABLA SEN DEĞİLSİN. :( ŞUAN SENİ TANIYAMIYORUM :( İNAN DEDİKLERİNLE YAPTIKLARIN BİRBİRİNİ HİÇ TUTMUYO. ASIL BEN KIRILDIM SANA SEN KIRDIN BENİ.

sınan_06

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]kardeşim seni tanımıyorum ama bu kadar arkadas sana adeta gitme diye yalvardıklarına göre eminim cok sevilen birisin kardeşim benim şahsi görüşüm neden pes ediosun tartısma olabilir kırgınlıklarda olabilir ama sen burda allah için bişeyler yapıosun ve karsılıgındada sevabını rabbim veriyodur mutlaka beni kardeşin olarak gör bencede gitme eger gidersende hakkım helal olsun kardeşim sende helal et...[/ı]

gulen76

Kayıtlı Kullanıcı
müslümanlıkta küsmek falan olmazz....

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar ne oluyor hayırdır yaa?laeyla abla yapma yaa nereyee??

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm

Selamunaleyküm

Kardeşim,kardeşlerim,ben her zaman nete giremiyorum bu meydanda ne güzel erler var biliyormusunuz ne güzel insanlar gitti artık isimleri geçmiyor neoldular sessiz yada buruk bir vedayla gittiler yapmayın,yapmayın allah rızası için yapmayın .ben bu soğuk ekranda sizlerin iman dolu sıcaklığınızı bulduğum için varım .beni kovmadıkları sürece burdayım birbirimizi yanlış anlayabiliriz ama aynı amacı taşıyoruz ((((allah rızası)))).lütfen kardeşlerim.bunu göz önünde bulunduralım.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
burda hatalı hiçkimse yok arkadaşlar sadece nette yüz ifadesi mimikler ses tonu hiç biri olmadığı için yanlış anlaşılmalar oluyor. herkes birbirini affetsin. ciddi bişey yok zaten ortada gidecek kadar. sadece yanlış anlaşılma. leyla konuların öksüz mü kalacak? seni sevdiğimizi biliyorsun.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
leyla abla nolur gıtme ya:(
ne yaşandı ben de bılmıyorum ama bızı de düşün:(:(
olur böyle anlasmazlıklar affetmek büyüklüktür..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
burda hatalı hiçkimse yok arkadaşlar sadece nette yüz ifadesi mimikler ses tonu hiç biri olmadığı için yanlış anlaşılmalar oluyor. herkes birbirini affetsin. ciddi bişey yok zaten ortada gidecek kadar. sadece yanlış anlaşılma. leyla konuların öksüz mü kalacak? seni sevdiğimizi biliyorsun.

S.a.kardeşim Leyla!Sıla kardeşim ne güzel yazmış,aynen katılıyorum.O güzel duaları bize kim yapacak kardeşim?gel sen vazgeç bu gitme sevdasından,bizleri öksüz,yetim bırakma kardeşim.
Rahmana emanet ol.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
sıla kardeşimiz olayı özetlemiş gerçekten de öyle.
neden gitmeyi seçiyorsun ablacım?
neden şeytana uyup kolay olanı seçip gidiyorsun.
ben senden beklemezdim bunu , EN SON duyabileceğim kişi sensin.
RİCA EDİYORUZ, KOLAYI SEÇİP GİTME, KAL VE SEVDİKLERİNİ SEVENLERİNİ KIRMA :a09:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
a83ud.gif
KARDEŞİNE SEVGİ GÖZÜYLE BAKMAK

Allah İçin Sevmek

Her şeyden önce, mü'minler birbirlerini Allah için sevmelidirler. Allah-u Zülcelâl, Kur'an-ı Azimüşşan’da, Allah rızası için birbirlerini sevenleri methederek şöyle buyurmuştur:
“Daha önceden Medine'yi yurt edinmiş ve gönüllerine imanı yerleştirmiş olan kimseler, kendilerine göç edip gelenleri severler ve onlara verilenlerden dolayı içlerinde bir rahatsızlık hissetmezler. Kendileri zaruret içinde bulunsalar bile onları kendilerine tercih ederler. Kim nefsinin cimriliğinden korunursa, işte onlar kurtuluşa erenlerdir.” (Haşr, 9)

Peygamber Efendimiz (sav) de: "Nefsimi kudret elinde tutan Allah'a yemin ederim ki; siz iman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız." Buyurmuştur. (Müslim)

Diğer bir hadis-i şeriflerinde ise: “Kendisinde şu üç huy bulunan kimse imanın tadını alır:
a) Allah ve Resulünü her şeyden fazla sevmesi,
b) Mü’min kardeşlerini yalnız Allah rızası için sevmesi,
c)Ateşe atılmaktan nasıl hoşlanmıyorsa, tekrar oraya dönmekten hoşlanmaması, buyurmuştur.” (Buhari)

BİZLER BURADA İYİ VE KÖTÜ GÜNÜMÜZDE HEP BERABER OLALIM :a21:

kalbiminurlandır

ben daha önce 200 okumuştum yazmayı unutmuşum okundu diye :(
250 daha okuyayım listeye eklersiniz
selametle kalın
hayırlı geceler

duygu42

Kayıtlı Kullanıcı
20 tane daha okudum.Rabbim kabul etsin

duygu42

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. 100 tane ya şafi okudum.Rabbim kabul etsin

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim bende yine burada da görev almak istiyorum. İnsanlar aynı fikirleri paylaşmaya bilirler ama karşılıklı anlayış hoşgörü birlik beraberlik çatısı altında birbirimize ALLAH rızası için kardeşliğimizi devam ettirmek nasip etsin Rabbim. eğer bir sorun bir şey varsa bile insanlar anlaşarak birbirine hakaret kötü laf söylemeden üsetesinden gelebilmeli. Ama bir bakıyorsun bir tartışmada kardeşlikler unutulmuş birbirine hoş olmayan laflar sarfedilmekte bunlar hiç hoş olmayan davranışlar ayrıca siteye yeni üye olan kardeşlerimize karşı olumsuz düşünceler bırakabilir. onun için bazı konularda biraz daha dikkatli olmak gerekir. İnsanların hataları kusurları olabilir ama bunlarda da yine kırmadan önyargılı yaklaşılmadan üstesinden gelinebilir.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun.

LEYLA-1

selamün aleyküm,dilinden dua eksik olmayan güzel gönüllü kardeşim iznin olmadan sana ait bu yazıyı buraya taşıdım.böyle düşünen bir insan olduğunu bildiğimizi görmeni istedim.
bu sitenin senin dualarının manevi gücüne,özlem kardeşimin canhıraş yardım çabalarına mutlak ihtiyacı var.herhangi bir şey yapmanız hakkında telkinde bulunmayacağım,çünki şu an tüm hisleriniz yeni.eminim zaman her şeyi düzeltecek.ayrıca yakın zamandaki ameliyat için moralinin yüksek olması lazım.insanız muhakkak zaman zaman bu tür şeyler yaşayabiliriz.Allah'a emanet ol canım

kalbiminurlandır

selam aleyküm kardeşim bende yine burada da görev almak istiyorum. Insanlar aynı fikirleri paylaşmaya bilirler ama karşılıklı anlayış hoşgörü birlik beraberlik çatısı altında birbirimize allah rızası için kardeşliğimizi devam ettirmek nasip etsin rabbim. Eğer bir sorun bir şey varsa bile insanlar anlaşarak birbirine hakaret kötü laf söylemeden üsetesinden gelebilmeli. Ama bir bakıyorsun bir tartışmada kardeşlikler unutulmuş birbirine hoş olmayan laflar sarfedilmekte bunlar hiç hoş olmayan davranışlar ayrıca siteye yeni üye olan kardeşlerimize karşı olumsuz düşünceler bırakabilir. Onun için bazı konularda biraz daha dikkatli olmak gerekir. Insanların hataları kusurları olabilir ama bunlarda da yine kırmadan önyargılı yaklaşılmadan üstesinden gelinebilir.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Selam ve dua ile allah'a emanet olun.

Leyla-1

selamün aleyküm,dilinden dua eksik olmayan güzel gönüllü kardeşim iznin olmadan sana ait bu yazıyı buraya taşıdım.böyle düşünen bir insan olduğunu bildiğimizi görmeni istedim.
bu sitenin senin dualarının manevi gücüne,özlem kardeşimin canhıraş yardım çabalarına mutlak ihtiyacı var.herhangi bir şey yapmanız hakkında telkinde bulunmayacağım,çünki şu an tüm hisleriniz yeni.eminim zaman her şeyi düzeltecek.ayrıca yakın zamandaki ameliyat için moralinin yüksek olması lazım.insanız muhakkak zaman zaman bu tür şeyler yaşayabiliriz.allah'a emanet ol canım

VEALEYKUMSELAM GÜZEL KARDEŞİM :)

ayşe kardeşimize katılıyorum cok haklı
cok da doğru söylemiş
hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt