hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim,Yüce RABBİM ecrini kat kat versin inş.
Selam ve Dua ile
Selam ve Dua ile
Amin Amin Aminselamun aleyküm leyla abla dün aldığım 530 ihlası okurken başıma bişey geldi.......benim bilgisayarın ekranında şelale resmi vardı televizyonun yanındaydım televizyonda kapalıydı duanın bitimine yakın televizyonun yüzüne baktım bilgisayarın ekranı yansıyodu o esnada televizyonda allah yazısı çıktı çok şaşırdım bilgisayarın resminde benzer bişey yok ama yansıyan şeyde allah yazıyodu...... çok sevindim aslında senin vesilenle oluyor sen bana duada yardım etmesen ben o allah yazısını asla göremezdim orda iyiki varsın abla rabbim seni ailene sevenlerine ve bize bağışlasın seni tanımasamda çok seviyorum gerçektende allah'a emanet ol inşallah akşam görüşürüz.....selametle
ablacım nasılsın?benim hala aynı bir gelişme yok.sadece sabretmeye çalışıyorum.20 tanede ben okudum ablacım.ALLAHA emanet ol
ablacım 40 tane daha okudum.ALLAHA emanet olasın
AminBen aldıklarımı okudum.Allah kabul etsin.100 tane daha alıyorum.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.
Aminaldığım 5000 adet ihlas suresi okunmuştur.Allah kabul etsin.
5000 adet daha alıyorum..
Amin420 adet okudum
Allah kabul etsin
selamun aleyküm ben 500 ihlas alıyorum.bitince hbr veririm.
AminSelamün Aleyküm...Bende 20 Tane alıyorum...Allah Kabul Eder İnşallah...
selamun aleyküm leyla abla 100 adet daha okudum yukarda bir yazı yazmıştım okudun mu?
ablacım 20 tane okudum.. Rabbim kabul eder inş...
20 tane daha okudum..
Selamun Aleyküm.10 tane okudum.Allah kabul etsin.Selam ve dua ile...
3 tane okudum
10 adet okudum
Allah kabul etsin