Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:( (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozlemcuneyt

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlara katımlarınızı bekliyoruz 16.089 adetimiz kaldı allahü tealanın izniyle bitirelim duamız yapılsın

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. 20 tane okudum şimdilik kabul olur inş. emeğinize sağlık. hayırlı geceler

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm 100 tane okudum,Allah kabul buyurur inşallah........

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
1000 tane okuyacam allahın izniyle.
Bitirdiğimde haber veririm.

portakal cicegi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah razı olsun canım Allah hepimizin yar veyardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka hiç kapıya muhtaç etmesin Rabbim.
Canım bizler ne kadar birbirimizi tanımazsakta Allah rızası için burdayız ve Allah rızası için birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz ailem nasılsa sizlerde benim için çok değerlisiniz Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah. İnsanın her anı bir olmuyor canım bazen morallerde bozuk olabilir ama yinede halimize sonsuz şükürler ne kadar Rabbim'e şükür etsek azdır ne olursa olsun canını fazla sıkmamaya üzülmemeye gayret et canım Allah Büyük gün doğmadan neler doğar her gün yeni bir gün her gün yeni bir umut insan hayalleriyle ümitleriyle yaşar.
Allah yar ve yardımcın olsun canım selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsu canım:)

AMIN
evet herzaman halimize sükretmemiz lazim, ablacigim üzülmemeye gayret ediyorum sana tesekkür ederim bana cok güzel moral veriyorsun,

duygu42

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. 30 tane okudum.Allah kabul etsin.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
100 tanede ben okudum Allah kabul etsin insallah amin..

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
50 tane okudum Allah kabul etsin insallah amin..

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
amenerrasulü

amenerrasulü

OKUNUŞU: Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih la nüferriku beyne ehadin min rusülih ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir. La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha leha ma kesebet ve aleyha mektesebet rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina rabbena vela tühammilna mala takatelena bih va'fü anna vağfirlena verhamna ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.

AMENERRASULÜ'NÜN FAZİLETİ HAKKINDAKİ HADİSİ ŞERİFLERBu ayeti kerimeler hakkında Resulü Ekrem buyurdu:

"Allah Teala cennet hazinelerinden olan iki ayeti (ayetel kürsiamenerrasulü) bana indirdi.Allah mahlukatı yaratmazdan iki bin sene evvel o iki ayeti kudret eli ile yazdı. Kim gece yatsı namazından sonra o iki ayeti okursa gece ibadetinden ona kafi gelir."

Resulü Ekrem yine bu iki ayetin faziletine dair buyurdu:

"Kim Sure-i Bakara'nın son iki ayetini geceleyin okursa onlar ona gece namazı kılmak yerine kifayet eder."

"Cenab-ı Ecelli Ala Sure-i Bakara'yı iki ayetle bitirdi ve bunları bana arşın altındaki bir hazineden verdi. Bunları öğreniniz kadınlarınızaoğullarınıza öğretiniz çünkü bunlar hem salattır hem Kur'an'dır."

"Sure-i Bakara'nın sonundaki ayetler bana arşın altındaki hazineden verildi. Onlar benden evvel hiç bir nebiye verilmemiştir."

"Bir insan bu ayetleri geceleyin okursa bir muradına kifayet eder. O gece o eve şeytan giremez."

Bu ayet-i kerimelerin okunmasına gerek gece gerek gündüz olsun devam edilmelidir.Bu ayetler hakkında Cenab-ı Peygamber Efendimizin çok müjdeleri vardır

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar sevap olan duayı herzaman okuyalım inşallah
sayfayı her açtığımızda bir amenerrasulu okuyalım vede belirtelim kardeşlerim...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kabul eylesin inşaallah.Sağolasınız kardeşim,emeğinize sağlık.

leyla-1

Altın Üye

HAYILRLI CUMALAR CANLARIM BEN 195 ALIYORUM ALLAHA EMANET OLUN

AMİN
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah ortalığı bolluk bereket dirlik düzen hidayet nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah dirlik düzen geçim mutluluk sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt